Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 311 820
  • 2 958
  •   2
Отговори
# 2 010
Оле, Danifin1, какво изобилие! Нямам търпение да видя какво ще се получи!

Май само аз ще украсявам за Хелоуин. Знам, че много хора не го харесват, но за живеещите във Великобритания и САЩ е един от най-забавните празници

И аз ще украсявам за Хелоуин. Преди това малко есенно, че има цял месец до 31-ви октомври. Обожавам есента и Хелоуин. Тази година съм взела една размазана вещица за вратата, нямам търпения да я сложа.
Аз не съм си взела, ама дали пък да не се окача лично на вратата Simple Smile
Кой каквото иска и обича да празнува, няма що да се месим едни на други и да си мерим празниците, все е за душата и поводът няма значение. Светът е шарен и в това е уникалността и чарът му.
Още съм зарината в книжа и се надявам през почивните дни тях да изрина, че най-после да се озърна какво имам по шкафовете. Както не ми беше есенно, след ден есента ще ме изненада неподготвена Sad

# 2 011
Pipi, а знае ли се кой е художникът? Подписът нищо не ми говори.. Харесва ми декоративната чиния Simple Smile

Не, Дими, аз даже и подписа му не можах да разчета на художника. Но ме грабна от пръв поглед и не се замислих дали да я купя или не. На Barbara Fürstenhöfer  съм виждала в ибей чудни чинии. Да са ти честити придобивките!
Чудесна декорация, както винаги!

# 2 012
  • под тепетата
DimS, разкош!

# 2 013
Аз не съм си взела, ама дали пък да не се окача лично на вратата Simple Smile
Кой каквото иска и обича да празнува, няма що да се месим едни на други и да си мерим празниците, все е за душата и поводът няма значение. Светът е шарен и в това е уникалността и чарът му.
Още съм зарината в книжа и се надявам през почивните дни тях да изрина, че най-после да се озърна какво имам по шкафовете. Както не ми беше есенно, след ден есента ще ме изненада неподготвена Sad
[/quote]

Аз никъде не прочетох някой да мери празници, нито да се меси на някой какво да празнува. Обсъждаме декорация и както всяка година, не самите празници.

Днес изкарах едни свещи, които така и не успях да използвам миналата година.

Също така бях до един любим мой магазин и си купих насипни чайове с различни аромати - готова съм за есента, вече може да идва!

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 18:29 от poppy-fairy

# 2 014
poppy-fairy, понеже виждам, че си ме цитирала, да поясня - именно това и казвам по повод бележката на туната, че някои не обичат този празник (Вси светии) - че дори и да има такива, всеки да си празнува каквото обича, без да подхождаме с пренебрежение или негативизъм към който и да е празник и присъщите му атрибути в декорацията. Не казвам, че някой си ги е мерил, а че не трябва да го правим. Надявах се, че се разбира какво искам да кажа, но и също така се надявам, че сега е станало по-ясно.
Тиквите са страхотни!
Казваш да идва есента, ама аз ще я посрещна вместо с листа от гората, с книжни листа...още се мотая с тях не знам кой пореден ден. Задръж я малко при теб, щом си готова Simple Smile

# 2 015
  • Euskal Herria
Един венец с есенни листа и едни тикви - това ми е днешната придобивка от Пепко. Сега остана само и да ги наглася.

# 2 016
Както винаги става така и "законът на Мърфи" действа. Та украсата е направена набързо, нямах време за друго Sweat Smile

и моите любимци за есента

# 2 017
  • София
Чудна есенна украса! И аз днес си преглеждах моята, но ще изчакам още 1-2 седмици.

# 2 018
Катериците са един път.

# 2 019
Чудна украса, Danifin!

# 2 020
  • Под сянката на разлистените кактуси
Danifin1, много хубаво се е получило!

В кварталния супермаркет днес есента беше дошла

И аз подредих малко неща, главно цветя и листа

# 2 021
Туне, с удоволствие отпих първите си глътки кафе днес със твоите красоти!
Прекрасна, уютна и спокойна есен пожелавам, момичета! 
И, Туне, специално пожелание - да намериш тиквите! Simple Smile

# 2 022
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Туне, това синьо с това оранжево е разкошно! Много харесвам скриновете ти Heart

# 2 023
  • София
След работа си изчистих балкончето и го украсих за есента:

# 2 024
  • Euskal Herria
Показвам венеца от Пепко. Само пробно го сложих над камината, ще умувам как да бъде.

Малко тъмна е станала снимката.

Общи условия

Активация на акаунт