"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 932
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Другата България
Така, гледах повторно сцената с телефона - Веселин го взима преди Вера да говори, т.е. той е супер хакер-магьосник Stuck Out Tongue Winking Eye... Ама ще премигнем Wink
Тенкс.
Значи не греша.
Ама как го включи веднага на запис пред самата Вера и мафиотите - мистерия.

# 451
Недоизпипани сцени от операторите и снимачния екип.

# 452
Добре че за сега копират само турски сериали, че ако почнат с индийските, ще видите вие фокуси!... 😂

# 453
А този сериал ще има ли край? Или ще е ала "дързост и красота"?

# 454
То никой още не е разбрал връзката Никола-Боян. Снощи без малко да ни я кажат, но епизода взе друг обрат, ха-ха.

До момента стана ясно само че се познават от Чикаго. Не мисля, че ще задълбаят повече от това.

# 455

14 серии ще е.Ако няма втори сезон.

# 456
  • През девет планини в десета...
Възможно ли е Радост и Никола да се окажат брат и сестра 🤭

# 457
Обсъждахме го това, ама е твърде много Забранена любов 😬 дано не

# 458
  • На морето!

14 серии ще е.Ако няма втори сезон.
Дано да няма!

# 459
Ако знам че ще има още сезони, от сега ще спра да го гледам. Но то ще си покаже.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 19:49 от vici75

# 460
  • София
На мен ми е интересно. Сигурно защото още от самото начало дадоха заявка, че ще е тип сапунка нямах завишени очаквания, а само такива отговарящи на жанра.
Надежда ми е най-интересна за сега. Какво кара една жена да остане при насилницата, да се грижи за нея, да и сменя памперсите. След това да отгледа детето на сестра си, да се събере с Веселин и с години да търпи, а когато сестра и се появява да не иска да се свърже с нея. Има нещо, което още не знаем и ми е интересно какъв фактор е бил Боан в живота на двете сестри.

# 461
Възможно ли е Радост и Никола да се окажат брат и сестра 🤭
Не

# 462
Охх мн слабичко. Актрисата дето играе Вера мн не и се получава, нито стойка има нито играта ѝ е хубава.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 21:38 от Анонимен

# 463
Абе що се мъчите като не ви харесва? На мен пък ми харесва, интересни сюжетни линии се очертават, младите играят много добре, един път седмично, не може и да ти дотегне. Естествено, че има кусури, ама те и продукции за милиони имат

# 464
  • Mediterraneo
Аз лично "се мъча", защото съм го започнала и искам да го довърша. Много силен първи епизод, който ми даде надежда, че ще задържат темпото и интереса ми, но за момента съм разочарована определено. Добре поне, че не убиха героя на Стоян Радев!

Общи условия

Активация на акаунт