"Белези" - новия сериал по bTV

• 45 617
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Абсолютно си изглежда на възрастта. В първи епизод като обявиха, че героинята е '80 набор и си казах, че прекаляват с подмладяването, но сме гледали и далеч по-големи разминавания...

Дразни ме, че всички са осиновени и въобще май никой не е отгледан от майка си и баща си - сериалът трябваше да се казва " Мащехи и пастроци"

# 361
  • Другата България
Е, Неда е.

# 362
  • София
Тя, майка й, се държи повече като мащеха 😜

# 363
Точно и аз така мисля...с такава майка ....

# 364
Вера, истинската, е разкошна! Ето инстаграма ѝ. Има прелестно хлапенце 😍
https://instagram.com/verajordanova?igshid=1auva8oporqut

# 365
Ох, какъв сладур е Вера! Прекрасна е!

Ще почнете и героинята и Вера да харесвате Wink

# 366
  • Далечният изток
Ох, какъв сладур е Вера! Прекрасна е!

Ще почнете и героинята и Вера да харесвате Wink
Ами да видим как ще се развие... Не е невъзможно. Но жената Вера определено я харесвам.

# 367
  • София
Не знам какво трябва да се случи, за да я харесам. Може би световен потоп и тя да построи спасителния ковчег?
Първо мутреса, после си захвърля детето, после пак държанка за някакъв богаташ и за финал се държи отвратително с дъщеря си. Няма извинения с миналото си. Децата не бива да търпят страданията на родителите си. Защо Надежда не е като нея?

# 368
А каква е Надежда? Нейната дъщеря, която е отгледала, не търпи ли страдание заради нейните решения ?
Защо мутреса или жена на богаташ да е по-лошо от това да е жена на побойник?

# 369
  • Далечният изток
Ами не знам, но все си мисля, че никой не е само добър или само лош. Не говоря за захаросани положителни литературни герои.

Сега разбирам, че Анастасия Лютова и Пенко Господинов са съпрузи... Simple Smile

"24 часа" почти разказаха сериала...... Съжалявам, че прочетох статията. Затова няма да пусна линк тук, на когото му е любопитно, лесно ще я намери.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 16:20 от AIDA_N

# 370
  • Viena
Вера добре играе.

# 371
Има ли главен герой в тази история?

# 372
  • Велико Търново
Трябва да има един главен герой ли?
В Откраднат живот, например, кой е единственият главен герой?

# 373
Обикновено има. Затова питам.

# 374
  • Другата България
Има ли главен герой в тази история?
Вече попита веднъж.
Никой не те отрази.
Може би реши, че простите Бг мами не са разбрали високоинтелИгентния начин, по който беше зададен същия. Въпрос.
Сега питаш пак. И то след като след епизод 1 заяви тук, че накратко "сериалът не струва".
Наистина ли смяташ, че някой от пишещите ще си губи времето да се занимава с теб?
Риторичен е въпроса.
Съвсем простичко формулиран.

Общи условия

Активация на акаунт