Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 273 719
  • 2 638
  •   3
Отговори
# 645
Как декорирате баня, тоалетна?
Дайте някакви идеи, моля!

Скрит текст:
Сутрин особено, внимаваме да не декорираме, че... Laughing

# 646
  • под тепетата
За цвета имам съмнения, че е естествен.Правих сироп от лавандула и от мента. Нито е лилав, нито зелен. Може би, ако леко се изпече и смели като кафе, ще стане едро брашно.
 St.Dobri, точно за същите се сетих и аз.
Ето , че с МамаНаПринцеси имаме нещо общо

Вътре им сложих пликчета с лавандула и станаха възглавнички за релакс, в допълнение и покривка за маса.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 08:11 от bilqna_69

# 647
Как декорирате баня, тоалетна?
Дайте някакви идеи, моля!

Скрит текст:
Сутрин особено, внимаваме да не декорираме, че... Laughing

Скрит текст:
Много благодаря, не само сутрин внимаваме, а през целия ден, вечер и нощ ...
Малко нескопосан опит да отговориш оригинално    

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 17:38 от monii

# 648
  • под тепетата
Не мога да редактирам

Днес съм планувала разходка, за да си набера сините тръни - ехинопсис (дано не бъркам) за декорация.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 08:43 от bilqna_69

# 649
  • При елфите ...
Вчера гледах в КиК есенна и коледна украса... Simple Smile

# 650
В банята имам сферична ваза, която искам да напълня със сапунчета с морски форми, но не намирам - имам 2 мидички от English home и една рибка от Рефан.
Идеята е нещо подобно:

# 651
Наскоро се сдобих с временно шкафче за банята /бленувам от години за ремонт и дано ми се случи вече/, затова се опитвам с подръчни средства да освежа обстановката. Та това си декорирах в една чинийка от чаша за кафе, и подложка за лъжица за готвене, свещичките ги имам отдавна от Алиекспрес:

Не е кой знае какво, но ми доставя радост на окото.

# 652
Украсявате ли есенно вие?
Аз нещо за есенна украса не мога да се вдъхновя и обикнквено около Хелоуин, че малката да се радва правя нещо малко тикви дълбаем, рисуваме.

# 653
В банята, между двете мивки, имам една кошничка със собственоръчно събирани морски съкровища

Имам прозорец, на който стои една жива папрат

Отделно по разни полици сме наслагали красиви шишенца с ароматни (цветни) соли за вана, някое и друго сапунче. Между другото, дъщеря ми имаше комплект за изработка на сапуни, с шаблони точно на морски обитатели.

Имаме отделно още една тоалетна, в която съм сложила ароматни пръчици, отново със събрани от нас камъчета и зимно време за 2-3 месеца държа едни "заспали" кактуси в подходящи на цвят кашпички

# 654
  • София

Това ми е в момента в хола.

# 655
  • Под сянката на разлистените кактуси
Украсявате ли есенно вие?

Аз много украсявам есенно, защото много се радвам, че противното аризонско лято си отива! Пък и празници, Хелоуин, Тенксгивинг. Ето някои неща от предишни години:

# 656
В банята съм ползвала такива кошнички от JYSK

Както и ето такива изкуствени саксийки от ИКЕА

tunata, много красиви есенни декорации!
EdeIweiss, много ми харесва това, което се вижда от банята ти!

# 657
В банята, между двете мивки, имам една кошничка със собственоръчно събирани морски съкровища

Имам прозорец, на който стои една жива папрат

Отделно по разни полици сме наслагали красиви шишенца с ароматни (цветни) соли за вана, някое и друго сапунче. Между другото, дъщеря ми имаше комплект за изработка на сапуни, с шаблони точно на морски обитатели.

Имаме отделно още една тоалетна, в която съм сложила ароматни пръчици, отново със събрани от нас камъчета и зимно време за 2-3 месеца държа едни "заспали" кактуси в подходящи на цвят кашпички

Красота 🐚 Откъде е тази кошничка? От кога търся такава в бяло.

# 658
Благодаря! Simple Smile
Кошничката е от Джъмбо. По принцип идеята ми беше за нещо керамично, синьо, във формата на риба, раковина или звезда. И ми се искаше да е нещо по-плитко, защото сега на дъното е пълно със съкровища, които не се виждат. Но в крайна сметка това харесах.

Момичета, вчера се върнах в София и направо почувствах, че е дошла есента ... Летните ми декорации ми изглеждат не на място вече.
Да похваля мъжа ми, че осигури система за поливане на цветята по време на месец и половина отсъствие и няма загинали. За съжаление не успях да я тествам добре предварително и го карах "на око", в резултат на което малко съм подценила жегите в началото на август, та не всички са в перфектно състояние, но ще се съвземат. Пътьом на връщане от почивката си взех две нови кашпички. Имам медни акценти в хола и не се сдържах:
Скрит текст:

# 659
  • София
Не се отваря снимката.

Общи условия

Активация на акаунт