Помощ ! Влюбвам се в семеен мъж. Чувствата ни са взаимни..

• 10 913
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Айде, да идва и булката, може и любовника. Не сме имали досега преки включвания и на тримцата в поредната история.

# 76
Има ли баби, които да седят по пейките около входа ти лятно време? Представяш ли си, когато разберат, как ще те гледат, докато минаваш покрай тях? Ще се чувстваш евтина и жалка
Аз не живея за хорското мнение Simple Smile

# 77
Нищо добро не излиза от такива истории. Накрая ще страдаш.

# 78
Как става така, че уж не се заглеждате по чужди мъже, пък в следващия момент вече не можете да им устоите? И не че нещо, но токова ли свършиха мъжете , че се ограничихте и само до тези във вашия блок?
Ами не го правя, но човек не знае какво и кога ще го сполети !

# 79
Аз се чудя дали не и е казал, че е с жена си само заради детето за да и е по-лесно да му се навие. Иначе може да я гризе съвестта.
Мен и без това ме гризе съвестта при всяка мисъл и действие свързано с него

# 80
  • ☀️София / London🌂
Как става така, че уж не се заглеждате по чужди мъже, пък в следващия момент вече не можете да им устоите? И не че нещо, но токова ли свършиха мъжете , че се ограничихте и само до тези във вашия блок?
Ами не го правя, но човек не знае какво и кога ще го сполети !
Това са просто думи, с които се опитвате да си успокоите съвестта. Как изведнъж те сполетяха чувства към мъж , който познаваш от преди, и о изведнъж нищо, че е женен , магически- край не мога без да спя с него? Направили сте осъзнат ИЗБОР да излезете с него, повече от веднъж! Никой не ви е карал на сила, вие сама сте си избрали да си заврете коприва в гащите, сега сърби, боли, драго ми е и какво да правя !

# 81
Има ли баби, които да седят по пейките около входа ти лятно време? Представяш ли си, когато разберат, как ще те гледат, докато минаваш покрай тях? Ще се чувстваш евтина и жалка
Ми що си пуснала темата тука ? Защо ти е
чуждото мнение ?

# 82
П.п. На колко години си и той на колко е?
На 20 съм и имаме 10 години разлика

чуждото мнение ?
Защото си помислих, че ще бъда разбрана какво ми е на мен

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 20:39 от Не се сърди, човече

# 83
  • ☀️София / London🌂
чуждото мнение ?
Защото вероятно се надява да и кажем да продължава смело напред към неустоимият и незаменим съсед.
Давай смело момиче, на 20 не се очаква в днешно време да имаш кой знае колко ъкъл.  Жалко.

# 84
Легни си с него.
Тя жена му ще те отрезви набързо като разбере.
За мен е измишльотина темата, няма толкова проста жена.

# 85
И какво ти е на теб ?

# 86
Колко пъти да обяснявам едно и също? Писах тук не с мисълта, че ще бъда нападната.

# 87
Скрит текст:
чуждото мнение ?
Защото си помислих, че ще бъда разбрана какво ми е на мен
Peacheygirl , всички те разбраха и точно затова реагират така. Такава връзка доникъде няма да те доведе, освен след време да пуснеш следваща тема и да търсиш съчувствие, защото си тъжна, опустошена, разбита. Ако си толкова дебелокож човек, че да не ти пука за нищо, имам предвид дете, жена, съседи, твои родители, сигурно ще продължиш връзката. Но, ако не си и я продължиш, ще си носиш дълго последствията и едва ли ще бъдеш щастлива от тая връзка. Та решавай, не си на много години, но не си и дете, би трябвало да можеш да преценяваш нещата, когато вземаш решения за каквото и да било.

# 88
Момичето поощрение и разбиране иска, вие чужд акъл му наливате. Акъла ще й дойде като има деца след време, а мъжът й припка до мазата. Сега нека е владетелката на входа Simple Smile

# 89
Нещата са прости, избери м/у:
- да прекратиш отношенията и да го забравиш
- да спиш с него, да хлътнеш, страдаш и да си затриеш 2, 5, 10 или повече години от живота

Не си във филм и няма друг вариант. В реалния живот, ако много те обича, ще се разведе и ще дойде на колене пред вратата ти, няма да ти казва - ще спя с теб и ще се крием.

Общи условия

Активация на акаунт