💄Новите ни козметични похождения - 91

• 82 470
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
# 631
- харесва ми, много освежава и изравнява тена.
-прекрасен и като действие и като аромат, планувам да закупя и нощния крем от серията
- за втори път много съм доволна, има леки частички за озаряване.
-като цяло харесвам продуктите и в частност сапуните  на Дав, но този аромат е просто чудесен, много луксозен.

Не съм пробвала още шампоана и балсама.
Харесва ми, не лепне и аромата е хубав, за не много сухи ръце е добре, за проблемни не е подходящ.
Хубав е, без да е нещо уоу, на мен лично аромата не е ми е приятен.
Много ми харесва, това е крем, който при разнасяне се превръща в крем с цвят, средна покривност, не изсушава, за суха кожа е супер, жълт подтон. Преди имаше такъв продукт на Нивея и ми беше любим, но го спряха.
- много искан от мен продукт, още нямам впечатления, струва ми се, че пуска много цвят за хайлайтър и май ще го тествам като руж.
Подарък ми е, страхотен цвят, смесица между кафяво-розовеникаво и леко лилавеещо, ако аз трябваше да си избирам червило сигурно нямаше да избера такъв хубав цвят. Текстурата на тази серия е супер, имам и други номера от тази серия.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 10:50 от nteri

# 632
# 633
# 634
В тази ми поръчка мострите са налице

# 635
Червилата, глоса и фикс+ са поредните опаковки.
Не мога да разчета имената на червилата, а цветовете изглеждат много приятни. Помощ, моля Simple Smile

# 636
От мейкъп. За втори път взимам такава ръкавица за баня, много добро попадение се оказа. Както и скрабът за тяло, но този път друг аромат.

Хайлайтърът е цвят 06 Holographic Glow

Тези бяха подарък към поръчка от Нотино

# 637
Chatterbox, myth и creme d`nude, но по кутийките е трудно да се ориентира човек, нямат много общо с с реалните цветове. Hug

Червилата, глоса и фикс+ са поредните опаковки.
Не мога да разчета имената на червилата, а цветовете изглеждат много приятни. Помощ, моля Simple Smile

# 638
tuali , скраба с едри частици ли е? Моя които взех на Bielande направо като морска сол,и не ми харесва много

# 639
Ами леко е по-кремест, солта малко е изпадала на дъното в момента, но в сравнение с този отдясно, който ползвам сега, на Beauty Jar Черешката, е доста по-фин. Аз предпочитам по-абразивни, прекалено фините все едно нищо не правят, а и солта и без това много бързо се разпада от водата. Та май предпочитам скрабовете на Beauty Jar, и ароматът е доста по-силен.

# 640
Така е моя, по креместо търся аз

# 641
Отпреди няколко дни:

От днес, комплектът беше подарък към покупката

# 642
  • USA
Clarins Super Restorative Remodelling Serum

с подарък чантичка с минита + крем за ръце

# 643
Clarins Super Restorative Remodelling Serum

Adoralova, сподели в темата за кремовете впечатления за този серум, моля. Подходящ ли е за суха кожа на 40+ според теб.
Аз похождение нямам този път, подаръци от програма за лоялни клиенти само. Ще изпробвам с удоволствие Heart С няколко изключения, повечето са нови за мен

# 644
Light beam, парфюмът на Coach е много хубав, ползвам го сега и достойно замества любимия ми Eternity moment,който вече е пред изчезване. Поне за моя нос доста си приличат. От комплекта на Дъглас съм използвала синия гел-крем в пълен размер и мога да го наредя до Clinique moisture surge по усещане и ефект.
За да не е спам, малко прекалих с пазаруването този месец:

Общи условия

Активация на акаунт