Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 373
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро! Пак съм първа!
Нуни, надявам се днес да напишеш хубави неща - че сте спали и малката добре! Аги ме подсеща, че и аз знам за един частен доктор, който идва у нас, когато изписаха Мати и ми направи много добро впечатление! Шеф е на педиатрията в Медицинска или нещо такова! Ако искаш тел. кажи!
Данче, ваксини за бебета и кърмачки не се препоръчват!

# 91
Добро утро и от мен!
Дано днес има хубави новини от болните ни момиченца Praynig
Чакаме нуни и Татянка да се включат Hug

# 92
нуни, виждам че четеш, кажи как мина нощта?

# 93
Включвам се, с мааалко по-добри новини. Яна заспа към 8, нямаше Т. През нощта в 1 я кърмих. В 3 я чух, че нещо пъшка в кревата си. отидох - тя гори. Меря Т -  40 градуса Sad т.е. 39.5. Пак рев, жалване, но поне нямаше гърчове и подобни ужасии. След 30 мин. се успокои и към 5 заспа. Сега все още спи, няма Т (но това е от действието на свещичките). От 9 сме на лекар, явно ще се забавим, не искам да й прекъсвам съня. Толкова рядко вече я виждам спокойна и личицето и да не е изкривено от болка и страх. дано мине по-скоро, че сили не ми останаха. А аз от притеснения започнах да се разболявам - тресе ме, гърлото ме боли, мускулите, не мога да хапна нищо, защото ми се повръща. Сега закусвах със запушен нос, за да не усещам вкуса на храната и да имам нещо в корема, за да може и Яна да яде, че в това състояние само кърмата я крепи. Абе като се започнат лошите неща и нямат край Cry
Татянка, дано при вас новините са по-розови :pray
Аги, Вени - ако има нужда ще ви поискам телефоните на лекарите. Благодаря  bouquet
И на всички мами, които са с нас благодаря от сърце Hug
:

# 94
нуни, не се предавай точно сега, знам че ти е много тежко и последното нещо, за което мислиш е яденето, но се насили да хапваш и да пиеш течности, за да можеш да си спокойна, че даваш най-ценното на Яна в този труден момент HugСигурна съм, че кърмата ще й помогне да се пребори по-лесно!За болките в гърлото има хомеопатия, съвместима с кърменето, вземи мерки навреме.
Искрено се надявам да се разбере от какво е тази Т и да бъде овладяна Praynig
С теб сме! Hug
И ако имаш сили и време след прегледа-пиши!

# 95
  • София
Ох, спах толкова лошо... за капак пък и времето е едно.... Tired Дано поне форума не дава дефекти днес  Praynig

Нунка, присъединявам се към стископалчовците  Mr. Green и вярвам, че днес обратно на времето ще сте мнооого по-добре  Praynig Искам довечера мача да си го гледате с кеф и удоволствие и мнооого спокойствие  Mr. Green Прегръщам ви и чакам потвърждение, че всичко е ок!  Hug

# 96
  • София
Нунка, прегледай се и ти, защото може от стреса да се разболееш от нещо, което си носила в себе си и сега организма ти е отслабен и податлив!

# 97
Нуни, много прегръдки за теб и Янчето и много сила да преборите гадната болест. А дано лекарите си свършат скоро работата и да разберат от какво е и да лекувате него, а не само симптоми. Hug Hug Hug Hug

# 98
Нуни и аз настръхвам като чета, от това ме е най страх пък и лекарите са  #2gunfire има доста частни педиатърки на които можеш да се обадиш да дойдат във вас и да си по спокойна да не чакаш на педито

# 99
Нуни, стискаме ви палци и ние!  Praynig Всичко ще се оправи - бъди уверена! Hug
Това, което аз знам и съм прилагала за Т - компреси на челото и китките с кърпи, напоени в студена вода, оцет, сода и кубчета лед /всичко разбъркано в една купичка/. При нашия батко това е имало страхотен ефект! Peace

Татянка, пиши и вие как сте!!! Praynig

Зимно яке купихме на нашата бонбона  Flutter - на "Кара", бълг.фирма от Ямбол. Много им са качествени нещата!  Peace Баткото имаше такова яке, което носи до миналата зима. Взехме го № 86 и сега й е като рокличка, но аз го исках такова, т.к. до зимата още ще расте, а и ще го носи по-дълго, а пък нали имаме и наследени от баткото неща! Wink

# 100
Здравейте най-накрая и от нас!
Нуни мила дано да се оправите, разплаках се като четох първия пост и се надявам да не се повтаря този ужас. Дано да се установи от какво е Т-та сега на прегледа! А 55минути са просто подигравка с живота....не само вашия, но конкретно в случая...... нямам думи....Целувам ви - дано бързо се подобрите, а ти се дръж Яна тебе чака да я гушкаш  Flowers Bouquet
Татянка и ти припадъци - да се оправяш ей  Hug
Всички болни да оздравяват - нямам какво да пиша сега, че изтръпнах от тия новини..........
После ще пиша пак.........

# 101
  • София
Някой знае ли къде има "Кара" Ямбол в София?

МамаМеца, беше питала за "Дияна и Ники" - ние ходихме преди повече от месец, взех бодита с предно закопчаване, едно гащеризонче за спане и .... забравих, май и лигавници. Замислям пак ходене до там за нови бодита. По мои наблюдения, там трябва да олучиш момента, в който имат хубав плат т.е. по-често да се ходи, но пък е добре, че винаги имат бели, памучни бодита.

За противогрипните ваксини - ех, няма ли някакви, които да стават за нас?

Имам питанка за обезводняването - ако ми е тъп въпроса, моля да ме извините, как се разбира, че бебчо е обезводнен? Моя все така неще да пие вода... Мисля да му взема от инстантните чайове на ХИП - я липов, я лайка... да му има вкус водата и да пие поне по мъничко  Thinking

# 102
Данче, това което аз знам е, че при обезводняване фонтанелата хлътва.
А иначе Симона и тя не пия вода, само се чеше с биберона. Още не съм и купила преходна чаша, но си мисля че и с нея пак ще е така.
Дали да не пробвам  директно от нормална чаша newsm78 Цвети, ти ли беше давала на Ицката? Я сподели как беше, техника и разни важни неща. Да не взема да я задавя

# 103
Данче, ние нашето Кара-яке го взехме от Метро. Аз само там съм им виждала нещата. Thinking
Имат и много хубави елечета за бебета Peace, но ние търсехме за батковци, а те бяха само с качулки, а аз не исках такова... Confused

# 104
Здравейте мили4ки,

днес съм по добре уж, слава богу. В4ера така ми бяха намалили силите от Т и вси4ко, 4е припаднах и много ме беШе страх да не припадна пак и то с бебка, но zа Щастие нямаШе повторение.  Правя си промивки на носа  Sick пия Синупрет и едно хомеопати4но лекарство, правя инхалации и 4акам да мине. Единственната ми утеха е, 4е Милена не се раzболя и Щом до сега не е, сигурно няма и да се раzболее.

Нунинка, мили4ка, и а настръхвах при раzкаzа ти. Дано никога не се повтаря такъв ужас  Praynig  Тепърва ни предстоят болестите на де4ицата, не ми се мисли какво ни о4аква....  Sad  ЗнаеШ ли, по4ти вси4ки бебета иzкарват "3 дневна температура", т.е. висока температура беz други симптоми, която обикновенно тряе само 3 дена. Може и това да е  Thinking   Но във всеки слу4ай я води на лекар  Peace

Аги, сетих се zа подарък zа кръЩенето, едно стол4е zа кола в следваЩия раzмер, те нали са все скъпи4ки...  Confused

Филипка, радвам се 4е Преси свикна с АМ  Hug  А ти кажи ти как си, как са гърдите?

И хайде да не се караме zа едно З  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт