Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 300 633
  • 2 882
  •   1
Отговори
# 285
Много са ви хубави мартеничките!
И аз направих една голяма, за вкъщи.
Проблем ми беше сега в тия времена да намеря прежда, та само някакво букле открих в червено и бяло, а то малко рошаво стои.

Напротив,много е оригинално.

# 286
  • На острова
Честита Баба Марта! Здрави и засмени ❤🤍

С украсата на майка ми, че моята не е много фотогенична ☺

# 287
  • Австрия
Баба Марта здраве носи,
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката,
връзва някаква мечта –
да я гледа, да я мисли
и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.

Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени
бели и червени.
Blush

Честита баба Марта, момичета Grinning

И масата подредена:

# 288
Прекрасни мартенички, момичета! А в масата на DimS направо се влюбих Simple Smile
Ние тази година скиорствахме цяла седмица преди 1 март и нищо не направихме с мартениците. Въпреки, че имаше и деца и материали, просто не остана кога. Та сме с купешки. На връщане минахме през едно възрожденско село и си взехме по едно сувенирче за спомен, моето е рисувано менче:

# 289
  • Sofia
Масата наистина е страхотна.
Аз се загледах по чашките отзад.Heart Eyes

# 290
  • Австрия
Аз се загледах по чашките отзад.Heart Eyes

Aха Smile колекция от чашки. Всяка чаша с чинийка и лъжичка е различна и по своему красива. Имам си няколко любими, които ползвам в и за определено настроение, други пък никога не съм ползвала.. И да, могат да се причислят към декорацията на дома Wink

# 291
  • в сърцето на един мъж...
Леле, разкошни са! Heart

# 292
  • София/Севлиево
Много хубави чашки,останаха ми очите в тях.

# 293
  • Sofia
Уникални са,страхотна колекция! Purple Heart

# 294
Прекрасни! Two Hearts

# 295
  • Bарна, морето, сините вълни
Прекрасни са! 🥰 ❤️ Напомнят ми на една книга, която четох наскоро - Клуб чаен порцелан.

# 296
Дими, прекрасни са. Както и всичко, което правиш. Респект!

# 297
Уникални чашки! А не си ги показала до сега ... Simple Smile

# 298
  • Австрия
Много сте мили, момичета! Blush

Вадя тази покривка само и специално за първите мартенски дни Simple Smile И обикновено снимам масата в посока към прозореца, да не се виждат други неща.. но понякога светлината (най-вече при слънчево време и след 12 часа) е толкова ярка, че снимките не се получават достатъчно добре и по-подходящо е снимане в друга посока. Та, този път си казах: "Ами, виждат се чашите, но не е толкова лошо - по-домашно е даже някак.." Smile

Уникални чашки! А не си ги показала до сега ... Simple Smile

Въобще не ми е хрумвало. В темата за коледната декорация имаше конкретен въпрос и тогава показах една от любимите си чаши - тази с клончетата илекс. А преди 1-2 години се опитах да снимам всяка чаша по отделно, но ентусизмът ми стигна само до четвъртата Satisfied И сега, ако не беше по-различната (и според мен, не достатъчно подходяща за темата с аранжирането на кухненската маса) снимка и интересът на Avi, нямаше да ми хрумне идеята, че те тези чашки са декорация всъщност Smile Спомням си, че първа в колекцията беше тази с розата и се предлагаше безплатно в условията на едногодишен абонамент. По принцип си 'падам' по семпли неща, но.. тази ми ти чашка толкова ми хареса, че се абонирах - по време, когато онлайн-пазаруването се приемаше с резерви, а като добавим и чупливото съдържание.. хммм Rolling Eyes Но порцеланът пристигаше в собствена луксозна, грижливо уплътнена и подплатена според индивидуалните размери и форма кутия, отделно тя самата добре опакована в транспортния пакет. Всеки месец получавах по една чашка: нямах представа каква, разбирах едва, когато отварях кутията. И винаги изживяването беше много приятно: дори чашката да ми идваше леко too much в първия момент Joy Всяка една е със своя собствена визия, живот, настроение.. история, характер. След изтичане на абонамента, установих, че ми липсва и започнах сама да издирвам други подобни чаши - из интернет и онлайн-магазини, в малки квартални бутици, из големите и известни магазини за порцелан и пр.места, където при възможност се заглеждах. На най-голямото съкровище попаднах съвсем случайно, когато влязох в магазинче за кинкалерия: роднините на розовата чашка открих там - чайник, каничка за мляко, захарница и чаша за капучино Scream Heart Eyes Satisfied Та, тъй.. колекцията, такава, каквото е по настоящем имам от около 15 години и шкафчетата са правени за нея Relaxed

Спирам с приказките.. следя с удоволствие темата и се радвам на снимките в нея!
Пожелавам на всички добро здраве и хубаво мартенско настроение в очакване на пролетта Hug

пп.

Напомнят ми на една книга, която четох наскоро - Клуб чаен порцелан.

Заинтригува ме. Ще я потърся Simple Smile

# 299
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
четирите книги на много добра цена Simple Smile и на мен ми стана интересно.

https://artplus.bg//?product_category=&post_type=product& … D0%BB%D0%B0%D0%BD

Общи условия

Активация на акаунт