Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 264 965
  • 2 547
  •   1
Отговори
# 1 035
И аз насложих малко елементи във ваканционната ни къща вдъхновена от вашите красоти

# 1 036
  • Австрия
По тукашните земи има традиция да се украсява дръвче със специални, декоративни великденски яйца. Биват най-различни: по цвят, материал и начин на изработка.
Порцеланови:
Скрит текст:

продухани и гравирани яйца

Пластмасови:
Скрит текст:

Изплетени на една кука
Скрит текст:

и на две куки:
Скрит текст:

Стъклени:
Скрит текст:

Особено пък украсените собственоръчно вкъщи.. биват всякакви! Grinning

Моята свекърва всяка години нарежда във ваза  върбови клонки и по тях окачва най-различни яйца.
Скрит текст:
Taка правят и повечето хора:

Тая година за пръв път със сина ми решихме да имаме Великденско 'дръвче'. Купих малки стъклени яйчица (сходни са на коледните играчки за елха) и ги напълнихме с цветни перца:

Ostern&Kähler1a by Dimitrana S, auf Flickr

# 1 037
Ееех, Dims, тъкмо днес и аз накичих яйцата. Обикновено украсявам сухи върбови клонки с яйца и слагам масичка на централния външен прозорец, за да се вижда хубаво от улицата. Остана да окача само венеца, но ще го направя в неделя на католишката Цветница.

# 1 038
Ами вчера и аз най-накрая се заех с декорация-Великден. Но нещо не ми се получи :/ Зайчетата по-скоро ми мясат на прасенца и мишки Sweat Smile
Материали: стари чорапки, всякакви щуротийки, мъниста, прежда ...

Тези дни ще се заема пак с декорация-Великден и ще се получи по-успешно! Wink

# 1 039
Пролетната ваканция сме в Австрия. Католическият Великден е една седмица преди нашия и е много приятно украсено навсякъде:

# 1 040
Аз още не съм украсила, но минавам да се похваля с две нови филцови зайчета, които купих от благотворителната инициатива на ebag.bg. Страшно са сладки, на снимката дори не си личи. Децата са влюбени в тях, не знам как ще им ги измъкна от ръцете като тръгна да украсявам Wink.  Според описанието са правени от жени в риск и 100% от приходите отиват за тях.

Мисля на следващото пазаруване преди Великден да купя и от другите им благотворителни прoдукти
- висулки за оцветяване за децата

- текстилен панер

# 1 041
  • в сърцето на един мъж...
О, много са хубави зайчетата. Може ли да пуснете линк към тази инициатива?

# 1 042
О, много са хубави зайчетата. Може ли да пуснете линк към тази инициатива?

Ами само да не се сметне за реклама. Ето тук са всички продукти - https://www.ebag.bg/pages/darpazar

# 1 043
  • под тепетата
Страхотни са зайчетата! Мисля, че се водеше иглонабиване техниката.

# 1 044
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря!

# 1 045
Споделям какво си аранжирах набързо и с подръчни средства плюс едно циментово зайче от Pepco.

# 1 046
  • Велико Търново
Силктъч Simple Smile, страхотно е! Напомня ми за Япония Simple Smile

# 1 047
Инициативата на E-bag е прекрасна, само че опорочена Rage
Аз съм доброволец на КаритАрт (понякога има артикули и на Благовещение и  Рождество Христово) и веднага забелязах надценката на продуктите!
Ако искате да ги подкрепите, поръчайте директно от тях. Всички си имат странички и изпращат с удоволствие Hug
В София ще бъдат на Миш-маш феста в ларгото идния уикенд, който има възможност и не иска да плаща доставка.

# 1 048
Е, нормално е да има надценка, носят ти го на вратата...

# 1 049
Силктъч Simple Smile, страхотно е! Напомня ми за Япония Simple Smile
Благодаря! Blush Това е защото ползвах вишнови клонки.

Общи условия

Активация на акаунт