Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 264 873
  • 2 547
  •   3
Отговори
# 1 020
poppy-fairy, чудна ти е украсата! Един въпрос - откъде се сдоби с това VW? Искам и аз!

# 1 021
  • Асеновград
И аз смених украсата онзи ден, вече ми е много пролетно, и цветя имам много красиви и орхидеята ми цъфна, но забравих да ги снимам.

Нещо много натруфено ми станаха тези декорации на скрина отгоре, но ще ги разредя скоро, изкарах всичко за да не го забравя просто.🌸🐰🌼

# 1 022
  • Велико Търново
Както се казва
"кражбА колкото може!"
Явно неделя ще ми бъде ден за бране на цветя от съседските градини Simple Smile

# 1 023
Много свежо посрещане на сутринта😍
Аз много обичам да градинарствам , ти като имаш двор не те ли човърка да си направиш  градина с цветя?

# 1 024
Тайно ви чета от известно време,но последните постове ме провокират да пиша. Страхотно сте си украсили! 😍 Аз имам проблем с ММ-не обича никакви излишни неща по плотове,маси и мебели. 😤 А украсата е за него абсолютно ненужна. Сега обаче ще си правим разни великденски неща и ще украсяваме с детето,пък той нека си мрънка. 😆
За сметка на това,навън имам много цветя,вече даже нямам място да садя. Та това ми е утехата. 😊

# 1 025
  • Велико Търново
Много свежо посрещане на сутринта😍
Аз много обичам да градинарствам , ти като имаш двор не те ли човърка да си направиш  градина с цветя?
Имам огромен двор, но засега с малки деца сме само с трева. И то в окаяно състояние Sad

# 1 026
poppy-fairy, чудна ти е украсата! Един въпрос - откъде се сдоби с това VW? Искам и аз!

Pipi, мъкнем си ги откъде ли не. Където видя VW си купувам Joy, фенове сме. Това специално е саксия и май беше от The Range, UK верига. Имам и още, щракнах ти ги и тях. Единият ми е от един битак в Испания, другия ми е от Австрия, а тенекиеният знак от Швейцария.

# 1 027
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
такава саксия количка имаше миналата година в хоуммакс, имаше и фотоапарати Wink
за 15 септември купихме такива за класния и мъжките представители на учителското съсловие. Горинич реши, че букет за мъж не е добра идея.
извинете, забравих. размерът не е този. бяха като за едно кактусче.

# 1 028
  • в сърцето на един мъж...
Еха, много хубава украса, а фолксвагените са страхотни!

# 1 029
Днес сложих малко неутрална декорация във всекидневната върху камината, че да не стане прекалено много. В кухнята някак шаренийката върви и е весело, но тук определено ми бие на кич когато е натруфено, затова се ограничих в цветовете.

# 1 030
Ето нещо от мен.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 031
  • Под Сините камъни
Страхотни красоти сте показали момичета.
Вчера и аз смених украсата от мартенска на великденска, но сякаш искам още 😁

# 1 032
  • Под сянката на разлистените кактуси
Става много пролетно и хубаво в темата Heart

И аз сложих някакви украси вече

# 1 033
  • След завоя в дясно
Малко Великденско настроение и от мен

# 1 034
  • София

Ето две мои нови декорации...

Общи условия