"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 944
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
И ние това се чудихме в нас - как я записа Веселин? Не беше ли вързан? Пак тъмница на кадрите, пак нищо не видях...

# 421
  • Другата България
Аз видях, че измъкна според мен телефона на единия - който го обикаляше когато Вера дойде.
Тогава го извади от джоба му.
Ама кога и как успя да го включи чак и да записва......

# 422
  • София
😂😂 тия бандити нямат пароли, бързите клавиши - на запис... Има повече логика бандитът да я запише, а после Веселин да свие телефона.🤔 Трябва да гледам повторно 😉

# 423
  • Другата България
😂😂 тия бандити нямат пароли, бързите клавиши - на запис... Има повече логика бандитът да я запише, а после Веселин да свие телефона.🤔 Трябва да гледам повторно 😉
Гледай и ме поправи, ако греша.
Все пак в 04:00  през нощта на телефон е възможно да съм видяла нещо, което не се е случило.
Но мисля, че Веселин измъкна телефон от джоба на мутрата.

# 424
  • Пловдив
Аз си пжмшслих, че е нож или нещо такова...даже не съм разбрала кога е записвал Вера Simple Smile

Сега сестрата ще хлътне по доктора, а той като разпознае Вера и ще има драма там м/у двете Simple Smile

# 425
  • Другата България
Аз си пжмшслих, че е нож или нещо такова...даже не съм разбрала кога е записвал Вера Simple Smile

Сега сестрата ще хлътне по доктора, а той като разпознае Вера и ще има драма там м/у двете Simple Smile
Е то май никой не е разбрал.....Blush

# 426
  • Разпиляна във въображението
Възможно е наемниците да искат застраховка срещу Вера, за всеки случай, ако се получи издънка.

# 427
  • Другата България
Възможно е наемниците да искат застраховка срещу Вера, за всеки случай, ако се получи издънка.
И да са я записали те, след което безвъзмездно да са дали записа на "умрелия"? Кога  това?
Съвсем невъзможно ми се струва.

# 428
  • София
Гледам го на запис сега в момента. Радост е ужасна.
Вера много хитро измъкна Веселин от ареста. Сега ще й е верен до гроб ли...

# 429
Аз реших, че Веселин е взел портфейла му.

А как така запис ....

# 430
  • Пловдив
Laughing
Начи всеки от нас различно нещо е видял...или поне му се е сторило Wink

# 431
  • София
И аз реших, че бияча е записал Вера и Веселин взе телефона му.
Има логика в това. Тя е известна, богата, има много скелети в гардероба и с това става лесна мишена за изнудване.

# 432
Ами като е тъпа да го остави жив, ще си носи последствията.

# 433
Според мен Веселин открадна телефона от един от охранителите и е направил записа с Вера.

# 434
  • пустинен пъпеш
И аз видях,че взе някакъв много дребен подобен на запалка или флашка предмет,когато го връзваха пред Вера

Общи условия

Активация на акаунт