Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 311 835
  • 2 958
  •   2
Отговори
# 1 995
Тези чашки от Пепко много ми харесаха,а също и това калъфче за книга с кауза(ще му измисля как да го включа в декорирането)

Елислава , страхотни са! Може ли да споделиш от къде е облеклото за книга?

# 1 996
  • София/Севлиево
От Майки за донорството в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми.Имат страница във ФБ,а тази подвързия беше предложена в групата Какво четеш(имаше страхотни предложения).

# 1 997
Пристигнаха ми новите есени придобивки за украса. На вълна еко украса съм. Като се прибера се заемам да украсявам.

# 1 998
  • Под сянката на разлистените кактуси
Оле, Danifin1, какво изобилие! Нямам търпение да видя какво ще се получи!

Май само аз ще украсявам за Хелоуин. Знам, че много хора не го харесват, но за живеещите във Великобритания и САЩ е един от най-забавните празници

# 1 999
От Майки за донорството в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми.Имат страница във ФБ,а тази подвързия беше предложена в групата Какво четеш(имаше страхотни предложения).

Благодаря, може ли някакъв линк, не можах да открия поста, въпреки че съм член на групата Какво четеш

# 2 000
  • София
Ааа, и аз ще украся за Хелоуин...има време Simple Smile

# 2 001
  • София/Севлиево
То за Хелоуин и аз ще сложа нещичко заради децата...
Постът в Какво четеш може да е изтрит ако са продадени,но често пускат.Ще се опитам да го намеря...
ПП-проверих,изтрит е,на страницата на фондацията също няма нищо...

# 2 002
  • София
От днес съм на тема злато вкъщи:

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 23:01 от iana28

# 2 003
Слагай, слагай, есента носи златничко. Много ми хареса абстрактната картина в рамка и старинната зелена съдинка с капак. 
И аз ще извадя повече месинг и позлата, тя есента си ги търси, ама сега съм на вълна книжа - сортирам, подреждам, сканирам, архивирам, едва се виждам от папки...

# 2 004
  • София
Слагай, слагай, есента носи златничко. Много ми хареса абстрактната картина в рамка и старинната зелена съдинка с капак. 
И аз ще извадя повече месинг и позлата, тя есента си ги търси, ама сега съм на вълна книжа - сортирам, подреждам, сканирам, архивирам, едва се виждам от папки...
Зелената съдинка наистина е много хубава. Кутия с капак е. Взех си я преди няколко години от едно магазинче във Велинград за без пари, под 10лв беше.

# 2 005
https://www.facebook.com/share/p/qP396ELi3oAt6QMS/
И аз съм поръчвала от тези дрешки за книги.

# 2 006

Новата ми придобивка от магазин втора употреба.

# 2 007
https://www.facebook.com/share/p/qP396ELi3oAt6QMS/
И аз съм поръчвала от тези дрешки за книги.

Благодаря Relaxed

# 2 008
  • Австрия
Pipi, а знае ли се кой е художникът? Подписът нищо не ми говори.. Харесва ми декоративната чиния Simple Smile
От симпатични нещица до малки съкровища могат да се открият из 'втора употреба'. Съвпадение: и аз тия дни се сдобих с комплект 4 чинийки (4-те годишни времена от Barbara Fürstenhöfer) Blush

След дъждовете Wink

PilzeDeko24 by Dimitrana S, auf Flickr

и сефтосах покривката от Лидл

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 23:58 от DimS.

# 2 009
Оле, Danifin1, какво изобилие! Нямам търпение да видя какво ще се получи!

Май само аз ще украсявам за Хелоуин. Знам, че много хора не го харесват, но за живеещите във Великобритания и САЩ е един от най-забавните празници

И аз ще украсявам за Хелоуин. Преди това малко есенно, че има цял месец до 31-ви октомври. Обожавам есента и Хелоуин. Тази година съм взела една размазана вещица за вратата, нямам търпения да я сложа.

Общи условия

Активация на акаунт