Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 361
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
nuni, настръхнах докато четях какво сте преживели. Дано не се повтаря повече това и бебка да се оправи скоро.
И Пламен вчера беше с висока температура, но днес е добре само продължава да кашля. Водихме го днес при педито и тя каза, че е вирус и му предписа сироп за кашлица. Искахме и да го претеглим да видим колко е качил за 20 дни, обаче сестрата ни отказа, защото кантара бил в съседния кабинет и трябваше да стане и да го донесе  Close

# 76
  • София
Боже, Нуни, ужасно е! Чела съм за гърч, но нямах представа какво е! Милата, сладка мишонка! Да знаеш има едно хомеопатично, което се дава превантивно вечер против гърч - Беладона 30! А за причината за тая температура - явно лекарите не са наясно! Типично, между впрочем!

За нашето празнуване - то никакво няма да е, защото мъж ми е на 400 км от тука! Cry

# 77
  • Boston, MA
Ох, Нуни, какъв кошмар! Милата Яничка!
Аз бих потърсила второ мнение, освен на лекарката от бърза помощ, защото не ми се струва нормално да поддържа такава висока температура толкова дълго време! С кърменето добре правите, да не се обезводни малката сладурана...
Дано всичко е наред, стискам палци и ви прегръщам!

# 78
Вени аз търсех якенце

# 79
Нуни, предполагам, че тези неща ги знаеш, но пак ги пиша:
1. Слагаш бебето в корито с вода с телесната му температура и забавлявайки го, доливаш хладка вода.
2. Гушваш бебето, говориш успокоително и с ръка мажеш с вода челцето и по свивките.
3. При мн. висока тем-ра: форми с лед, увити в кърпи се слагат под мишниците и от вътрешната страна на бедрата, гушкайки бебето.
Защо не се посъветваш и с друг лекар за продължителното поддържане на високата температура. Желая ти от все сърце да се оправи малката бързо и безболезнено.   Praynig bouquet Hug

# 80
Мила нуни, настръхнах!Мисля че мога да си представя как си се чувствала Cry
Наистина, не оставяй нещата така, на мнението само на един доктор.
Целувам ви и ви прегръщам двете с Янчето! Hug Hug Hug

# 81
  • София
Петя, какво, че тука видях при нас едни, ама незнам ти какво искаш?

# 82
Нуни, миличка просто се ужасих като четох написаното. Дано никога да не се случва повече! Praynig Дано по-скоро мъничката Яна да се оправи!
Аз се поизгубих отново, но след операцията се възстановявам в Свищов при майка ми. Вчера се върнахме, ходихме на консултация. Екатерина е станала 69 см и тежи 8,900. Обаче яко започнаха да ни мъчат зъбите и от няколко дни насам е направо невъзможна - ревове, писъци, днес отказва да яде, сега едва я приспахме. Купих Калгел да я мажа, но не виждам особен ефект от него. Вие как процедирате когато ви започват зъбите?

# 83
Нуни, плаках с теб, докато четях за това, което си преживяла. Дано никога не ти се случва отново. Нека всички са здрави, весели, засмени...

# 84
Наде, представям си какво си изживяла и направо ми се СВИВА ПОД ЛЪЖИЧКАТА!
 Cry
Моля се тази нощ да ви е по-спокойна и постепенно Яна да се оправя!  Praynig
Акоимаш някакви смнения винаги е по-добре да се обърнеш и към друг лекар! Знам за една, която била МНОГО добра, шеф на педиатричната организация е, мога да намеря телефоните! Взима скъпо, но казват, че е стабилен професионалист!!! Confused Клара Балджиева е.

# 85
Нуни, това е направо ужасно дето си преживяла, дано Янче-писанче се оправи и да не ви се случва вече подобно нещо Praynig Praynig Praynig

# 86
  • София
Ох, Нунито ми  Cry... Направо ми се разбиха нервите... така ми се иска да звънна да чуя, че сте добре, ама е късно.... Ох надявам се всичко лошо да е в миналото и сега да спинката спокойно. Как искам да ти помогна ама да знаех и как... Уф, как да разбера, че сте добре... Дано утре рано рано пишеш  Praynig

# 87
Нуни, тръпки ме побиха...  Praynig дано скоро да оздравее Яна, а сега да спи спокойно...

Татянче, дано и при теб всичко да е наред!!!

flowered, чак като се върнахме видях, че си писала, че и вие ще ходите в Несебър бей. Така се ядосвам... Защо не ми се обади... Вие със малката ли бяхте? Ние бяхме в Несебър Маре - как ме позна? Много се развълнувах..., мъжа ми ме подиграва.
Не познавам никой от форума и ще се радвам скоро да се видим!!! Трябва да видим кога времето ще бъде хубаво и да се организираме.

Нашия режим:
към 6-7 ч.- кърма /имам най-много/
10-11ч. - кърма с малко пюре - плодово
13-14 ч.- пюре - половин зеленчуково или плодово+кърма /ако имам/
16-18 ч.- пак пюре + АМ
20:30-21 ч. след банята само кърма, ако не му стигне АМ

Предишния ден давам по 3-4 лъжички от новото пюре и така винаги го въвеждам. Не ми хареса картофа, който аз му сготвих и сега му давам пюренца на Хип.

Още нещо - понеже пюрето, което съм отворила предишния ден стои в хладилника, преди да му го дам, слагам малко гореща преварена вода и го разбърквам добре. Така прецених, понеже са много гъсти всички, а ние имаме проблем с акането.

Много дълго стана - дано не ви е досадно...
Спокойна вечер и да спят цяла нощ малките сладурчета!!!

# 88
  • София
Танче, гледам, че си тук... как си? Моля се ти да си вече мнооого по-добре  Praynig

Момичета, имам да ви питам много неща - за захранването, за дрехите, магазините и т.н. но сега ми е най-важно да ви питам и да коментираме ваксините. За нашите бебета има ли противогрипни ваксини? А за нас кърмачките?

# 89
  • София
Нуни, мила направо настръхнах от ужас. Да пази Господ и да варди това да не се случва повече! Миличкото Янче дано бързо да се оправи и да започне да те радва с усмивки и песнички.

newsm17 Дано не изживяваш подобен ужас повече!

Общи условия

Активация на акаунт