"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Да, заради Никола. Какво още да види, малко ли е това, че дори не й е казал, а си е изключил телефона. А иначе тя го мисли за мега свестен ....

# 256
За мен лично Неда като че ли иска нещо повече от Никола, но ако има някаква драма ще е между Никола и Радост, но това са мой догатки.

# 257
  • Разпиляна във въображението
Не трябваше ли да ходят заедно на събитие? Тя даже се похвали, че са с ВИП места. Накрая зарязана, Никола не се е сетил, на нея сигурно много й се е ходило. Ами боли я.

# 258
Много ми хареса синьото палто на лелята, знаете ли марката?

# 259
Вера така оплете тези лъжи, че не знам как ще се справи. Но на моменти наистина изглежда като една зла "bitch", но това означава че актрисата Вера Йорданова се справя засега отлично. Иначе от промото не знам защо Вера и Боян може да имат някаква любовна връзка.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 23:58 от Hristina M. Koleva

# 260
  • София
Уф, мутресата и убийца стана. Поръча Веселин (на онзи разговор с някой си Слави ако не бъркам името) :о
Не очаквах толкова рано да ни лишат от Стоян Радев (мислех, че ще е главен персонаж). Освен, ако това не е постановка? Ама едва ли, чак в новините го съобщиха. Но всъщност може да, с парите и влиянието на Вера (и по този начин да го е освободила, нали я шантажираше).
Хмм???

# 261
Няма да е умрял, снима до последно.
Това с репликата, че баща й е мъртъв, ще е за истинския й баща.

# 262
Мисля, че Боян ще се окаже бащата на Радост.

# 263
  • Разпиляна във въображението
Направо смятам, че е пътник.

Неда почва да послъгва. Не е правила опит за самоубийство. Търсеше инхалатора и го изпусна.

# 264
Вера е искала да забрави миналото си, ако е имала нещо с доктора, поне ще ще да се интересува от детето.

# 265
Неда нещо... Никола я приема просто като сестра. Дори не съм сигурна, че й е обещавал да ходят на това парти или там какво беше. Освен, ако не съм пропуснала момента.
Радост е готина. Да, грандоманка се проявява, но ми харесва. Определено Никола ще се влюби в нея.
А Албена Колева е просто страхотна. Още от "Ягодова луна" ми направи впечатление.

# 266
  • София
Добро предпожение, че убийството на Веселин може да е инсцинировка.

Вера нали е била с някакъв мафиот. Радост е от него.

# 267
Пет човека на кръст са, а още не мога да разбера "кой кум, кой сват, кой на булката брат" 🙄

Лъжата боли, но очаквах повече разбиране от Радост към майка ѝ, а не само обвинения.

Ако се бяха ограничили с едночасови епизоди щеше да е супер!

# 268
Пропуснах първия епизод. Никола /Иво Аръков/ коя част от родата е?

# 269
Доведен син на гологлавия.
Той е имал предишен брак с жена, която е била пияница и е загинала в катастрофа.
И тъй като Никола е бил нейно дете, той се почувствал длъжен да го отгледа.

Общи условия

Активация на акаунт