Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 301 085
  • 2 889
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Аз пък от много време търся като тези основи от 4 дъсчици на bilqna. В коя точка на света се намира това магазинче и имали ги още? Simple Smile

Аз съм си взимала от ЕМ АРТ такива,но не всеки път има.
Другата седмица ще минавам от там и,ако има,ще ти кажа.

# 376
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на сайта на ЕМ арт има интересни предложения Wink
трие го като спам, опитайте с търсене на "фигурка яйце за декорация" Simple Smile
Цитат

# 377
  • Асеновград
Това магазинче е в Пловдив и по Коледа често го спохождах. Не винаги има нещо, което да ме грабне, но специално за дъсчиците - промоцията беше 5броя за 1,50лв. Купих 10 и 5 са за пилешките къщи. Основата за тревата е много интересна - между филц и хартия, навита на ролка. Яйцата също са по 1,50лв, пилетата на клонче - на същата промоция и имаше различни цветове.
 Ето горе-долу каква е идеята, иначе и цветенце ми се иска на някое яйчице да сложа...Не съм го сложила съвсем правилно филца  и не съм го залепила, че няма да пускам пищова сега.

Даа, един от любимите ми магазини е това, преди беше в подлеза обаче след наводнението преди 3 години някъде го преместиха където е сега. Обожавам го този магазин!!! Бях там преди седмица, а не бях ходила от много време!! Имам сумати нещица от там. Даже на снимките които постнах преди няколко страници, от там са ми огледалните рамки. Много евтино всичко в магазинаи понякога имат страхотни попадения! А преди докато беше в подлеза беше всичко по левче, аз още бях ученичка, редовно с една приятелка си тръгвахме с големи торби от там, то има всичко😄😄.

# 378
В София има ли го това магазинче?

# 379
Идвам да питам и тук, момичета. Пълна съм с въпроси относно това

https://youtu.be/lrA3Hc7d5ng

1. С какво маже балона? Лепило на водна основа? Прилича ми на лепило за тапети.
2. Гипс ли налива вътре?
3. Какви бои са подходящи за това чудо?
Много благодаря предварително и се извинявам ако не съм на правилното място.

# 380
Под клипа са изброени съставките:
Скрит текст:
Used materials:
balloon
*White cement/plaster *
Acrylic paints *
mini drill *
paper cutter knife *
Candles
Балон, бял цимент, акрилни бои, малка бормашина, макетен нож, свещи.

Да се похваля и аз с нещо - от известно време си правя разни декорации с бои за стъкло - харесват ми отраженията, които се получават, когато се използва като свещник:
Скрит текст:

Тук описах как се прави: https://rasnineshta.blogspot.com/2021/02/blog-post_19.html

# 381
  • под тепетата
Много яко и красиво!

# 382
Благодаря Simple Smile

# 383
Имоята дъщеря има едно такова изрисувано бурканче. По принцип има точна ръка, а тук контурът не е особено чист - явно не е лесна работа:

Но пък свети много приятно в тъмното Simple Smile

# 384
Много е ефектно!
С контура се свиква, трябва да се тренира.
Ето една истинска майсторка в Ю туб - чудя се как ги прави тези тънки линии... https://www.youtube.com/channel/UCKNLcRKLe6lU_mybmuEcoDg

# 385
  • München, Deutschland
Нещо новичко от снощи от мен. 😃

# 386
  • На острова
Chrissy, как се казваха тези във вазата, котешка лапичка май? Някой знае линкак се казват на английски? Баба ми имаше в нейния апартамент такива, много ги обичах като малка 😍

# 387
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Върба Ива (Salix caprea, Goat willow)
https://medpedia.framar.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8% … D0%B8%D0%B2%D0%B0

# 388
  • Австрия
Върба е това (Salix daphnoides), както и тук, така и при Криси, върбовите клонки наречени Palmkätzchen са много харесвани и по традиция се ползват като великденска украса. Слагат се във ваза и на тях се окачват декоративни яйца. Те пък от своя страна могат да бъдат боядисани, рисувани, плетени, c апликации.. и от различен материал, включително порцелан и стъкло. Традиционните са от кухи кокоши яйца. Свеки всяка година си реди една такава ваза, аз - не Blush

Скрит текст:

Криси, аз винаги съм ги свързвала с малки овчици или зайчета, а не с котенца, както се наричат на немски.. та, комбинацията ти с фигурките на овце и с деко-топките, които пък в случая асоциирам с кълбета прежда, намирам за много удачна и симпатична Grinning

Романтично и красиво, pppqqq!

Еделвайс, браво на дъщеричка! Чудесно е Heart ExlЛуна и Слънце слети в едно, нали? Heart Eyes Този символ ми е слабост.. дори имам собственоръчно рисувани керамични чашка с чинийка с тематиката - още си пия в тях ежедневното сутрешно кафе..

# 389
Еделвайс, браво на дъщеричка! Чудесно е Heart ExlЛуна и Слънце слети в едно, нали? Heart Eyes Този символ ми е слабост.. дори имам собственоръчно рисувани керамични чашка с чинийка с тематиката - още си пия в тях ежедневното сутрешно кафе..
Да, този символ е, като от страната на луната по бурканчето са нарисувани звезди с бяло (които според мен трябваше да са оставени прозрачни, за да свети по-силно през тях, но така ги е видяло детето нещата:))
На тези пухкави пъпчици на върбите като малки им викахме "котенца".

Общи условия

Активация на акаунт