Проблеми с най-добрата приятелка!

• 3 466
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, може ли да ми помогнете да разбера защо най-добрата ми приятелка не иска да говори за нашите отношения и проблеми, винаги когато се опитам да я накарам да каже какво чувства и какъв е проблема, тя винаги казва, че не може да каже и отбягва темата
Дали не можеш да подскажеш по-точно за какво става дума?
Но след като тя се държи като сърдитка и вечно сякаш нещо й държиш и нещо не й угаждаш - пробвай да се отдръпнеш малко. Явно тя нещо не харесва в държанието ти към нея, а да не може да каже - не мога да си представя какво може да има предвид. Нещо се е засегнала, нещо ти се дразни.
Остави й малко повече пространство и въздух, започни да се срещаш повече с други приятелки. А когато е готова, тя ще си каже какво й тежи на душата.

# 16
Аз не разбрах, вие приятелки ли сте или сте двойка?

# 17
Мила, вие не сте  гаджета, а и така да беше никой на никого не дължи обяснение в този живот, освен ако сам не иска да даде, " защо и как ".. След като приятелката ти постоянно ти се сърди, за мен това не е приятелка. Аз приятелки сръдливи и да се вкарвам във филми постоянно - не искам!

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 09:51 от elfinaa

# 18
Оф, отдавна разкарах една точно "най-добра" приятелка. Вечно неразбрана, вечно пренебрегната, вечно неосведомена и вечно недостатъчно търсена... когато бях в гимназията имах енергията светът ми да се върти около приятелките, но след като завърших нямах вече време и желание, и се почна всяко излизане с нея  да става изкупване на някаква вина от моя страна. Просто спрях да я търся и отговарям, сега като се засичаме малко лаф и толкова.
Така е с отношенията с хората, въпреки всичко е човек, който ми липсва и като я видя ми става тъжно, но бързо ми минава тъгата Grinning
Като цяло хора, които ме посрещат с въпроса "Ееей, не се сещаш за мен" са ми най-отвратителни. Напрягат ме психически.

# 19
Да, точно! Или другата любима реплика на разни скотове: "Не се обаждаш, значи!"

# 20
Хахаха, мда... иначе и те не са те потърсили, но това няма значение Grinning

# 21
Това не е приятелка а социопат и нарцис. С годините разкарах поне две такива. Не ти трябват - шута и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт