"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 880
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Интересно какво се е случило със сестрата на доктора?

Лелята си прилича с Неда - като е нервна, набива сладолед 😂

Никола какво точно видя и чу от срещата на Боян и Надежда? 🤔

# 586
Алкохолът не прощава...

# 587
  • Mediterraneo
Много тъпа серия. Черешката на тъпотията пияното момиче, което всички чинно оставиха да им се качи на главата на вечерята. Два шамара и я водя в стаята, и без това гостите не се оказаха кой знае колко класни. Имам чувството, че Кривошиева играе себе си, никога не съм я харесвала Simple Smile

# 588
Казах ви, че нищо, освен мъж, не може да раздели така две сестри и че точно така е станало!

Тук няколко човека писаха, че не понасят Ирен Кривошиева, но тя е страхотна актриса, играе с лекота и много убедително! Удоволствие за мен е да я гледам в роля.

# 589
В стремежа си да направят сериала загадъчен, трагичен и незнамсиощекакъв започва да прилича на комедийно сериалче.

# 590
За мен най-голямата загадка в момента е Веселин. Психопат е, обаче е толкова обсебен от Надежда, а може би и я обича наистина, за да отглежда години наред Радост и да се представя за неин баща. Чудя се докъде ще я докара.
Боян никак не ми е симпатичен. Всъщност истински симпатичен ми е само Стоян, после е Неда. Радост е същата като Вера.

# 591
  • Mediterraneo
Неда даже не ми е симпатична вече, някъде от втори епизод. Разглезена пикла.

# 592
  • София
В случая Надежда няма вина, поне от показаното до тук. Макар че то винаги могат да го извъртят за шок за зрителя, но се съмнявам.
Вера е тази, която е съблазнила Боян, забременяла е и си е захвърлила детето на сестра си?! От долно по-долно и после цял живот не може да си прости, че той е обичал Надежда, а не нея. Гоямата красавица, как може невзрачната и сестра да е била обичана от този интересен младеж, а не нея, принцесата.
Но и Боян как може да изневери на едната сестра с другата. Долен тип.

# 593
Интересно ми е майката на Боян не е ли запозната с любовите му? Мислех си, че ще има интрига между Вера и майка му, а то нищо, непознати.

# 594
  • Mediterraneo
Само за лозето се сеща тя, в Сестримо.

# 595
  • София
Аз съм от нехаресващите Ирен Кривошиева, но не мога да и отрека, че идеално се вписва в образа на префърцунена ку*ка. Предполагам и майката е дала своята лепта, за да раздели Боян и Надежда
И на мен много ми харесва Стоян, излъчва някакъв аристократизъм.

На мен сериала ми харесва. Определено БТВ “бият” Нова с новите сериали.

# 596
  • София
Дотук никой не е само положителен и отрицателен, което е добре. Само двете сестри ги дават едната добра, а другата кучка, което надявам се да се промени.
Веселин не го слагам в сметката - той ми е противен и никаква любов не го оправдава. Артистът е добър, но не знам дали някога ще го харесам в друга роля - тия психопатски сини очи...😂

# 597
Днешната серия не ми хареса -нищо не се случи. Има нещо около племенницата на Боян. Ирен Кривошиева спомена за някаква тайна. Дали и тя не му е дъщеря?

# 598
Предполагам, че по-нататък ще разкрият какъв ѝ в случаят на племенницата.
А много ми дотегна от цупенето и едносричните отговори на Радост, особено когато говори с Надежда.
Непрекъснато май послъгва, не харесвала Никола излезе веднага след Неда, защото знае че Никола веднага ще я покани с тях. Една малка кучка е тя и истинска дъщеря на майка си(на родната майка).
Стоян ми е най-приятният персонаж и е истинският и единствен аристократ в тази къща.
Боян не мога да разбера какво толкова не могат да го разделят, доста ми е скучен.
Ирен май играе себе си. Изказа и интонацията ѝ са ми махленски, тя така си звучи по принцип. Но е красива жена макар и възрастна.
Не разбрах Вера защо се занимава с Весо. Ок сега я изнудва, но защо го остави жив когато ѝ беше в ръцете?

# 599
  • София
Интересно ми е майката на Боян не е ли запозната с любовите му? Мислех си, че ще има интрига между Вера и майка му, а то нищо, непознати.

Според мен тя е знаела за връзката на синчето си със сестрите или някаква полуистина... Но определено е знаела и нищо чудно тя да ги е разделила или да има някаква намеса. Когато Вера чу за майката на Боян видимо се напрегна, чак изприщи. А майката на Боян просто не я позна, нали е с пластична операция. То, самият Боян не я позна в началото.

Общи условия

Активация на акаунт