KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 73

• 39 249
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета.HugHugHug

]]

МИМИ,тези хубавци ми се струват  ще   са положителни  герои.

Есенен поздрав от Фахрие.

Никога няма да забравя деня на сватбата на една от героините в Чучулигата през септември
на 2018 год.когато разбрахме ,че Фе е бременна  ...

Така се разтоварваше  Бу , това лято.

И изглеждаха щастливи  и много красиви.

Истински се разтовари  докато търсих тези красиви наши Буфчета .

Приятна вечер....

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 19:31 от sebilMM

# 541
Първият тийзър на Арпаслан вече е в ефир.

Ще чакам и следващите и тогава ще коментирам, този нещо не ме впечатли.  Може би защото съм свикнала с подобни сцени в Осман.

# 542
Revolving HeartsЗдравейте момичета само два дни ме няма и съм пропуснала толкова много,но сутрешното ми кафе е супер с вашите споделни моменти.
Излезна първия тизър на сериала на Фахрие мощно начало още от сега,браво на Баръш,много добре изглежда като Султан Алпарслан,
даже спортния клуб го поздравяват и споделят клипа,много колеги артисти и нашата красавица споделят тийзъра
Очаквам с нетърпение началото и искам да имат добър рейтинг
просто любов,какво повече се иска
Приятен ден момичета за сега от мен!:revolving_hearts:

# 543
HeartHeartДобър вечер  милички ....HeartHeart

Tова е нещо  доста подновено , дано и окончателно.
 Maлко ме е срам ,но нали не гледам почти нищо извън Буфчетата , не познавам никой от тях и не зная нищо за тях.
 Разчитам  на това , че до сега  в кастинга няма слабо място.

Една снимка ,която много харесвам и мечтая да се освремени.

Не се усмихвал , ама е сладък.

# 544
Името на Фахрие попадна в Twitter Turkey вчера.
Хаштагът #FakhrieEvgenNovaOnScreen е изпратен повече от 11 хиляди пъти. Феновете са много развълнувани от нейното завръщане, след дълго отсъствие.
Фахрие отговори на това в своя Twitter:
“И вие ми липсвате много...🤩 скоро ще се срещнем...обичам ви! 🙏🏻🤍"

# 545
Revolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте момичета така на бързо за да може да споделяте минавам,
Себи от всички нови само трима са ми известни,този с червената брада,гледала съм го във сериал Вътре,там играеше и злодей и мижитурка,добър артист играе много добре,този с прошарената брада играе супер отрицателни роли,сколнасъм да си мислче ще бъде отрицателен герой,женската част и децата са ми напълно непознати.
Каста е много добър ,не се и съмнявам ,забравих да спомена и брата по сериал черна любов,нямам особенни очкванич от него,интерсно ми е като каъв ще го играе.
Бала ханъм в бяло
Малхун хатун
интерсен колаж

и новите ще видим кой какво и какъв ще бъде!
Приятен ден момичета!:revolving_hearts:

# 546
Здравейте, момичета!

Цялото семейство Озчивит много добре се справят с ездата.

А феновете вече са в очакване и творят ли, творят... Синовете на Осман като големи ли ще ги видим или още от бебета ще ни ги покажат? Досега в каста не съм видяла млади момчета. Със сигурност ни готвят изненада.

Хубав ден ви желая!

# 547
Привет и от мен  МИМИ, Джил,Вери....и всички които четете и пишете  тук  при нас.

Все още сме на вълна колажи и  кастинг. Нормално е в очакване на началото на сезона.

Бурак отново е в тренировачна  обстановка.

Така като гледам тази стара снимка и мечти на Бурак , хич няма да се учудя след този проектна Фахрие /дано е успешен/да поработи по друг "проект" дъщеря.

Ами , няма да му е много трудно при това ,което  вижда ежедневно.

Лятото си отива по  най- прекрасния начин.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 18:42 от sebilMM

# 548
Привет, момичета!

Нови снимки на Бурак отново сред природата.

За съжаление това е все още само фантазията на феновете. Как ли ще изглежда ФЕ в образа на Акча Хатун? Вече губя търпение да я видя.

Приятен Петък на всички!

# 549
Добра съботна вечер момичета -дами  HugHugHug

МИМИ, каквито и  дрехи  да сложат на Фахрие , все  ще изглежда прекрасно.Дано и пасне сюжета , героите , най- вече Баръш.
   Явно ездата я притеснява, защото едва ли ще е в тръст в ролята ,а в галоп .Е предполага , че  с учител като Бу , ще се справи и с това.

ТРенировката на Фе от вчера.

А макар  да супер ездач Бурак продължава тренировките и днес.

Прекрасната Гонджа.

И най- любимите ни герои от Осман.
           Да си ги припомним , че идват нови  тук в Осман. Когато се появят и в серияла с Фахрие аз лично ще е озоря.

А този  актьор не харесвам нито като визия ,нито като  актьорска игра,

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 20:46 от sebilMM

# 550
Здравейте Heart 

# 551
Здравейте, момичета!

Привет, Литъл! Добре дошла отново в темичката ни. Снимката на Акча хатун е прекрасна. Но мисля, че все още е фотошоп. Надявам се реалните да са още по-великолепни. По последни данни, сериалът Арпаслан ще започне през Октомври. Малко остана , да се въоръжим с търпение.
А дотогава ще я караме на хубави спомени с Буфчетата. Те поне са в изобилие.

И този красавец взе да ни липсва. Какво стана с рускинята Маша? Май е била само за морето. Не го виждам с нея на никоя снимка.

Приятна Събота!

# 552
HeartHeartHeartHugHug

Здравейте Чучулиги  Hug

ЛИТЕ Heart

Направи деня ми щастлив.

Много се надявам , че това ти обаждане  означава , че ще гледаш серияла с нея- любимата ни Фахрие.Дано!
   Помня Одрин когато се радвахме на Буфчетата ,на любовта им, а сега са семейство , имат прекрасен син  и правят
   страхотни кариери.Много се надявам да намираш време от време навреме и ни навестяваш.

Хич няма да му е лесно на Осман да отдели нужното внимание на двете си жени.

Но и жената в живота му , е неотразима. Вече зряла ,все повече  желана и привлекателна.

# 553
Здравейте, момичета!

Ех, тази брада как ме дразни. Забелязах, че на Баръш е станала същата. Поне ФЕ вече е свикнала, няма да й прави впечатление. Не, че очаквам изобщо някакви романтични сцени както и в Осман и тук ще се набляга на битките.

Бурак е номиниран за най-добър актьор в сериал. В момента тече гласуването в Турция.

А семейство Озчивит ще се конкурират не само в историческите си сериали, но и в номинацията си за най-добър артист/актриса в реклама. Който и да спечели , все ще си е заслужил. Те са се доказали многократно. Успех!

Приятна и спокойна Неделя на всички!

# 554
Здравейте в неделя.

МИМИ , все  се чудех  какви са тези  класации ли , реклами ли.... сега разбрах   ,че са номинации
От  сърце се надявам , че поне един от любимците ни ще спечели.

Tолкова красива е Фе в тази роля и тоалетите ако  са  подобни на тия ....
       Aз се надявам , че не са фотошопове, защото съвсвм скоро ще започне и сериала.

Общи условия

Активация на акаунт