💄Новите ни козметични похождения - 91

• 82 456
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора

# 646
  • При децата ми
nteri, от къде е серума?

Хелия, би ли споделила отзиви за крема "Hada Labo"?

И да не е спам от вчера този шампоан:

Вероятно ще взема маската и балсама от същата серия.

# 647
Chatterbox, myth и creme d`nude, но по кутийките е трудно да се ориентира човек, нямат много общо с с реалните цветове. Hug
Благодаря! Наистина са ужасно различни Grinning

# 648
# 649
  • USA
Light Beam,ще споделя мнение.Имам спомен,че вече съм го ползвала или пък и бил друг серум от марката.Толкова много неща вече минаха през ръцете ми,че ако не ги снимам за "празни опаковки" темата,няма и да ги помня.

Тези  Дъглас са много щедри.Това са мнооого подаръци:)

# 650
# 651
По препоръка на приятел:
Скрит текст:
Не оставам без тези:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 652
Най-любимите ми сапуни са Nesti Dante, заредена съм до второ пришествие с тях (и с други, де, много обичам ароматни сапуни) 😆

Пристигна ми цялата серия Annicke Eight&Bob 😍

# 653
Трябва да пробвате тогава сапуните на Мануфактура: https://manufaktura.cz/catalog/2021/plant-based-soaps/?lang=en
за мен са класи над гореописаните.

# 654
Моля, кажете за физически магазини, където се намират? Много добре ми изглеждат тези на Nesti Dante, за тях най-вече питам... Ох, грешка, Dolce Vivere. Абе и двете ми харесват на снимките. Relaxed

# 655
Къде ги продават Manufaktura, дето не се плаща 20 Евро доставка?
Между другото на Kolarne сапуните, също ухаят разкошно, изобщо не предполагах, нали на  шампоаните наблягат уж...

# 656
  • Стара Загора
Nesti Dante има в Бютизон. Мисля че в аптеки Фрамар също. Иначе онлайн съм поръчвала от makeup.bg

# 657
Къде ги продават Manufaktura, дето не се плаща 20 Евро доставка?
Между другото на Kolarne сапуните, също ухаят разкошно, изобщо не предполагах, нали на  шампоаните наблягат уж...
Преди време живеех в Прага, там ги открих. Когато ходя към Чехия, се запасявам.

# 658
Моля, кажете за физически магазини, където се намират? Много добре ми изглеждат тези на Nesti Dante, за тях най-вече питам... Ох, грешка, Dolce Vivere. Абе и двете ми харесват на снимките. Relaxed
Dolce Vivere са серия на Nesti Dante. Има колекции, отделни сапуни, ароматни свещи, линии за тяло, парфюми.
Тези са от “Нотино”, купувала съм от Makeup, ”Дъглас”, в някаква аптека също ги бях виждала.

# 659
От намаленията в Делириум

Общи условия

Активация на акаунт