Страхувам се да кажа на баща ми, че имам връзка

• 5 458
  • 90
  •   1
Отговори
# 15
Абсолютно съм съгласна. Въпроса е, че реакциите му са много крайни. Случвало се е да отида някъде и да ме следи да види дали не съм го излъгала.

# 16
  • София
Ти с баща си ли живееш? Зависима ли си от него финансово?
Невероятно ми звучи самостоятелна работеща жена на 20 г и с планове да живее с мъж да бъде следена и бита от баща си. И на всичко отгоре да продължава да търси този баща с маниакално поведение.
Явно още не си готова да бъдеш самостоятелна и първо работи върху това, а след това заживяват с някого, защото при подобен модел у дома не се знае какво си склонна да изтърпиш за нечие внимание.

# 17
Естественият ход на живота щом е такава тревога и за майката, и за бащата, че не успяват да се справят адекватно, време ти е да се отърсиш лека полека от зависимостта си от тях.

# 18
27 годишен е мъж, който иска жена до себе си. Но ти все още не си дорасла за това. Заслепена от любов, правиш това, което иска любимия. Три месечна връзка и вече те е запознал с родителите си?! - кошмар.
    Той при тях ли живее?
   Не бързай да се нанасяш при любимия. Поискай отсрочка. Нервният татко е страхотно оправдание.
    Щом до сега не си имала връзка, значи той ти е първия. Тресат те яко хормони и не виждаш ясно през розовите очила.
  А по повод темата : имаше една страхотна картинка - как родителите се готвят да срещнат приятеля на дъщерята: таткото с пушката...

# 19
Колко пък провалени връзки може да си имала... колко наистина са?
С кого от родителите си ли живееш? Струва  ми се, че е с майка ти.  Изобщо не виждам да е необходимо да занимаваш  баща си с личния си живот, след като има склонност към насилие.

"Момчето" - мъж на 27-28 години, иска да живеете заедно. Ти какво искаш? Какви са ти плановете за учението ти - прав ли е баща ти да се съмнава доколко сериозно гледаш на образованието си?

Мисли за своето добруване. Баща ти ти е най-малкият проблем. От него се дистанцирай, все пак си пълнолетна. И се оплачи в полицията, ако те бие отново.

# 20
Мен ме шокира постът на авторката дето каза, че ѝ посягал, ако не е на неговото. Бе как ще те бие на 20 години жена, ти чуваш ли се? И не му дължиш никакви отчети, да си гледа живота, ти си вече над 18 и си вземаш сама решения за своя живот.

# 21
  • ☀️София / London🌂

А по повод темата : имаше една страхотна картинка - как родителите се готвят да срещнат приятеля на дъщерята: таткото с пушката...
Нищо хубаво няма в това да се страхуваш от родителите си да споделиш, че имаш връзка. Бащата с пушка дори няма да го коментирам. В кой век живеем?По начина който описваш баща си, направо ми настръхва косата. С подобно поведение, аз не бих подържала каквато и да е връзка с него, камо ли да се интересувам от мнението му.

# 22
Добра идея е да се оплачеш в полицията и ако те е страх да подадеш и ограничителна заповед. Възрастна си вече, не е нужно да поддържаш отношения с насилник, пък дори и родител. На твое място бих го изхвърлила трайно от живота си, та как ли няма отчет за личния си живот да му давам че и да треперя като хамстер какво ще направи истерика. С което не искам да кажа, че е страхотна идея след има няма 3 мес да се преместя да живея с близо 30 годишен, защото с чудния семеен модел, с който си свикнала не ми се мисли...Не е лоша идеята ако може да си го позволиш да посещаваш и психолог за да преработиш травмата от толкова близка и продължителна интеракция с физически и емоционален насилник, за да имаш изобщо някакъв шанс за зряла и здравословна връзка някога, за каквато ама хич не ми се струва, че си готова.

# 23
Аз пък се чудя какъв е този зор за запознаване с родители  и живеене заедно след тримесечна връзка? Не можеш да опознаеш човек за три месеца,особено в началото.
Гледай си ученето и си подсигури бъдещето,да не подсмърчаш след някой месец боса и бременна в кухнята.
Относно ходенето на почивка,ти си пълнолетна и ако баща ти не те издържа,спокойно можеш да се дистанцираш.
Ако си жертва на тормоз,има си съответни органи,но трябва да имаш свидетели и доказателства.

# 24
Чак жалба е леко пресолено, но да покаже малко отпор си ѝ е баш време.

# 25
  • ☀️София / London🌂
Има по-правилен начин да покажеш колко си "разтревожен" за детето си от това да го шамариш и преследваш като откачалка, за да провериш къде отива. И за какво дете въобще става дума , тя е на 20 !!!

# 26
То и тая тримесечна връзка след месец може да е от провалените.
Прав е баща ти да не иска да се запознава с всеки от тъпкачите.
За боя, не го вярвам.

# 27
Използвай това, че родителите ти са разведени, а и не мисля, че е  нужно да му казваш. И все пак щом имаш "многоо" провалени връзки изчакай малко повече, 3 месеца не са сериозен период от време, то в началото всички са сериозни ама после нещо ги засърбява .. Simple Smile Така де, нужно ли ти е баща ти да знае, ако не си зависима по никакъв начин от него, все пак си на 20 ? Мисля, че си достатъчно голяма сама да си решаваш с кого да си и баща ти не е фактор.

# 28
А дали майка ти не е съгласна да си с този човек и за това настоява да кажеш на баща ти? Та той да ти повлияе? За да се осъзнаеш? И да не бързаш да се нанесеш при приятеля ти?

# 29
Майка ми го харесва, но смята за необходимо и той да знае, за да не я обвини нея после за моите грешки.

Общи условия

Активация на акаунт