Започвам с един уникален колаж на Буура и Лейля Лидия като Демир и Джандан в "Дъщеря ми"

Супер много ми хареса и реших да донеса тази красота и тук - Нинка, специално за теб, както и за всички които харесват тези сладури ... 

Колажа е направен със снимки от епизодите и зад кадър от сватбите на двамата в сериала - много са хубави, сладки, усмихнати и очарователни ...

Ето и един невероятен колаж на Сенджер и Турна от предишния епизод - сутринта след сватбата им! Много са готини и сладки. Сцената е много хубава - погледите им са много нежни ...

Феновете на двете двойки веднага са съпоставили най-новите им снимки - получило се е много интересно!!!

И за финал един прекрасен колаж на двамата братя Сенджер и Тапар - страхотни са!!!

Желая на ви хубав и успешен ден. Бъдете здрави

На части ще го гледам този епизод, парче по парче, пак недостиг на време. 
И жестът накрая на Меликшах. 
Много едностранчиво, много.
И колко е привързан към Сенджер. 

Нося ви още един колаж от любима сцена между Меликшах и Елчин - няма как да останеш безразличен към тази изумителна двойка! 
Най-много ми харесаха сцените с Тапар.
Аз напълно разбирам реакцията му - да и той и Сенджер са в подобно положение, но има и една разлика - Сенджер още от малък е знаел, че баща му е жив, както и че това е Султан Меликшах.
Докато Тапар цял живот е мислил, че майка му е мъртва - не е имал надеждата, че някой ден ще я види и ще я прегърне.
Много точно Тапар попита Хаджи - защо не са му казали поне на него, че майка му е жива, а са го оставили да страда от липсата й цял живот. Той също би могъл да запази тази тайна от Султана, но можеше да има майка - а вместо това Башолу 20 години се прави на мъртва и Тапар 20 години е баз майка - затова с право я попита ако не беше разкрил тайната им сам - дали някога щеше тя да го нарече сине или щеше да мълчи цял живот?
Силна беше сцената, когато Сенджер каза на Тапар - батко и после, когато Тапар хвърли търлиците за бебето, които Башолу му подари, а после си тръгна - тя беше разбита. 
Зубейде предвидливо го заплаши, че ако каже тя ще каже на Султана, че Гевхер е направила опит да отвори гроба на майка му и тогава ще бъде наказана. Тапар си замълча.
Башолу прие тежко реакцията на Тапар - дори се разболя от мъка. Турна се погрижи за нея, но разбра, че нещо не е наред - попита Сенджер, но той не й каза тайната. Въпреки това Турна се усъмни, че крият нещо важно.

Лошото е, че това стана пред погледа на гадняра Хасан Сабах - той вече знае тайната. Какво ли ще направи сега - и Турна ги видя - но някой я хвана. Теркен също свърза нещата и няма да кротува. Въобще много въпросителни.
Докато моят любимец Султан Меликшах го показаха може би в около 30-тина минути за тези 2 часа и 25!
Тъкмо се отървахме от Маркус и хоп цъфна брата близнак Митрас - с което Каан Ташанер отново се върна в сериала този път изчеткан и с променена визия.
Публиката има нужда и от нещо положително според мен.
Вместо да върнат Лейля Лидия и Елчин в сериала, че да видим добри персонажи и интересни - те връщат отново отрицателни персонажи. Хората толкова искат Елчин - но не - на Емре Конук му прави удоволствие да ни нервира. 

Как се появи като вихър Тапар в Канък, за да защити брат си от бейовете! Втората двойка братя, за съжаление ни показва други братски отношения- и всичко е поради неистовата завист на Текиш. Меликшах бе готов да му прости, няколко пъти му каза, че в памет на майка им ще забрави…
Това, което е особено хубаво при тази двойка- винаги бързо им минават сръдните и всичко си казват, няма скрито- покрито. Е, освен голямата тайна, но някога и нея ще научи Турна. Много се радвам, че сценаристите на тръгват в посока ревности, триъгълници и т.н. При Турна и Сенджер виждаме доверие, наистина силна любов и бързо преодоляване на конфликти и сърдене- с разговор, изясняване, прошка и винаги с любов. 
Лейля е не само прекрасна актриса, но и изключителен човек.