Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 304 897
  • 2 915
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
От днес съм отпуска - нека Коледата да започне Simple Smile

# 2 221
  • 1st floor
Нещо ми пустееше една стена и реших да сложа две рамки от юск с някакви пана врменно. Тия рамки уж изглеждаха ок, но са много криви на стената. Има ли как да ги оправя или да купувам други?

# 2 222
Имам хубави неща закупени от магазини Denix. Приятелка днес е пазарила, като за световно от тях. Имат -30%намаление в магазините и + още 10%, при покупка на поне 4 артикула онлайн. Много неща са изчерпани вече. По принцип никога досега не са правили намаление.
https://dims-92.com/category/koledna-ukrasa

# 2 223
  • София
Малко да раздвижа темата с едни нови зимни декорации:

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 22:36 от iana28

# 2 224
Утре сваляме коледната украса. Много ми е тъжно и ще ми стане много празно, въпреки че съм минималист и много неща в дома, в това число и декорации, по-скоро ме напрягат. Чудя се каква зимна декорация да направим. Есента с дъщеря ми използвахме студените вечери вкъщи за ето това и много ми се иска да направим нещо подобно отново заедно.
Идеи, предложения?

Скрит текст:

# 2 225
Аз мислех днес да прибирам декорациите, обичайно го правя на тази дата, но ще си постоят - много пътувах и изобщо не можах да си постоя в празнична среда у дома. Разбира се, при децата беше много красиво (снахата извади сигурно 5 големи торби с кутии топки, а аз обожавам топки и им се радвах като дете) и къщата беше цялата осветена, но ми се искаше да усетя празничната атмосфера и у дома, а само готвих и пътувах.
Та, докато не съм прибрала всичко (всъщност то не е много за прибиране, клонките са естествени, принципно не обичам обилни декорации):
Тук само допълвах и сменях сладкишите за сутрешните и следобедни кафета, а като махна червената панделка, декорацията може да бъде и просто зимна и да си остане в различни вариации:

Тази вече си е коледна:

А такава ваза с бели цветя (гипсофила) си държа почти през цялата зима в подноса за кафе до кафе машината в кухнята и с нея целият поднос  придобива декоративен характер. За кухня ми е достатъчно - хем се ползва ежедневно, хем ме радват цветята.

# 2 226
Днес и аз развалих елхата, разтурихме и коледното селце. Поради липса на време, утре ще продължим, но едно такова празно стана. Ще го мисля. Сигурно някакви китки ще сложа тук-там, щото е скука голяма.

# 2 227
Есента с дъщеря ми използвахме студените вечери вкъщи за ето това и много ми се иска да направим нещо подобно отново заедно.
Идеи, предложения?

Скрит текст:

В Пинтерес има интересни идеи, но повечето зимни декорации са коледни.
Ние това направихме миналата година с моя син за ДГ. Беше много въодушевен.
Скрит текст:

# 2 228
  • София/Севлиево
Днес събрах коледните декорации в  кухнята и коридора (и вече имам идеи за нови).Малкия се прибира от градината и ревна-къде било всичко,да го извадя пак (обещах тази година на 1.11 да ги сложа).Утре е ред на хола и елхата и ако остане време и в стаите на децата ще събера.Ама толкова празно ми стана.Ще мисля нещо зимно до март месец(в кухнята сложих едно бяло сърце и две малки златни лед свещи,утре ще пробвам да ги снимам и кача тук).

# 2 229
  • в сърцето на един мъж...
Аз имам само тази седмица още да се радвам на коледната украса и след това събирам всичко, защото почват рождените дни и ще висят балони и разни други неща украса Simple Smile Та поне до средата на февруари сме с украса за рожден ден

# 2 230
  • София
Аз за да не ми липсва коледната украса започнах да си събирам и слагам зимна:

# 2 231
  • Велико Търново
Още в събота махнах елхата, гномовете и коледните неща. Тази година не ми бе толкова коледно, за да ги оставя дълго.
Иначе в брат ми елхата беше наистина приказно отрупана и там ми беше някак по-зареждащо с настроение и дух.

# 2 232
Още в събота махнах елхата, гномовете и коледните неща. Тази година не ми бе толкова коледно, за да ги оставя дълго.
Иначе в брат ми елхата беше наистина приказно отрупана и там ми беше някак по-зареждащо с настроение и дух.

SKK,
Може ли да ми кажеш белите столове с подлакътниците от къде са и дали сте доволни?
Много хубава елха!

# 2 233
Бяла хартия и ножици, малко шишарки, щипка вдъхновение и зимната украса е готова Hug

Изрязах няколко снежинки, част от тях залепих на вратата

С други украсих декоративните растения, които имам

Използвах шишарки, които събрах през лятото

В кухнята оставих коледните подложки, ще ги държа поне до март

Аранжирах сухи цветя в малка вазичка, която може да краси масата
 или бюрото ми

кошничка от шишарки с един Ежко Бежко

# 2 234
Запазила съм любовта си към белите хартиени снежинки от детството си, а и твоите са много красиви и нежни. Особено мил е ежкото в кошничката, чудесна декорация! Ако позволиш обаче един съвет - на живите растения или да махнеш снежинките, или ако държиш да са там, да направиш съвсем миниатюрни, предвид вида и големината на самите растения. Мисля, че миниатюрни ще стоят по-подходящо и пропорционално.   

Общи условия

Активация на акаунт