Страхотна серия беше снощи и рейтинга отразява това.

И сега от напрежението се влошила. И не се знае, ако така продължава какъв ще е изходът.

, но някак се наслагват нещата. То няма нужда от конспирации, фактите са такива, каквито са.
Ще видим.
Да се смее ли човек, да се ядосва ли. 
И да продължи щастието на мама, която гледа с радост в душата двете сближаващи се свои момчета. 
За някой, който може да се съревновава за престола, отново според мен. Нямам идея кой... 
Добре обучени и добре дрогирани 

Ще се радвам, естествено, ако не загубим тази интересна героиня и тази красива любовна история. 
В конкретната ситуация наистина нямаше какво повече да направи, но и аз забелязвам едно позатихване на образа и. И в сцените на Турна и Сенджер се забелязва- освен, че са много кратки, като че ли не са така интересни, както в първите серии.
Но това, че се отказа от брака с Файсал малко му пооправи имиджа.
На първо време този отказ на мен ми е достатъчен.
Можеше да се нагълта с някакви отровни треви, пак щяха да я спасят. А излезе странна болест.
Всъщност ако си спомним– и майка и е боледувала и си е отишла от неизвестно страдание. Но съгласна съм, нека не мислим за лошото, може пък да забравят сценаристите за тази болест.

Жал ми стана за нея. Ще влезе в игрите на майка си. А Теркен без угризения ще я използва.Ех, Юле, искахме да я женим Махмелек, но Теркен ни изпревари. 
И ще успее да докаже отново себе си.
, поведението им показват като по-премерено. Онези на Маркус са направо питекантропи. . 

При Маркус е обратно. Та да видим златокосата Рапунцел как ще комуникира с него.
Меликшах не може да разбере тревогите му, очевидно не ги разбира. А това момче така страда!
Затова и лесно прощава на жена си. Която, между другото, сега му се извинява, обаче и нея съм я взела под наблюдение. Тя е третата в битката. Беше приятелка с Елчин, но тя не застрашаваше положението и. И към Турна се отнася добре, но ако Турна стане жена на принц, друга песен ще запее Гевхер. Изобщо- амбициозно момиче. А Тапар е душичка, разбира се, че иска да се изяви, това е съвсем нормално ,но не би вървял през трупове за това. Много се радвам на развитието на отношенията им със Сенджер. Те ще станат близки преди да разберат, че са братя. Тапар вече знае и за любовта на Сенджер. Вероятно ще му помогне за сватбата с Турна. 
Разбира се, че ще оживее, но беше впечатляващо, и лицата на Меликшах и всички около него го показаха. С този полет завърши една ера и започна нова- ерата на откритата битка на селджуците с асасините. Любопитна съм как ще я представят в сериала.

Разказа ви на новия епизод ми беше много полезен - аз също изгледах най-важните моменти от него. 

Знаете, че Буура ми е любимец и исках да видя как Султан Меликшах ще залови Хасан Сабах.
За пореден път ще кажа, че Буура е блестящ като Меликшах и в бойните сцени и когато е на кон - видяхме колко страхотен беше и в романтичните сцени с Елчин/ Лейля Лидия. 

Феновете на Меликшах и Елчин продължават да пускат клипове, колажи и коментари свързани с тях. 

Всички си искат Елчин обратно. Каквото и да си говорим се усеща липсата на красивата, силна, честна, смела и борбена жена в лицето на Елчин Хатун.
Онче, Нина - дано сте прави и по-натам да върнат Лейля Лидия/ Елчин в сериала. Дай Боже да видим Елчин и Меликшах отново заедно. 

Искам да видя продължение на красивата им любовна история, както и да ги видя отново заедно на бойното поле срещу враговете 

Просто каквото и да си говорим се вижда плана на сценаристите да изтъкнат Зубейде.
Не знам дали сценариста е нов или не - но се усеща, че има разлика от първите епизоди. Съгласна съм с Онче.
Сценаристите решиха да си играят с чувставта и търпението на зрителите си, та сега ще гледаме само игрите на Зебейде и Теркен и как ще се разкрие тайната за Башолу.
Битките в двореца вече не са ми интересни - а Зубейде се прави на добра самарянка, която все помага на някого. Но в същото време се усеща, че има скрити мотиви - поне според мен. Плана й е да доведе Беркярук в двореца и той да остане главния наследник на Султана.
С тази цел е доведена в сериала - хем да разбере и че Башолу е жива. Уж нямала тайни от Султана и ще му каже всичко - но някак не й вярвам. И аз като вас мисля, че ще шантажира Хаджи.
Буура беше впечатляващ на коня - само как препускаше Султан Меликшах. Много ми харесаха тези моменти и ви нося снимка точно от там. 

Личи си, че Буура и Али са станали много добри приятели - имат отлична спойка. 

Великолепни са като баща и син - Тапар определено заслужава доверие и обич.

Харесва ми, че братята Сенджер и Тапар се разбират отлично и си станаха близки.
Много се радвам и че Башолу оцеля. Тя заслужава да се порадва на двамата си сина 
Сцената беше много силна, а физиономиите на Султана и другите наистина бяха много интересни.
Според мен Хасан Сабах отново ще оцелее, макар че днес в един сайт се появи информация, че актьора Гюркан Уйгун също напуска сериала и ще се сбогуваме с ролята му на Хасан Сабах в сериала.
Не знам до колко това е вярно - ако е така ще се разбере в следващия епизод. 

Странно ми стана, че Севда си била изстрила снимките на Турна от профила.
Това с болестта на Турна дойде като изневиделица, но се надявам сценаристите да я излекуват. Смятам, че те държат на двойката Сенджер и Турна и едва ли ще ги разделят, макар че вече всичко очаквам от тях.
Но нека мислим позитивно - дано пък това отвори очите на тъпия баща на Турна и да й позволи да е със Сенджер.

Тук може да видите интервюта с Хатидже Шендил/ Теркен, Гюркан Уйгун/ Хасан Сабах и Екин Коч/ Сенджер.
Тази част е по-дълга - около 18 минути е и интервютата са доспа по-дълги. Интервюто с Хатидже/ Теркен е около 5 минути и нещо, най-дълго е това със Екин/ Сенджер - над 9 минути.
Все още не намирам репортажа на друг език - само на турски - до колкото разбрах от цитати Екин говори за инцидента, при който пръса му е пострадал. Казва също, че много се е сближил с Илкер Кизмас/ Арсланташ - явно му е най-близък.
И до колкото прочетох казва също, че би му се искало Сенджер вече да е Султан. Нещо такова.

- освен че го прочетох с интерес, сега след тебе мога пак да пусна трейлъра за новия епизод. 
, но ми беше ясно, че може би няма да го видите- няма сигнализиране за редакции на постове в новата версия на сайта.

Искал все султан да играе, ха ха
И пред султана винаги си виновен.

Онче - няма за какво да ми благодариш. Наистина държах да напиша тези неща, а също и да пусна нещо - да знаете, че не съм ви изоставила!
Радвам се, че колажите ми ти харесват.

Благодаря ти за превода на частта от интервюто с Екин на руски, както и за прекрасната снимка зад кадър от сета вчера! 

Хората се радват на снега и това е съвсем нормално - и аз чакам тук да завали сняг, но засега няма! 

Реших отново да пиша, за да ви пусна едни прекрасни снимки на Буура и Лейля Лидия зад кадър от Селджуците 

Те са от преди няколко дни, но не сме ги пускали тук - а определено си струва - страхотни са. 

Жената пусна снимката след като стана ясно заминаването на Елчин. Явно това е едно от селфитата, което са си направили тогава. Лейля Лидия е прекрасна и много усмихната, но в очите й се чете и тъга.
Дори ми се струва, че й се плаче - тя много обича ролята си на Елчин.
Жалко, че сценаристите пропиляха толкова ценен характер заради своите глупави идеи.
Дано се осъзнаят навреме 

- освен че го прочетох с интерес, сега след тебе мога пак да пусна трейлъра за новия епизод. 

Искал все султан да играе, ха ха
И пред султана винаги си виновен.

Много е неприятно - аз така спрях да пиша в темата ми за Берк, защото момичетата, които пишеха там изчезнаха и няма как да си пиша сама.
Но тук е различно. Предполагам, че момичетата в нашата тема са заети, но когато могат ще пишат и те - както и аз. 

От трейлъра става ясно, че ще е враг на Сенджер, ако съм разбрала правилно...

Аз, тези неща не ги мога, категорично

Доста събития има за показване само покрай Теркен, наистина какво ли ще видим. Жал ми е за Махмелек, каква съдба... 

Емирът е кандисал за зет Сенджер. 

Напълно е възможно да му помогне и този път Таджимулк. Техният съюз вече е факт.
В сериала не го пожали този дявол, иначе знам, че няма пострадали животни по време на снимките. Хасан Сабах е безжалостен и към животните.
Да беше скочил сам, кому бяха нужни тези циркове, ама нали е велик, или, както бяхте писали- достатъчно дрогиран с хашиш. 

Знам, че не е краят на сезона, но може пък да решат да направят нещо различно.

Но и аз се надявам в крайна сметка облаците да преминат и отново да се усмихнат.