KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 73

• 39 257
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Добра вечер,момичета!!!

Минавам да нагледам за новости-такива малко,ноооо пък наслада за очите бол!!!Красота ,красота и пак карсота.

Вече нямам търпение,а те и за двата сериала са толкова стиснати откъм информация.

# 556
Приет, момичета!

Имаме нови снимки на Бурак. На риболов ли е отново или са от лятото?

А тези трябва да са от днес. Къде ли е това! Вече се обърках.

Хубава вечер!

# 557
Здравейте мили   момичета,

МИМИ, май Бу събира последните слънчеви  лъчи на това лято и есен , че като му навлекат одеждите  на Осман ,ще има да си спомня това лято

Кески , и аз все новини  чакам ,ли чакам .Май ни разглезиха през лятото с много  снимки и ние знаехме цяло лято къде са и как са ......Обожавам ги  и ги чакам на другия терен ,на  професионалния.

"'   Премьерный тизер познакомил нас с легендарным воином султаном Алп Арсланом⚔ 🔥 А сейчас мы в ожидании представления кинотандема Барыша и Фахрие, появления "огня, попавшего в сердце Алп Арслана - Акчи Хатун" .     

Приятна вечер и от мен

# 558
Здравейте, момичета!

Една много приятна новина от снощи. Нашият любим сериал ОСМАН е обрал всички сериозни награди на конкурса Златна палма за 2021 година.

За най-добър сериал
За най-добра мъжка роля - Бурак Озчивит
За най-добра женска роля - Йълдъз Атиксой

Поздравления за получените награди, те го заслужават! Догодина пак!
Ето и снимки от вчерашната церемония. Бурак обаче не е присъствал.

Хубав и вдъхновяващ ден ви желая!

# 559
Привет момичета!

МИМИ, много съм щастлива с наградата на Осман -сериала, нашият Бурак и Йълдъз/Махтун.
Тази награда ме хакара да се позамисля за играта на двете жени на Осма и журито на Златната палма има право.
Ролята на Махтун хатун ,като цяло е по- сложна и драматична. Изисква супер владеене са сабята и ездата и тя се справи блестящо.Мисля си за образа и актрисата ,а не за героинята ,която чак накрая на втори сезон  започна да ми става симпатична.[/img]
Серяла също си заслужава ,иначе нямаше да го гледаме, а за Осман/Бурак сме изписали много хвалебствени страници.

Жалко ,че и Бурак не е бил на наградите. Сигурно си има оправдателна причина.

Е жестока е Фе!Типична холивудска звезда.

Като каквато и да я облекат Фе си е Фе.Това трудно се преглъща от антите.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 20:26 от sebilMM

# 560
ЕХА, доживяхме...
Арпаслан и Акча хатун.
Излезе новият трейлър на сериала.

Уникални са, вторият фрагман е сто пъти по-добър от първия.

# 561
Ох, щастлива  съм и доживях да видя любимката си след като създаде семейство с голямата си любов, роди син , възстанови се напълно ,да участва в нов проект.

ПРЕКРАСНА..........!!!!!!

Това пише над тази сцена
.-Тези, които не знаят какво търсят, няма да могат да разпознаят, когато го намерят❤

МИМИ и тоалетите ще са на ниво, и Баръш изглежда чудесно.
Е, сега вече наистина нямам търпение да започне историята на-Акча и Арпаслан.

Oткога чакам да чуя този  изключителен глас на Фахрие.

Щастлива и спокойна вечер.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 21:48 от sebilMM

# 562
Здравейте на първия учебен ден!
Да пожелаем на всички ученици и студенти успех и късмет през новата учебна година!

Снощи ни изненадаха приятно с втория трейлър на сериала Арпаслан. Да видим как Акча хатун ще опитоми вълка Арпаслан. Нямам търпение.
    Възхитителни са!

Не знам как ФЕ е издържала с тези одежди в тази жега. Но нашето момиче е сериозно в работата си и го доказва винаги. Успех на сериала!

Хубав и успешен ден, момичета!

# 563
Здравейте и днес.

Последната роля на Фахрие  преди тaзи на Акча

МИМИ, с всеки изминат ден се увеличават новините около двата сериала .които очакваме след месец ,Малко остана.

От тук  по тоалетите съдя ,че Селджан  се завръща , което много  ме радва.

Нямам навик да надничам в други теми в които не пиша , но днес не издържах и погледнах в темата за Елчин и Баръш и останах много приятно изненадана , че още преди да е започнал сериала  да започнат с негативните оценки за Фахрие ,Напротив ,усетих много топло чувство към нея.Благодаря им и за това и за превода ,който копирах на

Постнато от Албена. Flowers Hibiscus

[img]Втори трейлър на сериала "Alparslan: Büyük Selçuklu" -
"Алпарслан :Великите Селчуци"
ПРЕВОД:
"Тези, които не знаят какво търсят, няма да разберат, когато открият следата от вълка, тя е следата от предците, управлявали света на гърба на коня!
Това е легенда за влюбените в истината турци." 🐺🦅🗡️⚔️
🖤❤️

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:00 от sebilMM

# 564
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте момичета слае д малко отсъствие с огромно задоволство ви изчетох всичките имах си гостенче и все още съм на две работни места чакам с нетърпение да свърши седмицата и да имам повече време за всичко ,мед ми капе от сърцето като гледам Фахрие в роля,страхотен глас дълбок и чувствен,уникална предвещавам супер начало на сериала,въпреки че четох днес режисьора напуснал и снимките били спрени за момента,дано всичко да е за добро.
няма нужда от думи очите говорят Пожелавам и успех от цялото си сърце,тя го заслужава
Има подкрепата на всички около себеси
след търейлъра отново е попаднала в тренд листите на турция
Желая ви приятен ден момичета Себи,Мими,Кески и всички които споделяте тук:revolving_hearts:

# 565
Привет, момичета!

Джил, напускането на режисьора още в началото на снимките на сериал никак не е добре, явно е станало нещо сериозно, за да се стигне до там. Но по последни данни, снимките са спрени само за два дни защото новият Чаатай Тосун е сменен от стария режисьор на сериала от първия сезон на Великите Селджуки - Седат Инджи. Надявам се да е за добро и да няма повече издънки.

Все още не е посочена дата за старт на сериала. Така като гледам този ще започне най-късно от другите исторически и ще трябва да наваксва с жестоката конкуренция.

Хубав и слънчев ден!

# 566
Излезе новина, че един от ГГ, Фахрие или Баръш е напуснал проекта. Дано да не е вярно. Много каръшки и тръгна на Фе и май предпочитам тя да е напуснала, па дано се включи в някой друг проект, по възможност не исторически.

# 567
Добър вечер момичета.
Просто не е честно  това развитие на ситуациите  в сериала на Фахрие.Толкова години се готвеше и подбираше надежден проект  и този имаше всичко за да е успешен.

И аз си мисля ,че вероятния напуснал е  Фахрие. Тя е чувствителна жена с ангажименти и такава несигурност в екипа едва ли е по вкуса.

Ще почакаме и ще разберем. Криво ми е .Тъкмо се зарадвахме и зачакахме вълнения ,а то.....

Горкото дете таман се научи да разпознава любимите си родители и от екрана  след като почти цяло лято ги гледа по бански  и сега пак нещо ново.

Не коментирам режисьорите  и смяната им , защото просто не познавам работата им.

# 568
Привет, момичета в Петък!

Какви са тези лоши новини? Надявам се да се окажат само слухове. Никъде из форумите не срещнах нещо подобно , но може да съм пропуснала  някой, който не следя. Ще е много жалко за екипа и актьорския състав ако това се окаже истина. До колкото прочетох, продуцентът на сериала не е много читав. И в първия сезон е имало такива проблеми с екипа и актьорите. Май не си е взел поука.

А Бурак продължава да радва феновете с нови фотосесии. Поне при него няма такива проблеми засега.

И една хубава новина да ни зарадва малко. Сериалът Осман е спечелил още три награди от конкурс за Европейско кино. За най-добър сериал, за най-добър продуцент и за най-добра мъжка роля. Жалко, че Бурак отново не е присъствал, за да си получи наградата, но може да е снимал тогава. И на предното награждаване присъстваха само някои определени актьори. Сигурно тези, които са нямали снимки в момента. Важното е, че продължават вече два сезона да трупат награди.

Приятен ден на всички!

# 569
Flowers Hibiscus
Първо да почерпя днес съм именичка днес,Ако човек има вяра,таи надежда и прави всичко с любов със сигурност ще намери своето  щастие.
Здравейте момичета фалшиви новини за за раздялата става въпрос за режисьора,а ако е стария на предния сезон явно много добре се справя имаха добър рейтинг през цялото време,да си призная аз искам Фе в историческа роля,и искам да се спари перфектно както го може.Не че има нужда да се доказва .
мнго добре стоят един до друг
откраднах малко информация
През новия сезон феновете на „Пробуждане: Великите Селджуци“ ще станат свидетели на историята на Алпарслан, бащата на Меликшах.
СЮЖЕТ:
Султан Алпарслан (1029-1072) е вторият султан на Селджукската империя и правнук на Селджук, едноименния основател на династията. Победите на султана изцяло промениха баланса в Азия в полза на турците -селджуци и мюсюлманите сунити. Победата му при Манзикерт (26 август 1071 г.) често се нарича началото на края на византийското управление в Анадола и началото на турското владичество. В допълнение към славата, която той спечелил благодарение на победата си над византийците, той има и заслугата да избере забележителен везир в лицето на Низамюлмюк, който да управлява държавата Селджуки
А Оман продължават с наградите за сериала жалко че него го няма на награждаването интересно защо.
започва създаването на държавата.
Приятен ден момичета Себи ,Мими.и всички останали:revolving_hearts:

Общи условия

Активация на акаунт