Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 301 085
  • 2 889
  •   1
Отговори
# 390
  • München, Deutschland
Специално 2 пъти попитах как се казва растението, но беше толкова дълга и сложна дума, че изобщо не я запомних Flushed, изобщо не беше нещо лесно като Palmkätzchen, а вероятно нещо местно баварско. Simple Smile

От години гледам снимки с такива клончета като Великденски украси от западна Европа и никога не съм виждала да си купя. Тази година за пръв път един човечец продаваше пред Лидл, имаше и големи, беше направил и пролетни венци от тях и веднага си взех. Simple Smile Взех си и някакво ново растение и подредих нова маса, ще показвам по-натам. Wink

# 391
  • Австрия
...и никога не съм виждала да си купя.

У наше село има навсякъде, където се продават цветя. Мисля, миналата година даже в хранителните магазини съм виждала върбови клонки...

Ох, да идва вече пролетта.. Flowers Herb Flowers Tulip

И малко (силиконови) лаленца от мен:

Утре ще си взема истински Grinning

# 392
  • В градината...
Аз имам такава върба, но рано рано стават тези пухчета и до Великден разцъфват.

# 393
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако не се сложат във вода изсъхват и остават като сухи цветя. Wink

# 394
  • При елфите ...
....И малко (силиконови) лаленца от мен:

Скрит текст:

Утре ще си взема истински Grinning
[/spoiler]
Страхотни... многооо ми харесаха композициите...

Да сА по'фаля... 😉  много си ги харесвам...

# 395
  • Австрия
И на мен много ми харесват, Aredhel! Кажи, моля,  от къде са, може и тук да се намират.. От какъв материал са? Те са с връвчици, нали? Но може и да не се окачват.. Ехааа.. страхотни са! Тъй като тази година има огромна разлика между православния и католическия празник, мисля първият да е цветен и пъстър, а вторият по-различен (е, може и обратното), не знам още какъв точно, но без характерната шарения и златно между класическото бяло и черно ми се струва чудна комбинация Simple Smile

# 396
  • При елфите ...
И на мен много ми харесват, Aredhel! Кажи, моля,  от къде са, може и тук да се намират.. От какъв материал са? Те са с връвчици, нали? Но може и да не се окачват.. Ехааа.. страхотни са! Тъй като тази година има огромна разлика между православния и католическия празник, мисля първият да е цветен и пъстър, а вторият по-различен (е, може и обратното), не знам още какъв точно, но без характерната шарения и златно между класическото бяло и черно ми се струва чудна комбинация Simple Smile
DimS., взех ги от КиК... за закачване са... моят Великден ще е черно-бял... Wink

# 397
  • в сърцето на един мъж...
Аз си купих подобни от алди Simple Smile Мисля тази или другата седмица да украся. Надявам се да си намеря върба нова, че моята вече не става за нищо, а и в градината имам къде да ги закача, че децата се готвят да търсят оставени от великденския заек лакомства Simple Smile

# 398
Прекрасна тема! Следя я още от начало, но чак сега имам нещо (скромно), с което да се включа Simple Smile
Лалетата са силиконови, но според мен доста сполучливи и за поредна година си ги ползвам.

# 399
  • в сърцето на един мъж...
Alyssa много са хубави и не им личи, че са силиконови Simple Smile
Малко пролетна украса - така ухаят тия нарциси...

Ето моите яйчица, за градината са ок Simple Smile

# 400
Alyssa, бихте ли споделила от къде сте закупила лалетата?

# 401
От английския Аmazon са купувани, но беше някакъв късмет, че да сполучливи. Поръчах си веднага след това бели от същия производител и бяха много "пластмасови".

# 402
  • Австрия

DimS., взех ги от КиК... моят Великден ще е черно-бял... Wink

Нямаше в нашия.. Няма да е Великден у нас в бяло, черно, златно. Друго ще мисля..

Но пък по пътя към КиК си откъснах това:

# 403
  • При елфите ...

DimS., взех ги от КиК... моят Великден ще е черно-бял... Wink

Нямаше в нашия.. Няма да е Великден у нас в бяло, черно, златно. Друго ще мисля..

Но пък по пътя към КиК си откъснах това:

Скрит текст:
Много нежно... а свещниците са уникални... много ми харесват...

# 404
  • Австрия
Ами.. аз и слабост към свещници имам, Aredhel Relaxed Имам точно 23 различни по размер и форма, пръснати единично и по групи из жилището и около десетина прибрани в шкафа Satisfied

За вчерашния празник, който вкъщи тачим и заради годишнината от сватбения ден, пролетно-цветна украса по идея на синчето и с моя реализация:

Скрит текст:

Тъй като цветята обаче са малко по-високи от моите представи за цветна украса на масата по време на хранене, бяха заменени с няколко свещника с жълти свещи. Много харесвам, светлината на свещите ми създава уютно настроение и ползвам често - дори и през лятото късно вечер..

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 13:45 от DimS.

Общи условия

Активация на акаунт