Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 264 387
  • 2 546
  •   1
Отговори
# 990
DimS., а теб, Дими си те следя с особено внимание и почит. И тук, и във фейсбук. Страхотни неща правиш!

# 991
  • София
Конструктор Лего, оказа се че какво ли не правят Лего.

# 992
  • Бургас
Лелеее,много са красиви!
Браво,момичета!

# 993
  • Австрия
Благодаря, Пипи! Симпатията е взаимна Hug

Импровизация на ".. и да се хванем за зелено.." Satisfied

# 994
  • Велико Търново
Dims, плени минималистичнто ми съзнание, пролетно Simple Smile

# 995
  • Австрия
Hug Хеййй.. 007, всъщност си помислих точно за теб, като публикувах.. та, просто ми мина мисълта, че ако някой оцени черните свещи в черните свещници.. ще си ти това Blush

пп. Иначе.. не е особено удачно да се снима срещу прозореца във всекидневната, но.. Wink

# 996
И аз съм влюбена в зеленото на фона на черното, прекрасно съчетание!
Аз нещо за нищо нямам настроение напоследък, уж си купих някакви неща, но си седят по торбите, нито ми се украсява, нито нищо Sad

# 997
Моите декорации вкъщи, а и тези, които последно купих/събрах, са по-скоро зимни Simple Smile Цъфналите ми цветя са пролетни, но уж били по-подходящи за цветарската тема.
Последната ми покупка е декорация и салфетки с птичката от аватара на DimS. Много ми е любима и въпреки, че картината е зимна, не се стърпях. Откак си храня птички на терасата, се запалих да ги снимам (не само тези на терасата) и тази червеношийка, всеки път като я видя през обектива, успява много да ме развълнува.

Ходейки по гората да гоня птичките, си събрах и някакви клонки с малки шишарки. Няма да са за пролетния сезон, но от есента нататък ще ги включвам някъде. Тук са измити и бучнати безразборно да съхнат, не са аранжирани:

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:25 от Анонимен

# 998
  • Австрия
Много хубави салфетки и картинка, Еделвайс! Въпреки че.. не могат да се сравнят със снимките на птичките на терасата ти: много добре си ги спомням, силно ме впечатлиха Heart Eyes Но аз съм и пристрастна, де Satisfied

В неделя с малкия се хванахме да направим ново венче за входната врата:

Не е от естествени материали, тъй като все подпираме там с рамо и.. трябва да издържа. особено нахлуването на синковеца.

# 999
  • София/Севлиево
Аз вчера сложих това в бебешката стая,преди имаше зимна с елхички и две бели мечки(мисля,че в коледната тема ги показвах).

# 1 000
  • Под сянката на разлистените кактуси
Моята много мила и много талантлива сестра ми е нарисувала акварели за лавандуловата тоалетна и ми ги изпрати чак в Щатите Heart

Вече са закачени, чак и художествен критик се намери Joy

# 1 001
  • под тепетата
Разкошни са! Пет пъти се връщах да ги гледам! Пристрастена съм към лавандула и отивам да си направя лавандулов сироп.

# 1 002
  • München, Deutschland
Туна, страхотни са И аз като Билянчето така се връщам да ги гледам.

Браво на сестра ти и честита ти нова красотичка за банята. 😃

# 1 003
  • в сърцето на един мъж...
Еха, много са красиви! Да са ти честити! А сестра ти е много талантлива!

# 1 004
  • След завоя в дясно
Разкошни са! Пет пъти се връщах да ги гледам! Пристрастена съм към лавандула и отивам да си направя лавандулов сироп.
Как правите сироп от лавандула ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт