Проблеми с най-добрата приятелка!

• 3 406
  • 21
  •   1
Отговори
Здравейте, може ли да ми помогнете да разбера защо най-добрата ми приятелка не иска да говори за нашите отношения и проблеми, винаги когато се опитам да я накарам да каже какво чувства и какъв е проблема, тя винаги казва, че не може да каже и отбягва темата

# 1
  • Варна
А трябва ли? Не сте гаджета за да водите такива разговори. Ако имате сериозен проблем и тя отказва да го обсъждате (съответно решите), бих премислила дали от тук нататък ще ми е най-добра приятелка и вероятно ще мине в графа добра позната.

Винаги съществува вариант да й напишеш това, което тя отказва да изслуша. Ако така поведете комуникация, ок, все е нещо. Ако не - горе съм го написала.

# 2
Какви са ви отношенията и проблемите? Звучиш все едно сте гаджета, а не приятелки.

# 3
Имам предвид, че тя постоянно ми се сърди и така само се караме, а дори не иска да ми каже причината и се държи много странно все едно иска да ме контролира

# 4
Може да не иска да ти е най-добра приятелка.

# 5
  • София
Възможно ли е да са намесени и други, освен чисто приятелски, чувства?
Или да няма взаимност по отношение на приятелството?

# 6
  • София
Трябва да хвърлям боб.
Що за въпрос?

# 7
  • Варна
Имам предвид, че тя постоянно ми се сърди и така само се караме, а дори не иска да ми каже причината и се държи много странно все едно иска да ме контролира

Тогава защо все още я наричаше най-добра приятелка? Аз такива две отсвирих през годините, ама отведнъж и завинаги.

# 8
Тази не ти е приятелка, какво остава за най-добра. Може да ѝ харесва да се цупи и да се прави на интересна, а ти все да я питаш и да ѝ се молиш. Социопати всякакви. Аз бих спряла да я търся. Защо ти е да се занимаваш с такъв отровен човек?

# 9
Била съм в подобни отношения точно с "приятелки"  - искат да става винаги на тяхното, изискват цялото ти внимание и ревнуват, когато не го получават (ако имаш гадже / мъж - става страшно); редуват периоди на самоотверженост с такива на необяснимо мълчание и хладно отношение. Като цяло - токсични хора и енергийни вампири. Откакто вече не са ми приятелки, се родих. Препоръчвам същото и на теб. И още нещо, такива хора нямат приятели и винаги гледат да се прилепят към някой като нас.

# 10
  • Наблизо
Това не е приятелка,хеле пък най-добра.Цупене за привличане на внимание,да бъде тя жертвата и т.н. и ''не можела да каже''говори за характеропатия.Явно е комплесиран човек и пие от теб внимание и да упражнява контрол върху теб.Не ти трябва такъв човек в живота ти.

# 11
а на колко години сте?

# 12
Не си го слагай на сърцето, щом веднъж-два си я попитала има ли проблем и тя не е искала да сподели не е нужно да опитваш пак и пак, не можеш накара човек насила да говори като не иска, а в твоя случай и проявява инат. Тъкмо ще видиш дали  ще реагира  по друг начин като промениш поведението си, защотото тя знае как реагираш обичайно и вероятно затова все ти се сърди, пред теб номерът и минава. Сигурно е свикнала да и вървиш подире и, да се съобразяваш с нея, затова така се държи с теб.

# 13
Откога се държи така? Повишила си момичето в чин ''най-добра приятелка''. Не се отказвай от нея лесно. Тук я отсвириха за две секунди, макар и да не знаят какво всъщност се случва. Липсва конкретика, макар и ти да не знаеш много. Може да преминава през труден период и да се чувства самотна, а това да води и трудно споделяне на чувства в момента. /Говоря от личен опит/
 Времената са тежки.  И мъжете, макар че не се очаква от нас, ни се е случвало да изпаднем в по-странни състояния и да страничим от близките си приятели, и да не споделяме нищо. Търпението обаче ни спасява.
Имай търпение и ти, а също помисли къде може да е проблемът.
Стой до нея, но не се връзвай много на настроенията ѝ.
Приятелите ги създава щастието, нещастието ги поставя на изпитание.

# 14
Смени си името, защото излизаш във ФБ веднага. Дори си със същата снимка. Казвам го, защото форума помни случай потребител от тук да пише на мъж/жена на автор на тема.

По темата ти -
Тя не е приятелка. Малка си, но като пораснеш ще видиш, че в приятелството няма контрол. 😊

Общи условия

Активация на акаунт