Когато направих темата, бях безкрайно щастлива защото след "Дъщеря ми" гледах отново заедно моите любимци Буура Гюлсой и Лейля Лидия Туутлу в супер-продукцията "Пробуждане: Великите Селджуци". Впечатлих се супер много и от Екин, Севда, Али и компания и се радвам се, че заедно с всички вас коментирахме този невероятен сериал. 

За съжаление обаче продуцента на сериала се подигра със зрителите и феновете на Буура, Лейля Лидия, Екин, Севда, Хатидже и Али и реши да приключи сериала след като първо лъжеше и тях и нас, че ще ги гледаме поне 4 сезона. Но какво стана реши да направи нова история с нови актьори и герои.
Затова не смятам, че е редно да продължаваме да коментираме сериала за Алпарслан тук - най-малкото защото в него няма да участва никой от любимците ни, за които е тази тема.
Великите Селджуци са си Буура като Меликшах, Лейля Лидия като Елчин, Екин като Сенджер, Севда като Турна, Али като Тапар, Хатидже като Теркен и т.н. 

Ако историята беше продължила напред с актьорите, които гледахме в Селджуците щеше да е друго и с радост щях да продължа да гледам и да коментирам сериала тук, но Алпарслан ще е нов отделен сериал - затова според мен няма смисъл. А и темата ще стане прекалено объркана така - това е моето мнение.
usmivkata20 - благодаря ти за първия трейлър на Алпарслан. На мен лично нещо ми липсва и не съм впечатлена. Баръш е страхотен, но се усеща липсата на Буура, Екин и Али - те бяха брилянтни в ролите си.
Да не говорим, че Пробуждане: Великите Селджуци е мегапродукция, за която специално бяха построени дворци, села, сгради, бяха шити костюми, бяха направени специални пръстени и т.н. А за уникалния актьорски състав просто нямам думи. Всичко беше на ниво.
Та сега без тях всичко някак ми бледнее - разбира се това си е мое мнение. Не се съмнявам, че Баръш също ще се справи отлично и феновете му ще са щастливи и доволни да го гледат в ролята на Алпарслан.
Дано скоро пуснат и официалните постери за този сериал, че ми омръзна навсякъде из нета да гледам фенски постери, в които слагат главите на Баръш и Фахрие върху главите от постерите и снимките на Буура, Лейля Лидия, Екин, Севда и Хатидже от сезон 1. Разбирам, че някои фенове нямат търпение, но на всяка снимка и постер вече е прекарлено и става много дразнещо - поне за мен.

Пожелавам успех на Баръш Ардуч и Фахрие Евджен - също на Гизем Караджа и останалите актьори, които ще участват в сериала Алпарслан. Аз нямам нищо против актьорите - много харесвам и Баръш и Фахрие. Те са много добри и нямат никаква вина - но към момента не смятам да гледам сериала.
Аз проверих и видях, че в темата на Бурак и Фахрие ще коментират сериала Алпарслан, в темата на Баръш също - така, че всеки фен на сериала може да го коментира там. Те имат много верни фенове и сериала със сигурност няма да остане недооценен.
Ето имената на темите, в които ще се коментира Алпарслан, както и линкове към тях. Мисля, че пишещите там са много мили и ще се радват ако се включат още нови фенове, които заедно с тях да коментират сериала.

KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 73

https://www.bg-mamma.com/?topic=1312268.540
Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 81

https://www.bg-mamma.com/?topic=1362358.30
Аз ви обещавам, че ще продължа да качвам епизодите на "Пробуждане: Великите Селджуци" с бг превод тук в темата, веднага щом нашият преводач сподели нов епизод. Така, че продължавайте да следите
Сериала е страхотен и с радост го гледам отново с бг превод - както се казва - друго си е на български. 

Нинка, Онче - благодаря ви за хубавите думи и за подкрепата. Радвам се, че и вие като мен се радвате на превода на епизодите на Селджуците и оценявате безвъзмездния труд на нашите преводачи.

Искам да ви кажа, че за мен е огромно удоволствие и чест, че сме заедно в тази тема.
Всеки е свободен да споделя неща свързани с нашите патрони - Буура и Лейля Лидия, както и с Екин, Севда, Хатидже и Али - също и с актьорите от "Дъщеря ми". 
Нинка - благодаря ти за информацията около новия сериал на Буура. Радвам се, че Озан Долунай също се е присъединил към каста. Харесвам го много - гледала съм го във "Висше общество", също и в "Безмилостен град" - много талантливо и красиво момче. Хазал Кая също е много добра и талантлива актриса - а за Буура няма какво да говорим - той е Великолепен актьор. Не случайно е сред любимците ми - не спира да ме впечатлява.

И за финал - Искам отново да кажа, че аз ще продължа да коментирам сериала "Дъщеря ми"
Дано не съм ви дотегнала с моите писаници за него.
Всеки фен на сериала, който го следи по Нова Телевизия или реши да го гледа в бъдеще е добре дошъл тук. Ще се радвам заедно да го коментираме. Ако имате и въпроси питайте без да се колебаете - този сериал никога няма да ми омръзне. 

Пожелавам на всички много здраве, щастие и усмивки

Ние поне докарахме до края на първи сезон! Жалко за актьорите, екипа, за всички, които се трудят над сериала! Този самозабравил се продуцент проваля всичко около себе си! 

Нося ви едни нови невероятни снимки на Лейля Лидия от днес - тя лично ги пусна в профила си ...
На първата снимка е просто уауууу - изключително усмихната и прекрасна. Много й се радвам. Тази снимка ми стана супер любима. 

Пожелавам им всичко най-хубаво и много щастие.