Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 281 008
  • 2 675
  •   1
Отговори
# 2 670
Прекрасни дами, ако палите често свещи, гледайте да не са парафинови. Свещта с носията е прекрасна, iana! Heart Eyes

# 2 671
# 2 672
Аз имам всякакви свещи - и от соев восък, и от пчелен, и от парафин, но последните не ме притесняват чак толкова, защото нито помещенията, в които ги ползвам, са малки, нито горят толкова дълго, нито оставям непроветрено - напротив, отварям постоянно, дори през зимата. Впрочем, в София, като отварям прозорците, сигурно отвън влиза по-замърсен въздух, отколкото е в стаята, дори и с някакви изпарения от свещите, ако приемем, че нивото на изпарение е над теоретично значимото Simple Smile

# 2 673
  • София
Днес си подреждах цветята за декориране

# 2 674
Свещи като тази с народната носия или поставени в елегантен тънък свещник, който няма да поеме топящия се восък, палите ли ги или стоят само за декорация?
Има свещи, които не текат. Например. В коментарите хората го потвърждават.

Кубратова, както винаги изискана.

# 2 675
Белите свещи, които са на свещника петица, са на ДМ - също не текат. За пръв път купих от тях за проба, но ще повторя, даже ММ вече е взел втора кутия. Преди това си купувах главно от едно магазинче на Раковски - по-скъпи са, но са наистина качествени и горят много равномерно. Калпави съм случвала от Айко и вече не купувам оттам - може би и инцидентно да е било, имат все пак много, но нямам нерви да се разправям и със свещи.
Янче, много пищна и красива кошница!
Моите цветенца в селската къща почти всички умряха от безводието (имаме автоматична поливна система, но селото е с режим на водата и се сещате...), направо ми се плаче като си отида и заваря над 50-годишни рози, всеки корен от които помня от детството си, да умират. Сега нито се намират такива сортове (изключително здрави и неподатливи на зарази и вредители), нито ще тръгна да сложа нови при това положение.

Общи условия

Активация на акаунт