Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 301 173
  • 2 890
  •   1
Отговори
# 345
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Коледното дръвче за 5 Лъва от Юск и яйца от немски център - 3 броя за 1,50

Simple Smile малко духа и поприбрах украсата.

# 346
  • В градината...
Вчерашната ни "украса" след градината.

# 347
  • в сърцето на един мъж...
Д0Д0 - разкошно е!
EdeIweiss - много симпатични сапунчета! И оригинален подарък.
Добри, много са готини тия яйчица, аз си бях купила зайче и яйце, само че зелени Simple Smile
П.С. Да споделя завършека на драмата с книгите - писах на издателството, след като не открихме книжарниците, отговори ми някакъв много мил господин, в петък говорихме, в понеделник вече книгите бяха при мен. Без допълнителното оскъпяване за куриера, общо излезе 35 лв поръчката до адрес Simple Smile Много благодаря, че съдейства!

# 348
Simple Smile радвам се, че бях полезна, макар и с малко.
намислила съм да мина пак през "немския център" и да попитам за други цветове от яйцата.
а може да се разходя и до някой друг, може пък да са заредили на едно място едни  цветове, на друго - други. Simple Smile
раздадох сърцата и книгоразделителчетата. казаха, че ги харесват. преди малко направих още. Simple Smile радвам се, когато направя нещо и то се хареса. Simple Smile

# 349
  • в сърцето на един мъж...
Много бяха хубави сърцата! Аз не мога да шия, нищо, че имам машина Simple Smile Затова леко завиждам за тия неща

# 350
то се оказа много просто. Simple Smile има обръщани, има и с външен шев. Simple Smile
който иска да ги ползва за декорация, който иска - за игленик. Simple Smile
но свърши престилката. Simple Smile сега съм хвърлила око на една риза на половинката.

# 351
  • Euskal Herria
Като отида на гости на дъщеря ми, ще се огледам за декорации - пролетни, великденски. Нищо, че католическия Великден ще е минал, те пък после намаляват цените. Simple Smile

# 352
Част от 8-мо мартенските ми красиви подаръци!

Свещите много се харесаха!😉

# 353
  • ВАРНА
Като отида на гости на дъщеря ми, ще се огледам за декорации - пролетни, великденски. Нищо, че католическия Великден ще е минал, те пък после намаляват цените. Simple Smile

Тази година има цял месец разлика между католическия и православния - много странна работа.

4 Април и 2 Май

# 354
Мисля, че и друг път се е случвало.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:33 от utro77

# 355
  • Mediterraneo
Никак не е странно, случва се достатъчно често.

# 356
Варненец, Великден е на 30-ти април, не на 2 май.

Но, да - почти цял месец е.
Не знам кой календар гледаш, но тази година Великден е на 2 май!!!. 30 април е разпети петък

# 357
Варненец, Великден е на 30-ти април, не на 2 май.

Но, да - почти цял месец е.
Не знам кой календар гледаш, но тази година Великден е на 2 май!!!. 30 април е разпети петък

Вярно!
Аз гледам май месец на календара и си мисля, че е април. Flushed
Грешката е моя.
Но така ми беше останало в ума още като разбрах преди време кога е Великден тази година. Rolling EyesRolling Eyes

# 358
Грешката е вярна, на 4-ти април тази година е католическият Великден, а на 2-ри май е православният. Grinning

# 359
  • München, Deutschland
Напоследък малко време ми остава, та първи март беше малко постен откъм декорации, само няколко мартенички провиснах и ето това подредих. Тук съм забравила червените салфетки 😃

И едно старо домашно производство от студентските ми години. 😃

А днес ме осени неочаквано вдъхновение за нещо свежо, а и до тукашния Великден остава по-малко от месец. Изглежда много разхвърляна масата, а реално стои по-балансирана наживо, нз защо така и приемам идеи как да я променя. Само че свежи цветя нямам в момента...

Общи условия

Активация на акаунт