Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 299 931
  • 2 869
  •   1
Отговори
# 165
Еделвайс, на мен много ми хареса пердето с гинко билобата. Подхожда си идеално с възглавниците. Откъде са ти нещата?

# 166
Daisy^Slava,  възглавничките са от Бриколаж (не виждам онлайн точно тези цветове, за да дам линк), а пердето от Мьомакс: https://www.moemax.bg/index.php?show=p&sgid=63&pid=96836 … r%5Bdiscount%5D=1. По принцип не харесвам готови пердета, защото нямат никакъв набор, но задачата ми е да декорирам с минимални средства, а и нещата се вързаха добре. Текстилни декорации с листа от гинко билоба забелязах и последния път в Пепко Simple Smile

# 167
  • München, Deutschland
Омръзна ми от зима и си купих лалета днес, та съм на преход м/у зима и пролет с ледена покривка и пролетни лалета.

# 168
chrissy, както е уж ледена, така със салфетките на червено-бяло райе за миг ми напомни на нещо морско/моряшко, само белите мечки "връщаха" зимата, та тук лалетата изглеждат съвсем на място, а синьото с тези лебеди си едно прекрасно езеро, не задължително заледено Simple Smile

# 169
И аз ще се включа с малко снимки:
Есен

Винарна

От зимата остана това (от детските ръчички):

И Великден (стои целогодишно)

# 170
  • München, Deutschland
chrissy, както е уж ледена, така със салфетките на червено-бяло райе за миг ми напомни на нещо морско/моряшко, само белите мечки "връщаха" зимата, та тук лалетата изглеждат съвсем на място, а синьото с тези лебеди си едно прекрасно езеро, не задължително заледено Simple Smile

Много се чудих,но реших, че бели/сини ще се слеят твърде много.

Сещам се да попитам, някой събира ли салфетки? Или има ли големи колекции по сезони/поводи?

Сещам се, защото преди сигурно 2 години бях качвала моите в темата за маси и днес, докато избирах новите, си казах, че мога да покажа и тук, ако има интерес. Те вече отдавна са други, разбира се. 😃

Беки8, много симпатично си подреждаш нишичката, харесва ми. 😃

# 171
  • в сърцето на един мъж...
utro77 по мои сметки вече трябваше да е цъфнал Sad Не му режа листата, оставям така да изсъхнат и на пролет почиствам, за да изкарат новите. Не знам, ще го почакам още малко и ще го махна или ще го преместя Sad
EdeIweiss толкова да ти завиждам, искам да съм си у дома Sad А новите ти придобивки са много хубави!
chrissy аз събирам, заради декупажа Simple Smile Имам огромно количество салфетки, къде единични, къде цели пакети Simple Smile

# 172
Салфетките са неизменна част от декорацията, аз имам интерес chrissy Simple Smile Онзи ден си купих едни пролетни от Пепко, които не ми отиват на нито една покривка, ама ми харесаха и ... Simple Smile Иначе като малка колекционирах, а то нямаше такива хубави като сега.
Geia, много интересни декорации се получават с декупаж, защо не покажеш нещичко? Аз съм правила един единствен път на някакво организирано занимание. Хареса ми, ама като си дадох сметка, че ми трябва място, където да съхнат лепила и бои, а нямах такова и не съм се занимавала. Ето единственият ми:

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 17:34 от Анонимен

# 173
Аз също бих искала да видя декупаж. Моля, Гея, покажи!
Като почетен председател на клуба "Ръцете ми пречат" едва ли ще се осмеля да правя декупаж, но поне да ми се порадва окото.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 21:02 от Pipi_

# 174
О, много е красива, Еделвайс!
Пипи, много е лесно Simple Smile
Аз обикновено правя подаръци за приятели, редовно правя свещи за различни поводи, това е първото нещо, което съм правила като декупаж Simple Smile

Скрит текст:

Това е кутия за спомени за сватба, младоженците са от Турция и Австралия Simple Smile

Подаръци на колегите за нова година, от дискове

А това всъщност ми е най-любимо и най-трудно за изпълнение - обратен декупаж

Свещите са си стандартна работа и са много лесни

- това е серията за учителките на децата в детската градина. Приготвихме по една снимка на детето с тях, малки сапунчета, ръчно изработени, това и още нещо дребно имаше и направихме бонбони цветя.

Играчка за елха от мида

Релефен декупаж с ламаринка от кенчета Simple Smile Това също е доста трудно, понеже има опасност да се нарежеш и да не избереш правилното обръщане на салфетката Simple Smile Това е поставка за ключове

Часовник

Малко прекалих, но има още Simple Smile Ако ви се гледа, ще споделя Relaxed Общо взето у дома рядко изхвърлям нещо, може да ми потрябва за творчески проекти Simple Smile

# 175
    Geia,
Hug
Много е красиво! Heart Eyes
Дай още, моля!

# 176
Уникално! Определено си трябва въображение и желание. Браво!

# 177
Благодаря ви! Ами открих, че ме успокоява и ми е приятно Simple Smile

Скрит текст:

А тази година открих и плочките от дърво, от тях стават чудесни играчки за елха Simple Smile

Скрит текст:

# 178
  • Sofia
Изобщо не си прекалила,Гея.И аз искам още.Обожавам такива неща.Heart Eyes

# 179
Декупаж май нямам повече Simple Smile Останали са свещи, от които повечето показах. Иначе имам други неща, които съм правила Simple Smile Предимно картички и дребни подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт