Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 264 863
  • 2 547
  •   1
Отговори
# 1 005
Ау, страхотни са! Обожавам лавандула!
Следващата седмица лека-полека  започвам с великденските украси.

# 1 006
  • Под сянката на разлистените кактуси
Благодаря ви момичета, много сте мили! Казах й за вашите отзиви и тя много се зарадва. Ами то с три деца, едното от които тийн, а и постоянно врещящо 3 годишно, освен да си намери някакво креативно хоби за отпускане на душата, какво й остава...

За да не е съвсем спам, тези също са ми от нея за всекидневната:

# 1 007
  • под тепетата
Поздравления за сестра ти, tunata! И в двете направления се справя отлично, явно!

# 1 008
  • в сърцето на един мъж...
Еха, респект! Хем три деца, хем време за рисуване. И вторите рисунки са много красиви!

# 1 009
То и аз искам креативно хоби за отпускане на нервата, ама кат съм с двете леви ръце? Т'ва дето ще нарисувам, няма да го разберат и в музея за модерно искуство...
Респект, тая жена рисува страхотно! Ако започне да продава творенията си, бих си купила малко лавандулки и ириси, прекрасни са!

# 1 010
tunata, големи хубавини! Да идва и сестра ти в темата Simple Smile
Pipi_, ако ти доставя удоволствие, какво значение има? Освен това има едни приятни занимания "Рисуване и вино", на които всички успяват да направят много прилични картини. По време на Ковид, пускаха и безплатни онлайн занимания, които все още се намират в нет-а.
Аз тези дни си взех от приятелка един старинен чайник. Тя прекарва доста време на село и понякога ѝ попадат разни интересни (и ненужни за собствениците) предмети, от старите къщи и пазарите там. Та го напълних с нарциси, които си донесох уикенда от градината на село. Дойде си истинската пролет и у нас Simple Smile

# 1 011
  • Велико Търново
Като ги видях и веднага реших да се покажа и аз, каква крадла съм. Вчера следобед, ходих с малкия до съседния двор да си набера Simple Smile

Стаята грейна!!!

# 1 012
Като ги видях и веднага реших да се покажа и аз, каква крадла съм.
Изобщо не си крадла, ами да вземат и други момичета да направят като теб, че да стане още по-свежо в темата. Дано покрай Великден да има повече вдъхновение Simple Smile

# 1 013
  • Велико Търново
Нямам търпение да дойде Великден, за да си сложа розовата премяна. Този празник се надявам да ми стане любим, защото последната година беше много драматичен в нас, дори не бяхме вкъщи за празника а с малкия ми син обикаляхме различни болници. Иска ми се сега, така да компенсирам с уют, за да изтрия лошите спомени.
По-хубаво от вкъщи няма, не го забравяйте! Дори и със счупени неща, овехтели мебели или изтъркани облегалки, всичко вкъщи си е най-хубаво!
Дали с малко цветя, дали леко пренареждане или просто малко слънце в стаята и дома заиява! Не са ни нужни торби с пари за да направим това което искаме, а малко желание, настроение и усещане!
От рисуваните лавандули, през красивите легота и цветя от последните снимки всички доказвате точно това!

# 1 014
Много са хубави нарцисите и веднага създават слънчево пролетно настроение! Щеше ми се да има откъде и аз да си открадна! Но не стига, че трябва да купувам цветя, щом се върна вкъщи ги нападат вредители:

# 1 015
skk007, слагай я розовата премяна още от сега Simple Smile Бях уикенда по вашия край и дърветата цъфнаха за ден-два пред очите ми. След премеждията, които описваш, заслужавате цялото семейство един спокоен и светъл Великден, а ние ще се надяваме да споделиш. Напълно си права, че не са нужни торби с пари, а само малко желание, за да си го направиш красиво и уютно. Като погледна у нас, освен няколко вази и свещи, останалата декорация са ми все "природни" неща. Тия дни си събрах едни клони, целите в някакъв жълт лишеи - толкова са красиви! Обрах няколко орязани клонки от кайсията и сега са ми във вазичка да цъфнат. Ей-такива неща са ми най на сърце, а "струват" една приятна и здравословна разходка в градината, гората, планината или по плажа Simple Smile

# 1 016
Вече започнах да украсявам, толкова ми е пролетно. Смених калъфките на малките възглавнички на диваните - сега са в пролетно-великденската тематика. Навсякъде съм разхвърляла зайчета и дървени надписчета  на пролет и Великден , да е шарено и весело Smiley
Скрит текст:

# 1 017
  • Euskal Herria
За пръв път виждам великденски украси по магазините при нас. Поразгледах и набелязах някои неща. Досега спорадично тук-там са пускали по нещо. Тук не боядисват яйца, единствено шоколадови фигурки зареждат.

# 1 018
Danifin1, страхотни са ти зайците Heart

Аз не можах да се въздържа вчера:

# 1 019
Аз днес си украсих кухненския прозорец. Снимам ви го вечерно време, защото е с източно изложение, слънцето осветява снимката и не се вижда както трябва. Другата седмица ще сложа още туй-онуй, че ние празнуваме и католическия Великден.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 00:00 от poppy-fairy

Общи условия

Активация на акаунт