💄Новите ни козметични похождения - 91

• 82 479
  • 731
  •   1
Отговори
# 555

Лосионът за тяло е просто вълшебен за атопична кожа.

# 556
  • София
Себобалансиращ шампоан INSIGHT Rebalancing Sebum Control 400 мл

# 557
# 558
Чакам няколко неща и аз, с които се надявам да се разберем, че кожата ми в момента е някакъв ужас и почти нищо не ми понася. Та чакам:

И за под тях един любим Ларош, който се надявам да успокои положението:

Фон дьо тена ми свърши затова взех поредна опаковка от:

И една Филорга. Дано ми допадне, понеже се опитвам да намеря заместник на Буржоата от по-горе (която ми харесва като покритие и цвят, но много цапа)

Редактирам се за да добавя и една спирала, която успях даже вече два пъти да пробвам и не съм особено очарована, въпреки хвалбите, които четох за нея.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 17:42 от deede

# 559
  • Пловдив
Пазарувах малко вчера

Скрит текст:

Оф-топик, но откъде и как се сдобихте в кутията за бижута на Stackers? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От Амазон си я купих, от английския. Иначе ги продават в холандския Дъглас https://www.douglas.nl/Stackers/Jewellery-Box/index_b1343-01.html и в оригиналния сайт, но доставката пак е от UK https://stackers.com/

Благодаря много, но за съжаление се оказа, че холандският Дъглас доставя само до Холандия и Белгия... Иначе щях да се възползвам от 25-те процента на Stackers. Официалният им сайт пък за момента са преустановили доставките до Европа...

# 560
Благодаря много, но за съжаление се оказа, че холандският Дъглас доставя само до Холандия и Белгия... Иначе щях да се възползвам от 25-те процента на Stackers. Официалният им сайт пък за момента са преустановили доставките до Европа...

Много е кофти ситуацията с пазаруване от UK в момента, но ще се оправят нещата, сигурна съм. В оригиналния сайт често има отстъпки, понякога и в Амазон има. Ще трябва малко да се почака. Аз поне не се сещам за друг сайт в момента.

# 561
  • Варна
Малко грижа за лице, повече грижа за тяло, малко минита и подаръчета от BelleBox и Pick N Dazzle

# 562
# 563
  • София
От размяна:

# 564
Подаръци

999 Velvet

# 565
# 566
# 567
# 568
# 569
Моята Делина пристигна точно за празника. С DHL и в страхотна опаковка. Хареса ми всичко и пак ще поръчам.

Честит празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт