"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 923
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Добре поне, че не убиха героя на Стоян Радев!
Да де, ама пък го превърнаха във Факира Мити или Джеймс Бонд... малко е смешничко!

# 466
На мен пък точно първия ми беше тегав,  с  това насилие

# 467
  • София
Много са ми симпатични двете момичета. Днес са били в Събуди се
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/bratovchedkite- … h32n0ikrxEvGbdIaw

# 468
  • Разпиляна във въображението
На мен си ми харесва сериалчето. Най-много, че е кратък и няма да останат неизяснени неща. Не ме дразнят неяснотите и някои малки неща. Колкото повече се снима, толкова повече опит ще се придобива.

# 469
  • Другата България
На мен си ми харесва сериалчето. Най-много, че е кратък и няма да останат неизяснени неща. Не ме дразнят неяснотите и някои малки неща. Колкото повече се снима, толкова повече опит ще се придобива.
Споделям мнението.
И не разбирам хейта, не само в тази тема.
Никой никого не кара насила да гледа, ама да го правиш, и да хейтиш нонстоп как нещата не вървят и нищо не става...
Има и чуждестранни продукции с подобни недомислици, не сме пионери, няма да сме и последни.
На мен несъответствията, които откривам са ми единствено забавни.

# 470
Така е, просто някои от тях са наистина фрапиращи! Както записът на Вера от Веселин (нали така му е името на този). Той с вид на козар, обаче е на ти с техниката, като един факир същински директно откри в непознат телефон къде е опцията за запис, все едно работи в телеком и познава този тип устройства в детайли. Е, това не е ли за коментиране и не е ли смешно режисьорско решение? За себе си смея да твърдя че съм на ти, пък ще ми трябва известно време да я открия тази опция и да разбера как работи, за да я ползвам. Това всичкото става с вързани ръце и тайно, в присъствието на хора, които смятат да ме пречукат евентуално... Брях!

# 471
  • Другата България
За момента и за мен това е най-смешното и фрапиращо, да, несъответствие.
Много, много се смях с него.
Ама първо го изяснихме тук така ли е, че реших, че нещо не съм схванала правилно, няма как да ни хвърлят в джаза по този начин.
Ама то имало......Joy

# 472
Много са ми симпатични двете момичета. Днес са били в Събуди се
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/bratovchedkite- … h32n0ikrxEvGbdIaw

Ето я групата в която свири Климентина Фърцова Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=DvMdNmcr7ew

# 473
И на мен ми харесва сериала и го чакам с интерес, да, има неизпипани моменти, но..  Радват ме и актьорите, за някои от тях дори не бях чувала, а се справят много добре (поне в моите очи). Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 21:59 от Cherries

# 474
А защо всяка критика се възприема като хейт? Нали темата е да обсъждаме сериала - какво ни е харесало и какво не. Не е идеята само да се възхвалява. Всеки си споделя мнението. Сега - друго е да се почнат обиди по адрес на актьори, но като че ли го няма това при нас.

# 475
Актьорите рядко са виновни за слаби резултати, имайте милост към тях.

# 476
Така да сме на ясно на мен сериала ми харесва и то заради Яръков и една актриса на която не ѝ знам името.
Но да даваш заявка за главна героиня която е изискана, с маниери и стил и да изтипосаш въпросната актриса ми няма как да кажа че ми харесва. И това не е хейт а е мнение което смятам повечето споделят.

В крайна сметка в днешно време имаме достъп до мн филми и сериали и имаме база за сравнение. И нещо което мн се откроява е това че на българските продукции винаги им липсва нещо и актьорите са като пренавити.

Има голяма разлика дали играеш в театъра пред публика и трябва да се раздадеш, че и хората на последния ред да чуят и видят играта ти и това да играеш пред камера където трябва да си по умерен.

Както и да е почнала съм го и ще го догледам а и както казах има актьори които ми допадат, но определено не оправда заявката която даде в началото да е нещо различно.

# 477
За мен пък е точно обратното в бг сериалите. Прекалено безизразна, неемоционална и скучна игра. Все едно дават интервю в някоя телевизия - рецитират си там репликите без да влагат никакво чувство. За каквото и да става въпрос (любов, омраза, ревност, убийства) се получава едно и също. Досега всички, с едно-две изключения,  са така. Като се замисля, нямам изгледат бг сериал от-до, давам им шанс за няколко епизода и не се мъча повече. Има прекалено добри чужди сериали, за да си губя свободното време точно с нашите.

# 478
За мен пък е точно обратното в бг сериалите. Прекалено безизразна, неемоционална и скучна игра. Все едно дават интервю в някоя телевизия - рецитират си там репликите без да влагат никакво чувство. За каквото и да става въпрос (любов, омраза, ревност, убийства) се получава едно и също. Досега всички, с едно-две изключения,  са така. Като се замисля, нямам изгледат бг сериал от-до, давам им шанс за няколко епизода и не се мъча повече. Има прекалено добри чужди сериали, за да си губя свободното време точно с нашите.

Да особено индийските сериали са прекалено добри Wink

# 479
Скрит текст:
За мен пък е точно обратното в бг сериалите. Прекалено безизразна, неемоционална и скучна игра. Все едно дават интервю в някоя телевизия - рецитират си там репликите без да влагат никакво чувство. За каквото и да става въпрос (любов, омраза, ревност, убийства) се получава едно и също. Досега всички, с едно-две изключения,  са така. Като се замисля, нямам изгледат бг сериал от-до, давам им шанс за няколко епизода и не се мъча повече. Има прекалено добри чужди сериали, за да си губя свободното време точно с нашите.
Да особено индийските сериали са прекалено добри Wink
Опитваш се да иронизираш, но не ти се получава. Точно индийски сериал има награда Еми за най-добра драма за 2020г (Delhi crime). Плюс още няколко номинации - 2018 и 2019г: International Emmy Award for Best Drama Series. Български няма да има дори номинация, поне в близките 20 години! Аматьорско ни е нивото - факт!

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 12:19 от Greene

Общи условия

Активация на акаунт