Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 299 920
  • 2 869
  •   1
Отговори
# 150
  • España (Плевен)
Пускам една идейка за бъдещи дни..

https://www.instagram.com/reel/CKy0Ro2KPzj/?igshid=1jfyc8tulrz67

# 151
  • München, Deutschland
Гея, честити рожденици! Да са ти живи и здрави, успешни и усмихнати. 😃

И в тази тема пускам снимките от темата за маси - втората маса, която имах в главата си на тема "Зима в гората". За мен се очертава да е последната зимна маса, защото другата седмица ще подредя за Свети Валентин, след това за баба Марта и вече ще се ориентирам по-пролетно. Тази година католическият Великден е много рано - на 04.04 - съответно средата на март ще слагам яйчицата и ще ги подържа и до източноправославния. 😃

# 152
  • Sofia
Честити Рожденици,Гея!
Да са здрави и много,много да те радват!

И за да не е само спам,един набързо опакован букет за РД и две останали розички:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 00:41 от avi10

# 153
  • Асеновград
Страхотни неща момичета! На мен зюмбюла ми разцъфна, утре ще го снимам ако не забравя, но пък кокичетата увяхнаха.. 
КАТИ чудесна идея, това с тиксото е много умно, все съм се чудила как да наредя цветята във вазата и да не се килнат на една страна. С такива клонки правя украса за Великден, като закачам изкуствени цветни яйца по клонките и става много красиво! Като дойде време ще ви покажа.

Аз нямам търпение да цъфнат божурите и да им се радвам! Това са ми най-любимите цветя! Даже съм си ги татуирала да си ги гледам целогодишно!😅😄

# 154
Dobri, прекрасни са ти гоблените - ефирни като акварели! Обаче и "момчешкият" гоблен много ме впечатли - синът ти е проявил неприсъщо за днешните деца търпение - да ти е жив и здрав!
Geia, честити рожденици, а ако декорираш нещо покрай РД, също може да покажеш.
КАТИ, линкът ми дава грешка ...
chrissy, толкова свежи идват червено-белите райета!
avi, това английски рози ли са? Аз не съм голям фен на розите, но този вид са ми слабост - и живи, и на картинка. Една от първите калъфки за книги, които уших, е с такива мотиви.

Yana, за да не тъжиш за кокичетата, ето ти едни от градината на вилата тази сутрин.

# 155
  • На острова
Yana.GG, и аз обожавам божури! В предишната ни къща в двора се беше захванал един светло-жълтеникав, много му се радвах. Иначе много ми харесват и бледо розови..

Също много обичам и лалета. За РД си е резон и ММ винаги, а и почти всички роднини, ми подаряват лалета.

Това е от тази година (януари)

И от миналата година

Този перваз над кухненската мивка си го редекорирам седмично - цветя, свещи, ароматични клечки, плодове, чаши.

Това е от днешната дъждовна утрин

# 156
  • в сърцето на един мъж...
Криси, пак много хубава маса си пуснала! Аз рядко снимам подготвените маси без храната
Миа, много са хубави лалетата!  И аз много обичам лалета

Благодаря ви, момичета! Тази година е скромно с украсата, просто мм работи на това място и се сърди, че му се смеели с декорациите, а и се оказа, че редовните магазини, от които се снабдявам, сега са затворени и почти всичко трябва он лайн да се поръча и се отказах. Ето това са декорациите, но са скромни в сравнение с друга година

# 157
  • Sofia
Еделвайс,идея нямам какъв сорт са розите,изобщо не разбирам.
И на мен много ми харесват и редовно пращам мм до пазара "Димитър Петков" да купува.Има всякакви разкошни цветове,а и цената им е доста прилична - 20 рози са 10-12лв.

Под влияние на цветната тема,днес си купих по-свежи кухненски нещица за настроение Wink - две подносчета и една дъска за рязане /снимките не са много ок заради светлината,ама.../:
Скрит текст:

п.п.И при мен линкът на Кати не се отваря.

# 158
  • España (Плевен)
Това е испански магазин. Има идеи за декорация на дома...

YouTube  канала

Instagram  -  аз показах втория клип с клонките и лалетата.

Страхотни идеи предлагат за дома...

# 159
  • Асеновград
Мале какви красоти! И кокичетата и лалетата и орхидеите.. направо разкош, майка ми е луда фенка на цветята, та сигурно от нея съм го прихванала и аз, много обичам цветя!😄😍🌸🌺🌹

ето го цъфналия зюмбюл, и го преместих с друга кашпа че му стана тесничко. И как мирише прекрасно...😍

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 00:15 от Yana.GG

# 160
Миа, прозорецът ти е вълшебен и с нетърпение бих чакала превъплъщенията му всяка седмица Simple Smile
Geia, мъжът ти да си избере някакъв друг фон за онлайн срещите - има такива опции напоследък в повечето приложения, които ползват камера. А то пък да е нещо непочистено или разхвърляно у вас - да му се смеят, ама за такива весели декорации за такива хубави събития ...
avi, изкуственото осветление е направило такива снимките, но и така си личи колко са свежи подносчетата - представям си ги с една хубава чаша капучино, която се връзва на цвят и купичка свежи ягоди Simple Smile
А божури да не забравя да ви снимам лятото - има поне 5-6 в градината, тъкмо им гледах днес стърчащите малко над земята, орязани от есента, стъбла.

# 161
  • в сърцето на един мъж...
Еделвайс, те първо го тормозиха за коледната украса - там виси коледния календар и понеже всяка година получавам и изпращам много картички, те също висят там. А веднага след Иванов ден висва украсата за рождените дни. И понеже му пращаха непрекъснато мейли с пожелания, разсейват се по конференциите и той ги сваля Sad И аз така му казах, да си избере друго, ама той не иска... А ти как караш божурите да цъфтят? Имам един в градината, вече май 4-5та година е, не иска да цъфне, само листа изкарва Sad А така да обичам

# 162
Geia, божурите цъфтят след третата година. И аз много ги харесвам и съм си засадила няколко на вилата. Миналата година цъфна по някой цвят доста скромно. Тази година мисля, че ще им е четвърта и се надявам вече да цъфнат нормално. Другото, което знам - листата не се режат чак до есента.

# 163
Geia, садени са отдавна, когато не бяха моя грижа и не знам на коя година са цъфнали, в момента само ги подрязвам наесен. В тази градина винаги е имало божури - явно им понася. Има един нов, жълт, който ще видим как ще тръгне, но в общи линии - нищо специално.  Момичета, толкова е топло и слънчево тук (ВеликоТърновския край), че работя на една маса навън по къс ръкав. Да ви покажа една "находка" от мазето, която смятам да си занеса в София да си топя разни клонки и букети, които държа на бара на терасата.
Скрит текст:
И една селска декорация Simple Smile
Скрит текст:

# 164
  • München, Deutschland
Ех, че хубава пролет!
Обожавам Велико Търново и завиждам тихичко. 😃

Общи условия

Активация на акаунт