Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 264 991
  • 2 547
  •   2
Отговори
# 1 050
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря за информацията. Аз физически не мога да посетя базара. Видях сега, че имат страница във фейсбук, но няма как да се видят артикулите добре и да се поръчат Sad

# 1 051
Е, нормално е да има надценка, носят ти го на вратата...
Написали са: Купувайки от тях, ти подкрепяш конкретна човешка съдба, идея, развитие. 100% от приходите, които eBag събере от продажбата на продуктите от тази страница, ще бъдат предоставени на съответните социални предприятия, които са ги изработили. Пазаруваш с кауза, даряваш смисъл!
Дали ще им дарят и надценката ( например 4 лв на кошница)?
Ето страничката на КаритАрт:
https://caritart.bg/%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%ba% … 1%87%d0%ba%d0%b8/

# 1 052
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря ти, конкретно ме заинтригува каузата на жените. А зайците много ми харесаха. На ебаг има само един. А на другата страница във фейсбук са приготвени за базари и никъде няма повече информация.

# 1 053
Има, има Hug
Рождество ще бъдат в Хилтън целия април:

# 1 054
Ами 100% от приходите това значи по принцип. На практика може да ги питаме

# 1 055
Е, нормално е да има надценка, носят ти го на вратата...
Написали са: Купувайки от тях, ти подкрепяш конкретна човешка съдба, идея, развитие. 100% от приходите, които eBag събере от продажбата на продуктите от тази страница, ще бъдат предоставени на съответните социални предприятия, които са ги изработили. Пазаруваш с кауза, даряваш смисъл!
Дали ще им дарят и надценката ( например 4 лв на кошница)?
Ето страничката на КаритАрт:
https://caritart.bg/%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%ba% … 1%87%d0%ba%d0%b8/

BekiB, аз също познавам КаритАрт и конкретно за тяхната надценка мога да ти я обясня Wink. Идва от ДДС-то, което ебаг начисляват на крайните клиенти. Фондацията не е регистрирана по ДДС и цените на сайта им са без такива, но ебаг са регистрирани и длъжни по закон да начисляват 20% отгоре на цената. За съжаление в България благотворителните организации не са освободени от ДДС, така че ебаг нищо не могат да направят по въпроса. 16 лева цена за фондацията + 3,2 лв. ДДС + 0,80 ст. за отделна опаковка на всеки продукт = 20 лева. Да, малко по-скъпо е отколкото да си го купиш директно от офиса на фондацията, но смисъла на такива партньорства е, че много хора, които не знаят нищо за работата им с Каритас и никога няма да идат нито на място в офиса им, нито ще следят на кой базар са, ще разберат за продуктите им и ще ги купят. Освен това доста ще се замислиш дали да купиш 1 кошница от техния сайт за 16 лева и да платиш 7 лева куриер за нея, а съвсем друго - ако можеш да го получиш с останалите продукти, които получаваш от ебаг със седмичния си пазар като в моя случай и доставката ти излиза безплатно.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 23:41 от sunlight_eli

# 1 056
  • Под сянката на разлистените кактуси
И Подносът е нареден - аз приключвам с великденските украси

# 1 057
  • под тепетата
Ми , не е нареден правилно! Няма ни едно великденско коте до него  Wink

# 1 058
  • Под сянката на разлистените кактуси
Joy Биляна, права си! Чудех се какво липсва! Веднага се поправям с любезното съдействие на мис Сейдж

# 1 059
Да ви покажа и нашето творение. Днес този петел го занесоха на великденски базар в училище

# 1 060
И аз да се включа. Днес си поиграх вкъщи. Напрсвих единия прозорец и стелажа

# 1 061
  • Австрия
Много са сладки филцовите зайчета Heart Eyes

И от мен няколко Великденски дългоушковци - още не са боядисали яйцата Wink

# 1 062
Много са сладки филцовите зайчета Heart Eyes

И от мен няколко Великденски дългоушковци - още не са боядисали яйцата Wink

Страхотни са 🥰🥰🥰 би ли споделила от къде са закупени

# 1 063
  • Австрия
Не помня Relaxed.. имам ги от поне 10 години.

# 1 064
Ето и нещо, което чакам да пристигне. От страничка във фейсбук. Ръчно изработен великденски венец 🤩🤩🤩 Нямам търпение да пристигне и една поставчица за яйце

Общи условия

Активация на акаунт