Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 311 835
  • 2 958
  •   2
Отговори
# 1 980
  • Deutschland/HE
За немските декораторки: в Чибо има есенни покривки и тишлайфери. Днес ги видях на щанда в Реве.

# 1 981
За немските декораторки: в Чибо има есенни покривки и тишлайфери. Днес ги видях на щанда в Реве.
Точно там загледах и много хубави емайлирани купи също с есенни декори.

# 1 982
Благодаря за инфото, ще ги прегледам още утре, имам Чибо близо до работата.

# 1 983
Благодаря за инфото, ще ги прегледам още утре, имам Чибо близо до работата.
А ние без чибото?! Simple Smile
В Лидл от днес трябва да има декоративни тикви в кошница, ако някой търси.

# 1 984
Няма ли щандове на Чибо в големите супермаркети в България?

# 1 985
  • Euskal Herria
Такива, каквито са в Германия и Австрия, не съм виждала.
Следобед успях да се сдобия с тишлайфери и кухненски кърпи от Лидл. Последните покривчици (с листата) взех. Харесват ми, материята също много ми допада. Обаче само текстилът са заредили тук, останалите декорации, които ги има в брошурата, не ги видях (в два магазина бях).

# 1 986
Идвам да се отчета, че пак пращах ММ да издирва по Лидл търсените артикули - няма нищо...
Даже тиквите с кошниците, за които писах в предишния си пост, ги е нямало, а са от днешната брошура.   

# 1 987
  • София
Жалко, и аз ще хвърлям по някое око тези дни.

# 1 988
Идвам да се отчета, че пак пращах ММ да издирва по Лидл търсените артикули - няма нищо...
Даже тиквите с кошниците, за които писах в предишния си пост, ги е нямало, а са от днешната брошура.   

Кошниците с тиквите са от четвъртък

# 1 989

Кошниците с тиквите са от четвъртък
Моя грешка, благодаря! Аз гледам само онлайн брошурата и в горната лява част на страницата е посочено понеделник, а  по-долу не съм видяла, че увеличих само снимката с тиквите.

# 1 990
  • София
И аз вчера усилено търсих тиквите и се ядосвах, че не ги намирам. Явно в четвъртък ще се гледа. Но искам истински малки тикви, та вече не съм сигурна, че ще ги взема.

# 1 991
И аз вчера усилено търсих тиквите и се ядосвах, че не ги намирам. Явно в четвъртък ще се гледа. Но искам истински малки тикви, та вече не съм сигурна, че ще ги взема.
Извинявай, ако съм те подвела Yellow Heart
Малки декоративни съм си купувала от пазара миналата година.
Аз вчера наченах с есенните цветове у дома с малки елементи - покривки, кърпи за баня (не са декорация, но имат и тази функция, поне за мен) - не бързам, защото и навън дърветата са още зелени, поне в София и на Витоша, някак още не ми е съвсем есенно без изумителната палитра на есенните листа, в които направо искам да се заровя, толкова ги обичам...
Скрит текст:

# 1 992
  • Австрия
Сложих от тишлайферите с листа.

Чудесни са! Нашата маса е малка, а и е квадратна, не ползвам тишлайфери, но пък в Лидл се двоумих доста между покривките с листа и гъби, дори дали да не взема и двете, но с мястото за покривки вкъщи съм достигнала лимита.
Есенно венче на вратата и аз вече сложих, доста семпло, но синковецът точно там бута вратата с рамо..

Пипи, много са хубави!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 16:34 от DimS.

# 1 993
  • Асеновград
Това пристигна вчера от Синсей
(Без катеричката, тя е от квартален магазин за декорация от преди две години)

Декорирах ги така:

Светлината от лампата е много дискретна, дотолкова че ако загася навсякъде ще свети на 5-10см от себе си.

А ако светна и двете, другата заслепява тиквата😁 (бялата и тя е от синсей).

# 1 994
  • София/Севлиево
Тези чашки от Пепко много ми харесаха,а също и това калъфче за книга с кауза(ще му измисля как да го включа в декорирането)

Общи условия

Активация на акаунт