💄Новите ни козметични похождения - 91

• 82 467
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Стара Загора
❣️

Ако търсите хубави свежи цитруси с тревист акцент за лятото, Eau de Orange verte е разкошен. Pamplelousse rose пък е пролетна роза с грейпфрут и пресен джинджифил. Върху мен стои сходно с Нилските градини. Много красиви аромати за топлите месеци. ❣️

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 07:30 от iv4enceto_91

# 692
Аз пък днес се чудех с какво свежаче да се пръсна,нали все залитам към силни,шлейфови,ориентало-не знам какви си,и на човек като му се прииска нещо лежерно,пролетно /не,че е пролет навън,но в моята душа-Да!/,и се оказа,че съм без избор-и пак към Passenger,мисля Ре го беше препоръчвала тук миналата година,ако не се бъркам,и веднага го поръчах и съм супер доволна,често го нося тези дни,даже все ме питат с какво съм,а по-скъпите не ми ги отразяват:).

# 693
# 694
# 695
# 696
  • София
Много ама много ми харесва това почистващо олио, единственото, което не ми допада е количеството.
Има лек меден аромат, разтапя се добре върху кожата и почиства грима ми без да изсушава

# 697
  • София
И на мен, и на мен!🥰

# 698
  • София
Скрит текст:
Много ама много ми харесва това почистващо олио, единственото, което не ми допада е количеството.
Има лек меден аромат, разтапя се добре върху кожата и почиства грима ми без да изсушава

От къде? Дай малко инфо!

# 699
  • София
Скрит текст:

От къде? Дай малко инфо!

от тук
Скрит текст:
, марката е българска и много ме сърбят ръчичките да си поръчам серума, но имам няколко у дома и съм си обещала да не се заривам с козметика

# 700
# 701
Lepi, ползвала си нещо друго от марката? И само два продукта ли предлагат? И наистина е много малко това количество от 50 мл за измивен продукт, като травел размер ми е.

# 702
  • София
Catrice Demi matt 80

# 703

Крема е лек и на моята мазна кожа, много допада. Перфектен е за основа под грим.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 16:03 от Miss_Vi

# 704

Общи условия

Активация на акаунт