Ямбол - 10

• 27 269
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
Забрави празниците! Wink

# 151
  • Ямбол
Здравейте!
Много сте ми странни с тези празници или аз не съм нещо у ред Crazy Какви са тези приготовления, салати, гозби, чистене търчене насам натам. Аз винаги гледам да си усложнявам колкото може по-малко живота. В нашето семейство(така беше и при родителите ми) нямаме специални традиции за празнуване. Празнуваме както дойде и според настроението ни. В повечето случаи се събираме с приятели(не винаги у нас) или сме някъде навън на заведение. Естествено и свеки уважаваме понякога, както и моите родители, но всеки път е различно. Само за рождените дни още не съм си прокарала идеята да сме и тогава навън, че ми е много кошмарно след това като трябва да мия и чистя. Сега скоро Данчо ще навършва осем и вече си е поканил приятелчета, а покрай тях и родителите им, така че пак май ще сме вкъщи.
За другите неща май вече съм писала, ако има любопитни и неразбрали да питат, на разположение съм. Wink
Лек и спокоен ден!

# 152
Хайде да видим кой се стеснява да напише нещо смешно, което да му се е случило или още не е разказал как посреща празниците! Моля ви по-весело  newsm44 аз днес съм в много особенно добро настроение , дано не предвещава нещо лошо де newsm78.Днес взех ,че си пуснах малко музика от мойта "младост" Wink,че сега като ми едно хубаво такова,чак сама се чудя на себе си.Хайде аз съм тук и чакам поредната ви историйка! Моля не се блъскайте кой да е първи! newsm62  love001

# 153
  • Sofia
Един хипопотам си лежи в блатото, шава с уши и си пуска мехурчета.
Идва друг хипопотам.
- Хайде да идем в другото блато, да плашим жабите!
- Да бе, ей сега ще зарежа всичко и ще тръгна да се занимавам с глупости!

Едно малко момиченце отива в зоомагазина, усмихва се на продавача и му казва:
- Искам да си купя едно зайченце.
- Добре, кое зайче си избираш? Това сивичкото с бялата пухкава опашчица или това черничкото с големите тъжни очички?
Момиченцето се усмихнало и казало:
- Честно казано на моя питон му е все едно!

Ценоразпис за селски туризъм
Те го и ценорасписо, като у скобите съм турил пояснениа за по наясно.
ЦЕНОРАСПИС

Спане
У одаята с исглед накъмто барата - два лева на креват.
У одаята с исглед накъмто дворо - един и педесе пак на креват.
(и двете такси са независимо за мъжко ели за женско ама ако некоя ми фане окото моем да напрайм остъпка с некакви процентове)

Ядане

Закуска - пържени филий с кисело млеко една паничка.

Обет - пържена лютеница, пръжки с боб, картофена чорба и компот (секи път различно само компота е секогаш)

Вечера - яйцета на очи ели бъркани (секи път различно) и ена малечка шльокавица по желание на клиенто с мезе торшиа а летоска домат ели краставица.
Сичко наедно - два и педесе секи ден.
(ако неко ден ми ареса компаниата може да отпущим по ена голема кайсиева за бес пари)

Хигиенски нужди
Ако некой му се прикъпе слочайно, може летоска у барата а зимъска у цинково корито с ладка вода от котел. И у двата случая претвиждаме търкане на гръб с кисе от назе. Ако търка Глигорица, таксата е лев и осемдесе, ако търкам язе таксата става на лев и педесе що съм по- як.

Ако некой си мие забите, да си носи паста, що у Добролево немаме. Ние заран като се нажабурчиме с шльокавица и не завъждаме микробе. Сапун нема нужда да се носи, ние имаме ператен он се не пеняви като грацкия ама отмива добре.

Нужник си имаме у дворо и е екологически исправен. Секи път като се размерише та почне да люти на очите, му фъргам вар. За него таксата е двайсе стотинки на исхождане, става дума за голема нужда (леле а Натка расправа, че у градо зимат по педесе стотинки). Иначе пикането може и у дворо за бес пари ама гледай да не е у насадено.

Торизам и други заебавки

Отиване (и завръщане) до гората за гъби ели е тека, само за расодка, с придрожвач (язе) - един лев натам и един лев навам, става на въпрос за пеша.
Ако е с яздене на магаре, таксата е секи път различно що требва да го пазарим от друк, що мойта магарица Живка е проклета и може да стане неко сакатлък. Ама нема да се върже повече от два лева нанатам и два лева нанавам сметам язе.

Посештение на хоремаго с придрожвач (язе) - педесе стотинки сичко, ама кво си викнеш на Витка ели Благой си плащаш оделно.
Ако викнеш нещо и на мене (ама да не е лемонада) таксата отпада. Апа ако тръгнеме сички тористе у група един е за бес пари ама вие че си се разберете кой.

Издойване на коза (ели офца) с инструктор (Глигорица) - осемдесе стотинки.
Издойване на крава пак тека - лев и двайсе.

Цепене на дърва с манара и инструктор (язе) - два и педесе за кубик.

Копане с малечко мотиче у дворо - един и десет на фитириа (по грацки май се вика леха).

Копане със сащинска мотика на кукуруз ели лозе - два и двайсе на рет.

Чистене на кочината на прасето Гошко - осемдесе стотинки.

Изфъргане на тор от оборо до улицата - лев и четиресе на количка.

Други - наспорет клиенто.
(у други олизат Глигорица да ви пее като едете, ели язе да ви водим до казано да видите как се пече рикия, ели текива неща)

Забелешка
Ако дойде чожденец ели чожденка в независимос от каде е в смисал на даржава, таксата веднъга се преобръща у еврота по същите цени. И да си водат превеждач.

Добре дошле у назе!

# 154
  • Sofia
Събрали се католически свещеник, баптистки пастор и равин да спорят в кой точно момент се заражда живота.
Католическия свещеник казал:
- Животът се заражда в момента на зачатието!
- Не е вярно - отговорил пасторът - в първите седем дни в зародиша няма кръв, а живота е в кръвта, следователно откакто има кръв - тогава се заражда и живота.
Равинът ги слушал и най-накрая им казал:
- Вие нищо не разбирате. Животът започва когато пораснат децата и умре кучето!

Перфектният ден на една жена

08.15 Събуждане с гушкане и целуване
08.30 Кантара показва 2 кг по-малко от вчера
08.45 Закуска в леглото: Фреш и кроасан. Отваряне на подаръци - скъпо бижу, внимателно избрано от галантен обожател.
09.15 Гореща вана с благоуханни масла
10.00 Малко гимнастика във фитнеса с красив и забавен личен треньор.
10.30 Маска за лице, маникюр, педикюр, миене на косата, балсам, сешоар.
12.00 Обяд с най-добрата приятелка в модно заведение.
12.45 Случайна среща с бившата приятелка на партньора - надебеляла е 7 кг.
13.00 По магазините с приятелки и неограничен кредит.
15.00 Следобеден сън.
16.00 Пристига огромен букет рози от таен обожател.
16.15 Малко стречинг във фитнеса, следван от масаж от млад симпатичен здравеняк, който твърди, че не е масажирал толкова перфектно тяло.
17.30 Пробване на скъпи дизайнерски дрехи пред огледалото.
19.30 Вечеря на свещи, танци със завързани очи, комплименти.
22.00 Горещ душ (сама)
22:50 Занасяне на ръце до току що оправеното и изгладено легло.
23.00 Гушкане.
23.15 Сладък сън в неговите силни ръце.

дравейте, надявам се да съм ви поразхилила с вицовете. Simple Smile)) Hug

# 155
ООООООО ДА ДА ДА ДА ДА! newsm44 newsm10 newsm53 newsm62 smile3501 ТОВА Е ПРОСТО СУПЕР!ХА ХА ХА БРАВО!САМО ТАКА!

# 156
Мариана, омъжена, на 33 Crazyс едно малко диваненце Heart Eyes.Празниците си ги празнуваме най-често у дома .Живеем със свекитата, но са страхотни и двамата.Дай Боже всекиму такива!
За нещо весело я да се сетя newsm78Аааа, да.Вчера излязохме с Йоана в нашия квартал.Една жена спря да й се порадва и ми казва:
-Ама те твоите дечица ще са с малка разлика май.
Помислила , че пак съм бременна Rolling EyesМалеее, уж свалих доста килограми ooooh!

# 157
Добро утро,пия си кафето и си ви чета и си умирам от смях.Ех,хубав ден се очертава щом започвам с усмивка.
nadiamm благодаря за вицовете,особено ми хареса Перфектния ден на една жена newsm10  Hands Clap rotfImbo

Мариянче,тази жена да си сложи очила,то с килцата всички сме така.
Сега и аз да се отчета омъжена съм от 2 години с дъщеричка на 10мес.Ражах в Ямбол и съм доволна,мина леко.По празниците е различно,но предпочитам някъде на въм,че после е голямо шетане.
 Лек ден и дано и при вас започне с усмивка smile3521 newsm47

# 158
ДОбро утро и от мен.
И на мен денят ми започна добре -  сънувах стари приятели,които не съм виждала много време,че ми стана хубаво Simple Smile
Но денят не продължи така.Разбрахме се с една приятелка да пием кафе у тях..... Ми то ... Деница ми е прибрала някъде ключовете и сега не мога да мръдна от нас.И кафе не съм пила още,затова бързам да отивам да си правя.

Вицовете бяха супер

# 159
  • Ямбол

Но денят не продължи така.Разбрахме се с една приятелка да пием кафе у тях..... Ми то ... Деница ми е прибрала някъде ключовете и сега не мога да мръдна от нас.

rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo Joy Joy Joy Иве, ще ме уморите с детето ти. Голямо шетане ще е било. Скътано детенце, ей.
Отивам да почивам докато Маги спи, че тежка седмица беше тази, ама свършииии(работната, де).

# 160
Lilqna голям смЕх,ама питаш ли ме , колко нерви съм изхабила.и я питам къде са, ама не ми казва бе.  hahaha
И ги няма...това е.Два дни вече,това е.Кой знае от къде ще изскочат.Както преди 3-4 месеца ни изнчазнаха кърпичките и помислих,че сме ги забравили в парка,а то..... тя ги сложила на един стол,който не местим от масата...и така след една седмица се появиха.Думи неАм
Ето  Диана К случка от ежедневието ни.Ох залепнаха ми спагетите да пиша тук тюх-тюх, ама съм...

# 161
  • Ямбол
Здравейте! Пак съм аз. Мъжото се нави на Данчо рождения ден да го правим на заведение. Та имам молба към вас. Можете ли да ми кажете за някакво заведение подходящо за такъв случай. В момента(а и Данчо го предпочита) си мисля за пицария "Ностос", но пък там само на масата ще стоим и децата няма къде да се раздвижат. Другата ми идея е за сладкарница "Ивета"(срещу у-ще "Кирил и Методий"), там в подземието има няколко маси и детски кът, но пък само пасти и евентуално торти имат. Вие знаете ли за някакво заведение, което да има по-широко място и да е закрито, че другата седмица няма да е топло май.

Иве, кажи й на Деница да си записва, като не помни къде какво слага Wink Joy

# 162
Първият рожден ден на Анелия правихме на самолета срещу старата автогара,но там си внасяхме торта и сладки .Не мисля че е подходящо за вас.
Вторият правихме на Никото. newsm78Абе не се сещам за по-големи деца къде може.Може би пицария е най-подходяща,тази където бяхме на осми март"Медичи" ли и беше името,че май ги омотах нацяло? Blush

# 163
На 'Ивета'-та имаха някакво меню за рождени дни(пица,плодова салата и др. подобни)и ако имаш желание може и клоун.Трябва да провериш Thinking

# 164
Lilqna защо не пробвате на Виена стил ,там си има всичко ,а и окрасяват добре вътре е топличко ,а пък ако става за навън пак има и пързалка.Преди една седмица бях там и имаше рожден ден на деца като гледам сигурно бяха колкото твоето.Така че пробвай.
Хайде лек ден на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт