Малко за разнообразие- Екин Коч като музикант.

Да поздравим група "Uyanıklar"!

https://twitter.com/blgve/status/1429487997876113410?s=20
Познахте ли един от нашите батинити в групата?

Много се радвам, че благодарение на нашите страхотни преводачи ще можем да изгледаме този прекрасен сериал с бг субтитри. 

Хиляди благодарности за труда, който полагат, за хубавия превод и за всичко, което правят за да може този изключителен сериал да достигне до нас с бг превод. 

Сигурна съм, че всички фенове на сериала също го оценяват и мислят като мен. 

Батинита го познах - явно са станали добри приятли с Екин - щом дори ще свирят заедно.

Снимката е невероятна - двамата га много готини, чаровни и усмихнати ... 

Аз продължавам да гледам любимия ми сериал "Дъщеря ми" - Лейля Лидия и Буура за мен са любима екранна двойка. Толкова са сладки като Демир и Джандан - а в комбинация с малката Берен / Ойкю са уникално екранно семейство 

В момента по Нова Телевизия излъчват едни от любимите ми епизоди - Джандан и Демир се ожениха. Така се забавлявам с тях - а също и с Уур и неговите перипетии ... 

Реших да пусна и малко снимки от тези епизоди - надявам се да ви харесат! 

Видях, че във фейса доста хора се вълнуват от историята и нещата свързани с героите.
Не знам дали някой от тях чете тук - ако има такива ще се радвам да коментираме сериала заедно. 

После и с Демир като помощник на Джандан в клиниката. Това куче направо му разказа играта! Горкия Демир - паднах да се смея на тази сцена ... 

Въобще сериала ми носи толкова голяма наслада, че го препоръчвам на всички, които не са го гледали 

И въпреки, че после продуцента ни прецака си имаме супер сцени с тях - историята на Султан Меликшах и Елчин Хатун е толкова красива. Пълнят ми душата. 

Щеше ми се да ги гледам заедно в още сцени и сезони, но за съжаление Емре Конук провали всичко - дори приключи Селджуците преждевременно като освободи целият каст и реши да прави продължение с нова история и герои - един напълно нов сериал. Това ние феновете на Буура, Лейля Лидия, Екин, Севда, Хатидже, Али и компания едва ли ще му го простим скоро.
Но както и да е - Дано в бъдеще някои продуцент покани Буура и Лейля Лидия отново заедно като двойка в друг сериал, филм или проект. 

Знам, че ще е трудно защото двамата играха заедно в 3 проекта - преди "Дъщеря ми" и "Пробуждане: Великите Селджуци" играха заедно и в игралния филм "Непознатият в джоба ми". Въпреки това техните фенове, в това число и аз ги обожаваме и бихме се радвали някой ден да ги видим отново заедно на екрана. Все пак няма нищо невъзможно. Но каквото и да стане важното е че имаме 3 невероятни проекта с тях. Най-важното е да са живи и здрави, винаги да са добри приятели, да се подкрепят и да ни радват с по някоя обща снимка и изява. 

На мен са ми любимата екранна двойка от турските сериали 

И не само като актьори, но и във всяко друго тяхно начинание - знаем, че Лейля се занимава и с музика и пее страхотно, Буура пък е автор на редица книги - обявил е, че ще напише и нова и че смята да екранизира тази.
Както се казва те са всестранно надарени личности.
Ето една снимка от премиерата на филма им "Непознатият в джоба ми" 

Намерих един страхотен колаж - дано ви хареса. 

Бъдете живи и здрави ...

Много се радвам, че благодарение на нашите страхотни преводачи ще можем да изгледаме този невероятен сериал с бг субтитри. 

Искам да им благодаря от сърце за труда, който полагат и за всичко, което правят за да може да гледаме Селджуците на роден език. 

Напълно те разбирам - и аз съм така. Гледам "Дъщеря ми" все едно ми е за първи път - дори удоволствието се засилва. 

Нормално е, когато сериала все още се снимаше и даваха по епизод на седмица и ти и всички фенове да сме имали предположения и да сме се притеснявали повече. Сега поне ни е по-спокойно.
Знаем, че финала е много щастлив - има и напрегнати моменти, но има и много смях, забавление и любов. Затова и го харесвам толкова много. 

За актьорите да не говоря - всички са Великолепни!!! 

Те лично ги пуснаха в профилите си.
Припомням ви, че Исмаил Еге и Севда ще си партнират за втори път - първо ги гледахме в Селджуците като Турна и Фейсал - но този път ще са двойка. Снимките са много хубави - двамата са страхотни и много усмихнати. пожелавам им успех 

Препоръчани теми