Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 368
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Ние се върнахме от разходка, че ни наваля...  umbrella

renni79, пащърнака е бял корен, като хрян, но идея си нямам за вкуса му  newsm78.
Леси, вашият батко нали е на ясла? При нас що няма родителски срещи  Rolling Eyes? Искам и аз разнообразие  Crossing Arms

А за антибиотика, на нас ни казаха да си го изпием целия - колкото дни отиде, 5 дена наистина е абсолютния минимум.

# 211
Иленка, дълги години щастлив семеен живот и много любов и разбирателство!  bouquet

Татянче, ние след 2 седмци ставаме на 6 месеца, та след една ако захраня е гору-долу все тая, но детето все по-настървено гледа като ядем и иска да му давам и на него, отваря си устата с нас, чак ми става жално, но и смешно Hug

ааа, на вас не давам такива нощи Naughty ...  Joy  "а ла сминсчо" hahaha

може и да ви се стори тъп въпроса ама аз да питам - има ли пюре само от тиквички да продават? newsm78 или всички давате домашни тиквички? има ли и картоф с тиквичка?

# 212
Пак съм аз  Laughing
Видях, че сте обсъждали облеклото:
-навън сме облечени така: боди с къс ръкав, блуза с дълъг, дънки(панталон), обувчици, тънко яке. Излизаме всеки ден, дори и само пред блока и само за 1 час.
-у дома: цяло боди, или и аз не знам точно как се казва - с крачоли и дълги ръкави или пък с някакви леки дрехи от две части.
Онзи ден бяхме на консултация - Йо тежи 7900 и е дълъг 69,5 см.

Имам и един въпрос: тъй като от понеделник съм на работа, ми се струва по-удачно да започна да го отбивам и сега се ровя из кърмаческия да видя кой е най-правилният начин. Приемам всякакви идеи.Най-много се страхувам да не си докарам някое възпаление на млечните жлези.
И освен това ми се иска да го кърмя само вечер (досега се кърмехме сутрин (6 и 10 часа) и следобед.Как да стане така, че гърдите ми да пълнят само вечер?

ЧЕСТИТО НА ВСИчКИ ПрАЗНУВАЩИ ДНЕС И ПрЕДИШНИТЕ ДНИ!!!
зДрАВЕ ЩАСТИЕ И КЪСмЕТ!!!

Иленка, той е в яслена група на детска градина.И родителската среща е за началото на учебната година.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 16:04 от ЛеСиТо

# 213
  • София
Леси, най-добре пусни тема в кърмаческия. Там има работещи и кърмещи майки. А защо не запазиш и сутрешното хранене в 6? newsm78
А къщата на Танчето...наистина е страхотна! Laughing
Най-накрая си запазихме час за плуване-утре в 13,15. Ще бъдем при друга сестра, дано да има по-добър подход. Ама да ви кажа, Пресил наистина не беше очарован от посещението си, но пък беше много сладък  Hug А това, че вече не е ревлив, е абсолютна истина. Затова пък сега Давид стана по-непослушен и ние с Филипа пак не можем да се насладим на женската си приказка. Crossing Arms

# 214
  • София
енвиа, те нарочно такава просторна са си я избрали. Сигурно се готвят за много братчета и сестрички на Миленка Laughing Танче, с теб сме Joy Peace
Аааа, Нуни, недей така, с нас няма да има скоро братчета и сестричета   hahaha hahaha hahaha Ние - само тук  hahaha hahaha hahaha Много се радвам, че сте добре. За промяната на часът за антибиотик - може би няма значение, обаче нали знаеш - страх - лозе пази, та по-добре си си го давай в 17 - 5ч.

За спането в "чуждо" легло  Mr. Green - вече 3-та нощ/сутрин или там както му се вика на часовете 4 - 5 - 6ч, като хапне и му става едно веселоооо  Tired... и аз го слагам при нас, и след 30 мин е отнесъл плувката. Така ми е добре, защото хем ламчо е доволен, хем аз дремя  Mr. Green. Кажете дали е правилно, че ако - не, да не го свиквам  Crossing Arms

За храненето при захраването  Mr. Green - още си нямаме столче, а и Стаско много не държи да е седнал, та като взема да му давам пюре се омазваМЕ яко, колкото и да се старая  та се светнах днес и го сложих на плота за преобуване и там си изяде всичко - лесно, без фира в гушата и без пюре по миглите и по моите и по неговите Та кажете, правилно ли е това? Надушвам, че не е, но колко не е правилно  newsm78

Има и още, нооо, по-късно  Mr. Green да не ви затрупвам с питанки!

# 215
  • Русе
Леси, аз като една току що отбила мама, бих те посъветвала, да го направиш постепенно, за да нямаш проблеми с гърдите. Аз лично започнах с махане на дневните кърмения - първо махнах това в 3 следобяд, после - в 6 вечерта (защото кърмата и без това намалява вечер, та да се събира повече за последното кърмене), след това махнах в 12 на обяд, после - в 9 сутринта - така останаха само първото кърмене в 6, и вечерното - в 9. Наистина, защо не оставиш кърменето в 6? Винаги, обаче, съм изчаквала поне седмица преди да махна някое кърмене. За останалото мама Меца е писала малко по-назад в тази тема.
И аз се назландисвам да тръгвам на работа, и ми е по-лесно да съм отбила, защото не съм на нормиран работен ден, и понякога отсъствам дълго, а за цедене и дума не може да става... Naughty

# 216

Ей ся се залоствам пред компютъра и съм готова да споря по тоз въпрос!!!  smile3508

Благодаря Stop, нямаме нужда от повече спорове.

newsm62
Бременни, небременни, нищо не се е променило! Nerd

# 217
Леси, мисля че бях чела или чула от някъде, че ако харесваш цикламения цвят имаш нужда от любов или нещо такова...

Татянче, страхотна "бяла спретната къщурка"  newsm10 !!!

Честито на месечковците - да са здрави!!!

Иленка, пожелавам ти да има кекс на годишнината luvbed

Марти днес пак се разплаква с писъци, но мисля вече че наистина се глези за да го взема, сега пишем двамата - кротува... и попръцква - давах му малко пюре от броколи наобяд. Може пък да е коремче... с тези нови храни.

Сминсчо, не съм виждала да продават пюре от тиквички, но от тиква и ябълки има и му е любимо на моя лакомник...

Ние се храним в стола за кола и се омазваме, но е неизбежно... Най-опасно е като каже пфффффф - хвърчи на 1 метър smile3534

# 218
Рени, късмет иzвадихме. Преди 10тина дена ходихме да гледаме 3 къЩи и това бе третата  Mr. Green  Тя и на снимки ми беШе харесвала (обява в интернет със снимки) но се колебах zаради теракота беz подовото. Но беzплатен обяд нали няма  Wink Двоумихме се zаЩото все пак е на село, беz детска градина и у4илиЩе, но блиzо до магистрала и по големи градове. Ина4е цените в тоzи район са едни от най високите в Германия, понеже блиzкият Франкфурт е градът на банките и банкерите (па4ки) искат да живеят иzвън града в къЩа, както нас де  Wink  Та таzи къЩа, понеже е малко по дале4ко, е на много добра цена и реШихме да я вzемем, ако наистина се окаzва твърде дале4на, Ще се оглеждаме zа неЩо друго по нататък  Wink То факти4ески zависи от мен, мъжът ми Ще пътува и само преz по4ивните дни Ще е там.......т.е. от декември месец сме съвсем сами4ки с Милена и жива дуШа не поzнаваме там  Sad

Милена има нова любима игра4ка, пакет носни кърпи4ки  Mr. Green  Сма4ка го, дъв4е го, голям кеф й е  Mr. Green  Де да бяха толкова евтини вси4ките игра4ки  Wink

Дан4е, и Милена има такива периоди рано сутринта. И аz я вzимам понякога в наШето легло, където zа таzи цел държим 2 нейни игра4ки  Crazy но 4есто я връЩам обратно, тя си гугука неЩо и после zаспива. Така 4е от ли4ен опит бих каzала 4е няма проблем. Оба4е zаЩо това дете не Ще да zаспива само в леглото си ве4ерта, не zнам  Sad

Сминс4о, ние след 2 седмици и 4 дена, ама аz съм инат  Mr. Green  Майтапа на страни, Ще иz4акам следваЩата консултация с педи и освен това съм се уговорила с акуШерката да дойде да ме посъветва и тогава.

# 219
Таtjana, страшна къща! Peace

На кой е ТТ-то?
newsm09

# 220
  • София

Ей ся се залоствам пред компютъра и съм готова да споря по тоз въпрос!!!  smile3508

Благодаря Stop, нямаме нужда от повече спорове.

newsm62
Бременни, небременни, нищо не се е променило! Nerd
Променило се е, променило се е, ама като се вясваш от дъжд на вятър... Mr. Green

# 221
Милена има нова любима игра4ка, пакет носни кърпи4ки  Mr. Green  Сма4ка го, дъв4е го, голям кеф й е  Mr. Green  Де да бяха толкова евтини вси4ките игра4ки  Wink

По кърпичките всички си падат, нали шумкат. Дай един найлонов плик и гледай какво става! Crazy

# 222
Променило се е, променило се е, ама като се вясваш от дъжд на вятър... Mr. Green

Виждам аз виждам, ама ще си замълча, че ако кажа някой бъзик пак ще се засегне някой недоразбрал! Whistling

# 223
"Милена има нова любима игра4ка, пакет носни кърпи4ки  Mr. Green  Сма4ка го, дъв4е го, голям кеф й е  "

Мерси за идеята за кърпичките, Татянче - голяма занимавка!!!
А за найлоновите торбички знам че са опасни, понеже може детето да се задуши

# 224

А за найлоновите торбички знам че са опасни, понеже може детето да се задуши

Ами трудно ще му е като съм при него. Общо взето той не остава без надзор и за минута, освен ако спи и пак съм с бебефона, така че... Rolling Eyes

А пък знаеш ли, че ако си изкара някоя хартиена кърпичка от пакета и я налапа и едно мааалко парченце му заседне на гърлото пак ще се задуши? Laughing Общо взето има Милион и един начина да умреш, но по-добре да не разсъждаваме така, нали?
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт