Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 303 753
  • 2 903
  •   2
Отговори
# 2 835
Happy Mijjj, заповядай (знам, че е извън темата, но и не съвсем и се надявам да е подходящ фон за вдъхновение - дали възприемаме с уши, дали с очи, все е красота и все в душата отива):
 https://www.youtube.com/watch?v=0s-VGDNuKAo&list=RD0s-VGDNuKAo&start_radio=1
Това ми е любимото ноктюрно Yellow Heart
А как го свири Хаузер, ама не е на пиано...
Имам ново попълнение в посребрените съдове, та миналия ден си украсих следобедното кафе:

Само си гледам и не пиша тук, обаче не мога да се стърпя пред това изящество. Прекрасни са, Кубратова, честито!

# 2 836
  • в сърцето на един мъж...
Кубратова, видя ли, няма да сменяме очилата, всичко е наред Simple Smile Прекрасни са ти последните снимки и придобивки! Да са ти честити и по-често ги показвай!

# 2 837
# 2 838
Нещо не съвсем стандартно...

Последна редакция: пт, 01 май 2026, 23:47 от mury9

# 2 839

Най- новата ми придобивка към декоративните елементи - една овчица.

# 2 840
Разкошен люляк и ваза, Пипи! Обаче внимавай да не ти го опасе овчицата Simple Smile
Аз от снощи съм пак на село и люлякът още не е прецъфтял, радвам му се Simple Smile

# 2 841
Кътчета от един дом...
Цвят лилав...Purple Heart

...и винтидж бледорозово...Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: сб, 02 май 2026, 14:05 от mury9

# 2 842
# 2 843
Кубратова,  чудя се от кого по- напред дс си пазя китките - от катерицата, която върлува на терасата ми, или от овчицата Grinning
Вазата и аз много си я харесвам. Не знам дали си внушавам, но в нея цветята остават по- дълго време свежи. Днес боднах и няколко лаленца сред люляка.

# 2 844
Не си внушаваш, Пипи, и аз съм забелязала емпирично и даже се канех да пиша, че в месингови кани и вази цветята траят повече, а в посребрени или сребърни - съвсем.

# 2 845
Знам, че никой не харесва изкуствените цветя, но не живеем постоянно в къщичката та няма как да завъдя естествени. А ми липсва елемента със зеленината. Използвах едни непрактични балконски сандъчета, купувани навремето от Юск и малко хулиганих с тях. И без това найлоните, с които бяха вътре, се изпокъсаха. Вероятно и тоя изкуствен ратан ще се скапе след някое време. Опитах да си направя нещо, което да ми радва окото като гледам през прозореца на кухнята.

Скрит текст:
Имаше съседът огромна елха в двора., чиито клони падаха пред терасата ни. Беше прекрасна. Ама се наговориха с брат ми и я отсякоха. За безопасност. Да не падне при някоя буря. Липсва ми сянката и зеленината й. Направо болезнено преживявам липсата. Затова само се чудя какво да измисля. Не че тая щуротия ще я замести ама...

# 2 846
# 2 847
iana, много лятно, морско. Прииска ми се да съм на море.

# 2 848
  • София
Ами даа, дано вече се затопли по-трайно и стигнем до морето 🌊🌊🌊

# 2 849

Общи условия

Активация на акаунт