Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 301 143
  • 2 890
  •   3
Отговори
# 360
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ох, момичета, умирам от смях...Видях това и трябваше да го купя

защото котешката Фрида Кало всъщност живее у нас

И на вежди сме го докарали, и на мустаци Joy Като й намеря място, ще покажа

# 361
  • В градината...
Много свежо това зелено!
А тази Фрида е уникална!

# 362
tunata, на това коте все едно портрет сте му поръчали- къде я изнамери тази картина? Laughing Представям си розово плетено котешко кошче-легло със светло-синя кадифена възглавничка и балдахин и отзад на стената виси този портрет.
chrissy, от определен ъгъл великденската маса изглежда съвсем добре (първата снимка). Аз бих пробвала да разположа само трите листа някак едно до друго, леко встрани от средата на масата. В едното листо остават две свещи, заедно с едното яйце. В яйцето да си остане тревичката с пиленцето, но да се махне всичката останала трева, както и другото яйце от композицията. В другото листо само двете свещи и третото - празно или с едно пиленце без трева. Зайците може някъде при приборите или без тях. В никакъв случай не критикувам подредбата, просто като гледам си представям някакви неща, които е много вероятно да не стоят добре, ако се изпълнят.

Да си покажа и тук новата придобивка (левизия):

# 363
  • München, Deutschland
Еделвайс, благодаря за градивната критика, точно това търсех. Simple Smile  Нещо подобно ми написаха и в другата тема за аранжировка на маса, да избягам от симетрията, която има в момента. Ще пробвам довечера идеята ти, колко му е. Аз докато редих, тествах и такива варианти, но някакси не намерих идеалния. Simple Smile

Честита китка, много е симпатична. Simple Smile

Туна, голяма красавица тази котана. Наистина сякаш портрет сте й поръчали. Simple Smile

# 364
Само ви чета, нямам никакво време да снимам и да показвам(с бебе на 35 дена).
Но сега да покажа какво направих. Имах едни мнооого стари рамки със хербаризиран еделвайс. Бяха изкривени, изгнили, прашни от вътре. Та днес го прерамкирах. На тази черна етажерка се губи, но още не съм им намерила мястото.

А може да сменя рамките с бели. Ще видим.

# 365
Със светлосини Simple Smile леко състарени

# 366
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
купих си пиле Simple Smile ще го закача на вратата за 22 март, но и ще го използвам като шаблон за пълнени пилета Simple Smile
подобни на сърцата, да не си помислите нещо друго Simple Smile

не знам дали покзавах бабо мартенско-трето мартенските книгоразделителчета. Simple Smile само тези останаха, но имаше и с плетена на една кука висулка, и с "диамантени" плажни чехли, специално за колежката. Simple Smile

# 367
  • Под сянката на разлистените кактуси
tunata, на това коте все едно портрет сте му поръчали- къде я изнамери тази картина?

Ох, EdeIweiss, намерих я в моето лобно място...Имаме тук един магазин, Home Goods, разногледа ставам като вляза там...И онзи ден като влачех торбите към колата една жена минавайки покрай мене ми се усмихна и ми вика "Много вреден магазин, нали?" Не съм само аз значи Blush

Оттам отмъкнах и това коте

Ама иначе не съм луда коткарка, неееее, да не  си помислите нещо...

chrissy, благодаря, нали  е голяма красота мамината принцеса!

# 368
и аз искам такова магазинче. Sad
преди няколко години си бях намерила едно - средно между втора употреба и магазин за залежали стоки.
какви неземни хубавини имам от там... но го затвориха. Sad не издържа на наема, апосле и короната...

# 369
  • под тепетата
И аз съм си намерила такова. Ей оттам са ми тези нещица, някои съм успяла да префасонирам - къде успешно, къде не. На яйцата смятам да добавя филц в долната част.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 10:58 от bilqna_69

# 370
пилешките къщички са много идейни. Simple Smile

# 371
Аз пък от много време търся като тези основи от 4 дъсчици на bilqna. В коя точка на света се намира това магазинче и имали ги още? Simple Smile

# 372
  • Euskal Herria
Аз много неща от тук си вземам (когато сме си в България), близо е до дома ми. Обаче може да се пазарува и онлайн:
https://hobbysvqt.com/

# 373
  • под тепетата
Това магазинче е в Пловдив и по Коледа често го спохождах. Не винаги има нещо, което да ме грабне, но специално за дъсчиците - промоцията беше 5броя за 1,50лв. Купих 10 и 5 са за пилешките къщи. Основата за тревата е много интересна - между филц и хартия, навита на ролка. Яйцата също са по 1,50лв, пилетата на клонче - на същата промоция и имаше различни цветове.
 Ето горе-долу каква е идеята, иначе и цветенце ми се иска на някое яйчице да сложа...Не съм го сложила съвсем правилно филца  и не съм го залепила, че няма да пускам пищова сега.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 14:10 от bilqna_69

# 374
Много весело става яйцето така!
Пфуу и цената им на дъсчиците е прекрасна, но доколкото разбирам ги няма вече, а и да ги има нямам скоро път към Пловдив. Но все пак са в България, де, има някаква надежда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт