Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 300 673
  • 2 884
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
И аз вчера го открих,една приятелка ме заведе.
Каза,че дъщеря и си е купувала страхотно спално бельо от него в Истанбул.
На намаление може да се намерят доста прилични неща.

# 271
Св.Валентин мина, но чак днес се сещам да покажа едни тематични чашkи - подарък, в които понякога си пием кафето:

и едни салфетки:

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 12:01 от Анонимен

# 272
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Малко ви поизоставих, но при всяка свободна минута хвърлям по едно око в групата. Както винаги в темата е пълно с красота и уют. През последните две седмици се занимавах с нещо съвсем ново за мен. Вдъхновението дойде от един разговор с госпожата от детската градина на сина ми, а темата е украса за Баба Марта и изложба с мартенски неща направени от родителите и децата. За детето още не сме започнали с неговия проект, но аз направих два проекта за украсата в групата. Много искам да чуя мнението ви, представям ви първият и вторият ми досег с плъстене на вълна и иглонабоване:

# 273
Браво! Страхотно се е получило! Много харесвам такива декорации и всяка година купувам мартеници от плъстена вълна или изработени чрез иглонабиване.

# 274
  • под тепетата
In4hi, чудесни са!  Много ще зарадваш госпожите и децата! Изпълнението е страхотно!
 Аз също започнах работа с вълна, но съвсем аматьорски , в смисъл без иглонабиване и плъстене. Използвам тази, която е като дебело въже или лента ( лошо описание). Направих цветя ( бели и червени), кокичета и едни дървета от вестници и рула домакинска хартия. Короните и клоните са със зелена вълна. Същата, която използвах за елхата за Коледа. В понеделник ще снимам. Много приятен за работа материал. Замислих се за есента, че ще стават чудесни листа и жълъди от вълната, пък и съм купила такова жълто като на минзухарите ти.

# 275
Инч, прекрасни мартенски декорации си направила от вълна! Не мога да повярвам, че се занимаваш за пръв път и толкова сложни неща си изпълнила. Аз много обичам вълна - използваме я за сурвачки, мартеници, коледни неща. Но никога не съм пробвала въпросните техники. Преди години на уличка на занаятите в Пловдив, децата правиха макове от вълна и вазички от глина на грънчарско колело. Впечатли ме плъстенето тогава, но така и не пробвах впоследствие. Ето една от вазичките, която стои на почетно място у свекърва ми:

# 276
  • под тепетата
Моите са съвсеееем аматьорски

# 277
Пак са хубави, Биляна Simple Smile
Вчера пуснах едни сукуленти в кашпички в цветарската тема, с въпрос за сукулентите. Но кашпичките са си по-скоро за тук:

# 278
  • Под сянката на разлистените кактуси
В Аризона е пролет

навън

Скрит текст:

и вътре

Скрит текст:

# 279
  • в сърцето на един мъж...
Ех, че хубаво!

# 280
В Аризона е пролет

навън

Скрит текст:

и вътре

Скрит текст:

Прекрасно е!
Имах колежка от Аризона, родена през февруари. На рождения си ден, загледана в снега навън ми каза - знаеш ли, за пръв път виждам сняг на рождения си ден.
Искам и аз вече пролет, днес видях лилави минзухарчета, но нямах време да снимам.

# 281
Здравейте, не съм се включвала до сега. Това е моята Първо-мартенска декорация.

# 282
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз ще си покажа мартеничките.

# 283
  • Sofia
Ехаа,много са хубави,Деспи!
И аз също си направих /не се виждат много хубаво,защото са опаковани/.
Скрит текст:

# 284
Много са ви хубави мартеничките!
И аз направих една голяма, за вкъщи.
Проблем ми беше сега в тия времена да намеря прежда, та само някакво букле открих в червено и бяло, а то малко рошаво стои.

Общи условия

Активация на акаунт