💄Новите ни козметични похождения - 91

• 83 627
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
Подаръци.

# 288
# 289

Номера 6 и 3

# 290
# 291
Сенки Tammy Tanuka

Критик

# 292

Червилото е подарък към поръчка от Нотино.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 16:46 от sunn_

# 293
  • виртуално

# 294
# 295
  • На топло
От намаленията.
В сетът на MJ олиото за устни е в нормален размер, другото са миниатюрки. Сенки Ланком и червило EL, цветът е розово.

# 296
Въоръжавам се с пролетно-летни аромати вече.

Още две червила Смашбокс от Нотино, взех пак и базата с вит. С, която много харесах от мини, сетът за очи беше подарък към тези неща

# 297
Ето това: COLLISTAR Anticellulite Thermal Cream
От няколко дни се увивам като Тутанкамон с 3 слоя прозрачно фолио, намазана с лосиона🤣Ще пиша за резултати след месец.

# 298
Аз го ползвам това от над месец, без фолиа и чудеса, и ефект не мога да кажа, че съм видяла 😂. Не съм се и надявала, де. Хубаво е като хидратиращ крем за тяло поне и мирише хубаво. 😀

# 299
Аз го ползвам това от над месец, без фолиа и чудеса, и ефект не мога да кажа, че съм видяла 😂. Не съм се и надявала, де. Хубаво е като хидратиращ крем за тяло поне и мирише хубаво. 😀
А така🤣😃 аз и нощния концентрат ползвам, че целулитът е завладял краката ми, борбата е жестока и мажа, увивам, имам заглаждане от нощния серум-концентрат, но е съчетано при мен и с диета и не мога да разбера от кое точно е🤣
Още покупки:
Weleda Skin Food, за пореден път. Не оставам без него зимата, а лятото с леката версия

Chanel ultra le teint velvet, за пореден път, само по-светъл цвят този път взех

Общи условия

Активация на акаунт