Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои продукти обикновено се купуват най-често от хората?
Кои са някои от най-популярните марки и продукти, които хората споделят?
Какви са някои от новите покупки, които хората споделят?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои продукти обикновено се купуват най-често от хората?
-
Кои са някои от най-популярните марки и продукти, които хората споделят?
-
Какви са някои от новите покупки, които хората споделят?
-
Къде мога да намеря парфюма Noir Exquis?
-
Какви са впечатленията за COLLISTAR Anti-Cellulite Thermal Cream?
- харесва ми, много освежава и изравнява тена.
-прекрасен и като действие и като аромат, планувам да закупя и нощния крем от серията
- за втори път много съм доволна, има леки частички за озаряване.
-като цяло харесвам продуктите и в частност сапуните на Дав, но този аромат е просто чудесен, много луксозен.
Не съм пробвала още шампоана и балсама.
Харесва ми, не лепне и аромата е хубав, за не много сухи ръце е добре, за проблемни не е подходящ.
Хубав е, без да е нещо уоу, на мен лично аромата не е ми е приятен.
Много ми харесва, това е крем, който при разнасяне се превръща в крем с цвят, средна покривност, не изсушава, за суха кожа е супер, жълт подтон. Преди имаше такъв продукт на Нивея и ми беше любим, но го спряха.
- много искан от мен продукт, още нямам впечатления, струва ми се, че пуска много цвят за хайлайтър и май ще го тествам като руж.
Подарък ми е, страхотен цвят, смесица между кафяво-розовеникаво и леко лилавеещо, ако аз трябваше да си избирам червило сигурно нямаше да избера такъв хубав цвят. Текстурата на тази серия е супер, имам и други номера от тази серия.

С няколко изключения, повечето са нови за мен