Както вече сте разбрали не го даваха, ама и аз така си помислих, защото нямаше новина. Та ставаше въпрос за една жалба срещу поставяне на рекламни табели на една аптека, но документите при нас (в общината) бяха абсолютно редовни, а жалбоподателите бяха забравили, че са си давали съгласието и за това и тъй като немогат да наплюят общината, защо ли да ни хвалят, само ми загубиха времето вчера, но как да е.
Да се върнем на бебешката тематика, да ви кажа как решихме проблема с Тонката, по съвет на педито за няколко дни сме спряли АМ, но не съвсем, тоест сутрин му давам АМ с плодово пюре и с лъжичка, в 10 пак, в 14 го прибавяме към зеленчуковото и така, а вечер му давам от пюретата на хип "лека нощ", тоест през цялото време яде с лъжица, а само вода и сокове пие с биберон. Дано след няколко дни да пропие пак мляко, но каквото такова.
И аз го подпирам на възглавнички и той се килва напред или настарни, но полека лека ще се научим.
Това е засега аз се връщам на тръстиката, че ще ми възлагат да съвместявам и още едно работно място.
Обаче не е ли широчка само за едно детенце!? 

.
! Днес и аз черпя за нашата трета годишнина
..., ама и тя се очертава да приключи като вашата... 

Голяма работа, ние Ще 4акаме да навърШим 6 месеца, бърzа работа нямаме. Аz така съм реШила, понеже у4ените така препоръ4ват, пък и толкова време сме ве4е само кърма, какво са 3 седмици пове4е, ниЩо работа. ОЩе 3 седмици икономия Ще правим