Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 305 971
  • 2 917
  •   2
Отговори
# 1 215
Ellinor, не чакай да минат хелуинските истерии, пускай я по-рано. Пък и в тая можем да си пишем сезонно.
Днес понапазарувах есенни възглавнички/калъфки/ и разни декорации. Нямам търпение да дойде време за есенните украси, щото след тях иде ред на Коледните!

# 1 216
Утре ще имаме нова тема 😊

# 1 217
  • София/Севлиево
Тамън преглеждах кога са пускани предните коледни теми.Най-ранната е била от 9.9, сега ще си имаме от август Simple Smile
Вчера от Кик взех и аз няколко есенни нещица,но е рано ощ за тях.Коледни нямаше...Минах и през Пепко,там пък абсолютно нищо нямаше...

# 1 218
  • Deutschland/HE
Още преди десетина дни в немската тема обсъждахме, че са заредили щолените Simple Smile

Аз още се радвам на морето и слънцето Simple Smile

# 1 219
  • София/Севлиево
Щолен мога да ям по всяко време на годината, защото много ги харесвам.На нас ни се очертават още 2 почивки сега септември,но този път няма да са морски(стигат ми 3 за тая година,след последната имах нужда да си почина от почивката)...

# 1 220
Много приятно впечатление ми направи КиК в България - чистичко, подредено. В Германия са доста по-разхвърляни и неподдържани.  Купих си една рибка за морската ми декорация.
За сега и тук няма коледни неща, само есенни и хелуински.

# 1 221
Чакам с нетърпение новата коледна тема. 🤩
Бях подготвила една тематична картинка, щях тук да я кача, ноемя пусна направо в коледната.

Стана ми много есенно тези дни покрай това време, лятото и пролетта нямам навик да украсявам, но есента и зимата много обичам.
Търся си малко есенни неща за да ми стане още по-уютно - искам нов тишлайфер и някакви свещи. Няма да е кой знае какво защото не обичам да претрупвам.

# 1 222
  • София/Севлиево
Сега се сетих, че в КИК видях симпатични свеши в есенни цветове, трабваше да проверя дали са ароматизирани и ако не са да си взема,но следващият път.

# 1 223
Аз вчера разглеждах и в Sinsay, в Пепко също имаше, но когато ходих още не бях в такова настроение.

Много се радвам и на новите ми прозрачни чашки за кафе от Икеа, които се връзват чудесно с подложки от корк.

# 1 224
  • München, Deutschland
Вчера в КИК в Тhe Mall имаше вече коледни неща. Малко ми е рано на мен, че на нас ни предстои тепърва море, но ще следя с интерес.

# 1 225
  • София/Севлиево
Да, в Дъ мол винаги ги изкарват рано,сигурно имат останали от предни години.Ама нашият тук го  отвориха преди няколко месеца и явно нямат стари неща да изкарат та ще чакам новите...

# 1 226
# 1 227
За Коледа на мен ми е рано, че още 10-ина дни съм на малко под 30 градуса на море. Обаче за есенни неща се заговори, че вече се оглеждате, някои са си взели, пък не показвате. А в София, доколкото чувам, директно ще "ме удари" есента. Красив, пъстър и много уютен сезон е, не бива да го "пропускаме" с лека ръка откъм декорации. Пък същевременно да се оглеждаме и за коледни неща с едно око Simple Smile

# 1 228
Момичета някъде виждали ли сте да се продават декоративни тикви?
Искам да постигна нещо такова:

# 1 229

Това са ми новите джунджурийки. Просто ги сложих на един рафт, още не съм махнала летните.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 16:35 от Pipi_

Общи условия

Активация на акаунт