Страхувам се да кажа на баща ми, че имам връзка

• 5 461
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
На 20 години кога и как успя да започнеш да работиш в банка?
Междувпрочем може и да бъркам с друга тема, но авторката не спомена ли, че е на държавна работа, че такива спомени ми се въртят?

# 76
Предлагат работа като стажанти, също така може да учи банков мениджмънт и да е част от практиката и със заплащане.

На 20 години кога и как успя да започнеш да работиш в банка?
Думите ти означават ли, че си ядосана на майка си, че не е такава, каквато ти искаш тя да бъде? Какво означава, че не е силна жена? Че не те е възпитала так, както ти искаш да те беше възпитала? Какво очакваш от психолога, да я заведеш все едно е малко дете пред възрастен и този психолог да я нахока колко се е провалила като човек и като майка и тя да се съгласи с всичко, което искаш?

# 77
  • София
Аз се отказвам. Авторката пише, че е студентка по медицинска козметика, интересува се от лакове, завършва курс по маникюр. Да е жива и здрава да си живее живота както намери за добре.

# 78
Satisfiedвсестранна личност Smiley

Аз се отказвам. Авторката пише, че е студентка по медицинска козметика, интересува се от лакове, завършва курс по маникюр. Да е жива и здрава да си живее живота както намери за добре.

# 79
Тази идея за психолога въобще е ялова. Не можеш да подведеш някого уж да те придружи при психолога - то така между другото и по недоразумение не се прави психотерапия. Там трябва човекът да разбира и да иска да го направи.
Освен това, проблемът не е майката. Дъщерята трябва да се оправи с живота си, а майка й е в правото си да прави, каквото желае със своя.

П.П. Това за лаковете и медицинската козметика съм го пропуснала. Измислено е май цялото нещо.

# 80
  • Варна

После щеше да кандидатства ветеринарна медицина, а най-лошото, че "сериозното момче" вероятно е същият за когото отвори темата "Мъжът везни и жената овен" с опасения, че изневерява. (съдя по хронологията)
Темата ми беше интересна по принцип, поради някои допирни точки с моя живот, но е опорочена от тези разминавания...
Късмет на младата дама, ще й трябва.

# 81
  • Sofia
Изобщо няма разминаване - с този човек пише, че е от почти 3 месеца, онзи мъж везни е бил актуален през август-септември.
Възможно е да е сменила специалността.
И какво лошо има, че е изкарала курс за маникюр и т.н., зле ли е да има разнообразни интереси?

krusteva95, хубаво е, че си предприела стъпки да се изнесеш. Дано скоро се случи, отдалечи се от отровните родители. Заведи майка ти на психолог, не за да ви е медиатор, а за да помогне на нея.

# 82
  • ☀️София / London🌂
Като за последно да препоръчам на авторката книгата "Отровните родители" .

# 83
Благодаря на всички за съветите! Искам да кажа, че съм пускала разнообразни теми както и теми, които пряко са били свързани с мен. Завърших преди 2 години и реших да уча медицинска козметика в Пловдив, след което не ми хареса и така след първи курс се отказах и реших да запиша икономика, защото в родния ми град учех в икономическа гимназия. Реших да изкарам курс за маникюр, защото ми се отдава рисуването и го исках отдавна. За сведения на всички, които ме упрекнаха имам много и различни интереси. Имах бивш приятел зодия Везни и ми беше интересно какво мислите за отношенията с тях, исках да видя дали друг се е сбълъсквал с тази зодия. Да разделих се с него и по-щастлива не съм била.

Като за финал само ще кажа, че предприех преместването и се чувствам щастлива. Родителите ми са изживели своя живот, сега е мой ред.

# 84
Желая ти да си все така щастлива и да се справяш с всички пречки по свой начин.

Само да вметна: родителите ти са към 45-50 и не са си изживели живота. Ще са си го изживели може би след 30-35 и повече години - толкова време, колкото ти за сега не можеш  да си представиш. Те си живеят  за себе си, ти за себе си. Не е нужно те да спрат да живеят, та да започнеш ти.

С най-добри чувства.

# 85
Големият ми син е на 19г и ако ми заяви, че съм си изживяла живота ... Хайде да не го коментирам.
Успех!

# 86
  • София
Направо му клъцваш издръжката, та да внимава следващия път какво приказва. Wink

# 87
Аз на 20 години мислех всички 30 годишни за дъртаци Simple Smile Не се сърдете на момичето Simple Smile

# 88
С това, че са си изживели живота имах впредвид, че вече са минали по моя път. Млади са под 45.

# 89
Изживели са това, което ти изживяваш сега. Ами да, и те са си търсили място под слънцето, като всички.

Общи условия

Активация на акаунт