Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 311 855
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Когато търсите нещо в Лидъл и не го намирате звъннете на телефона им за контакт с граждани ( в сайта им го намирам) - проверяват текуши наличности по магазините и казват в кой магазин около вас го има. Аз така процедирам, ако не съм открила нещо в нашия Лидъл, а много ми трябва - обикновено са машинки на Парксайд, но съм търсила и други разни неща.

# 1 951
  • София/Севлиево
Аз преди 2 години тъй пощурих свекъра за една люлка, която трябваше да има,но нямаше.В крайна сметка ни доставиха от София.Това лято беше пълно със същите люлки и никой не ги купуваше.
Да се оплача от малките лампички, които показах вчера-тиквите се разпаднаха и там , където са батериите тъй силно е завито едно болтче,че няма развиване.Ще ги ползвам без да светят,днес си взех подобни лампички от Пепко,тях с триста зора успях да ги отворя, служителката от Пепко ми каза,че вече всички лампички и неща на батерии щели да са с такива болтчета.
Ето част от есенните ми неща(няма да са точно така,но на първо време ще поседят,имам и други от миналата година, трябва да ги намеря)

И една кутийка от Пепко, която излезе учудващо голяма за цената си(снимах я от двете страни и забелязах,че е с различни надписи,та утре ще си взема още една, надявам се да не свършат,днес им бе зареждането)

# 1 952
И аз взех от тези лампички, но листенца. На моите лесно се разви болтчето и даже бях приятно изненадана, че  за 5лв. са включени и батериите 😀 Само дето имаше само 1 брой, но днес докато търсех покривка в Шейн ги видях на почти същата цена, така че поръчах още 1  Simple Smile

# 1 953
Моите най-нови придобивки са тези кашпи, в които ще насадя някакви есенни цветя на балкона.

И малко лято във ваза.

# 1 954
  • София
Аз пък след тиквите днес, се запалих на тема декорация в златно:

Тепърва ще оглеждам за подходящи по магазините и ще мисля комбинации...

# 1 955
  • Под сянката на разлистените кактуси
Много са хубави тиквите със златното и много им отива подноса!

Аз съм много въодушевена, защото дъщеря ми (студентка) ще се върне за по-дълго тази година и ще си бъде вкъщи за най-американските празници - Хелоуин и Тенксгивинг. Сега наистина има за кого да украсявам!

Аз пък съм на вълна по-прости украси

# 1 956
  • Австрия
В лидъл трябва да има това

Скрит текст:

- аз си взех такива, два са в опаковка

- това също

- и това си взех

Ето ги тиквите

И гъбите

Видях ги и аз: тиквите и гъбите ми идват твърде големи, но пък взех една от покривките:

Няма начин след дъждовете по тукашните земи да не  наберем гъби Satisfied

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 21:56 от DimS.

# 1 957
  • София
Dims в кой Лидъл има покривки? В София ли?

# 1 958
Уникално сладки малки тиквички си взех днес от Пепко по 5лв:

Има ли в темата някой от Варна, да каже откъде да се намерят тези тикви?

# 1 959
Сложих от тишлайферите с листа. Показвам, но снимката и малко тъмна. Не са лоши. Не декорирам много пищно. И един венец на врата закачих.

# 1 960
  • София
Сложих от тишлайферите с листа. Показвам, но снимката и малко тъмна. Не са лоши. Не декорирам много пищно. И един венец на врата закачих.

Ох, чудесни са! От София ли са тишлайферите?

# 1 961
Браво! Чудесно стоят тишлайферите. А в София и тях ги няма. ММ ми намерил една престилка с гъби и кърпи с листата. Сега ще си търся някъде изостанали кърпи с гъби и престилка с листа Simple Smile
Аз рядко купувам тематични покривки и въобще текстил, но тези някак много ми допаднаха и сега, като ги виждам на масата ти, виждам, че е имало защо. Ако бях оправна като едновремешните булки, щях досега да ги избродирам, ама не съм Confused

# 1 962
iana28 не, не са от София. В Германия живея и се изненадах, че съвпада асортимента. Преди нямаше много общо.

# 1 963
Сдобих се с възглавничка в десена, който Дими е показала. Малко тъмен ми идва, но ще го ги съчетая някак си. Имаше и покривки, и домакински кърпи и тишлайфери, но не проявих интерес.

# 1 964
  • София
Аз вече 3 Лидъла минах и няма, и няма...

Общи условия

Активация на акаунт